• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yaa netten bakıorum ama çoğu şeker hamuruyla... ben şeker hamuru aşırı aşırı olsun isetmiorum...
şeker hamuru az olacak şekilde ayarlayabilirlermi daha görüşmedim
Acele etme ya daha çok vakit var. Ellerinde papatya malzemeleri hazır, senin sipariş vermeni bekliyorlar
Doktorun yorumu da böyle. Nörolojik değil korkma ya klima çarpmış ya da cereyanda kalmışsın demişti
Yaa çok sevindim. İnşallah böyle bir sebeptendir de hemencecik geçer gider

Buse Varol'a de bakayım bunu. Al cevabını

Tööbe de kız. Sen buna bakma Matmazella Matmazella Vaktinde sağlıkla doğsun inşallah. Benimki erken geldi. Tavsiye etmem
he ya... bi sağır sultan duymadı..
hatta o doğum günüsü yüzünden boşancaklardı
kv ile arası hala açıkmış
vah vah

erken doğsun demedm beeeeeeeeeeeee
zaman hızlı geçsin anlamında dedm Matmazella Matmazella beni anlar sen sus :D

altı üstü 1 yaş doüum günüsünün neyi ciddi :KK70:

çok şükür cnm
valla hamilelikte olumsuz bişi olunca insan bian önce doğurası gelio :KK70:

Buse Varol'a de bakayım bunu. Al cevabını

Tööbe de kız. Sen buna bakma Matmazella Matmazella Vaktinde sağlıkla doğsun inşallah. Benimki erken geldi. Tavsiye etmem

he ya... bi sağır sultan duymadı..
hatta o doğum günüsü yüzünden boşancaklardı
kv ile arası hala açıkmış
vah vah

erken doğsun demedm beeeeeeeeeeeee
zaman hızlı geçsin anlamında dedm Matmazella Matmazella beni anlar sen sus :KK70:
Hahahhaha çok tatlısınız 😀 valla zamanı gelse de bi doğursam diye içimden geçiriyorum yalan değil 😀

Sen bizi nasıl anlamıyon hala yav? Nasıl anlamazsın hemşire reyiz!!!11!!1!1!1

Doğrusu Amariga olacak

Bu da böyle biri işte. Memnuniyetsiz. Adam ağzıyla kuş tutsa "N'aptın seeen? O kuşun da bir canı var!!!" diyecek. Benimki böyle bir ince düşünce sergilese havalara uçarım. Meh 😒
Valla bende severim boyle seyleri bu kiz niye boyle anlamadim
bayramı kv'ler ile geçirmek:.. düşüncesi bile beni ürkütüyor :KK70: ama size bol bol eğlenceli günler dilerim :KK70:
lenoş ne yapsın büyüyor doğum günü yaklaştı ama ben öyle büyük şeyleri bu yaşta sevmiyorum gereksiz geliyor
mutlu yıllar yazsının önünde papatyalı pastasını kestircem :KK70: :KK70: :KK70: 1 yaş büyümüş olcak
olduda bitti maşallah büyüyünce ayakları üzerinde duran kız olur inşallah :KK70:
yaa lenoşa giydirdi kendi giyindi pek bi şeker oldular aslında ama gururumu yere eğdirmedim :KK70:

:KK70: gönderelim mi size
Bize giyip foto yolla!!

Kiz mahmud mu cidden
🤣🤣🤣
Geçmediği yetmiyor bir de maymun çiçeği korkusunu çıkardılar başımıza 🙁

Kendi kaybeder boş ver. Senin oğluna kız mı yok? Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. Ay yanlışlıkla seni mi etiketledim? Elim çarpmış 🙊

Ay hiçbiriniz bilmiyor muydunuz ya? Sori dayli oğlunu ifşalamış gibi oldum dayler dayler dayler dayler
Soyadimi da yazsaydin bari ya "erkekanasizenginogullaripaşa" ayyyy yanlışlıkla yazdım laaaagnn
Bugün biraz daha ilerledi. Ama doktor demişti ilerleyebilir korkma diye. Gözümü hiç kapayamıyorum ağzım biraz daha kaydı gibi sanki
Ya kıyamam, geçecek gidecek bak doktor da korkma demis hem ❤️❤️🙏
Valla ben bilmiyodum sakalasiyonuz sandim
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
İyiyiz cnm sen nasılsn

Valla ben yürüyüo herkesle oynayp zıpalayana kdar en azndan seneye kdar yapmıacam.. Pasta üfler olur biter :KK70:
Onca kalabalıkta çekemem
Sende iyi yürek varmş vall

Parem geçmiş olsn kuzum
Daha iyimi enişte

dayler dayler dayler dayler :KK70: :KK70:

Benm kızıma oğlanmı yokkk leeee
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Dalgami geciyonuz anlamıyorum suan ajafzjsvs
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Eşim maviden bana kızıma ve kendine şu tshirtlerden almş..

Biri lütfen bana şaka desn :KK70:
Şey gibi, çakma marka
Sen bizi nasıl anlamıyon hala yav? Nasıl anlamazsın hemşire reyiz!!!11!!1!1!1

Doğrusu Amariga olacak

Bu da böyle biri işte. Memnuniyetsiz. Adam ağzıyla kuş tutsa "N'aptın seeen? O kuşun da bir canı var!!!" diyecek. Benimki böyle bir ince düşünce sergilese havalara uçarım. Meh 😒
Bu balusa hic yaranamiyo adam yaa, nebcim de namkor, pehhhhhh

Back