• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Soyadimi da yazsaydin bari ya "erkekanasizenginogullaripaşa" ayyyy yanlışlıkla yazdım laaaagnn
Bizim soyadımız Osmanoğlu. Hanedan soyundanız. Abdülhamit'in tornunun tornunun tornu
Çok gülme var, buraları anlayamadım. Ondan cevab veremiyorum
Şey gibi, çakma marka
Abibas gibi mi? Yok ya, değil. Öyle mi?
Bu balusa hic yaranamiyo adam yaa, nebcim de namkor, pehhhhhh
Sorma yav

Homosistinüri şüphesi olduğu için kanda ve idrarda aminoasit tahlilleri tekrarlandı. Sonuçlar 20 gün sonra çıkacak. Bir şey gördüğünde kollarını ve bacaklarını titrettiğini fark ettim. Genelde o şeyi tuttuğunda titreme geçiyor gibi. Yine de nöbet mi değil mi anlaşılması için 13 Temmuz'da EEG çekilecek

İdrar tahlili için poşet takıldı. Bezi açıp kontrol edip duruyorum ama çiş yok. Allah Allah çocuk susuz mu kaldı acaba dedim. Bir açtık poşet meğer alttan çıkmış, bütün çiş beze sızmış. Yeni poşet taktılar. Emzirdim, gittik kafeteryada kahve içtik, tekrar baktık, yok. Yedek poşet verdiler. Eve gidelim bari, yaparsa kutuya koyar getiririz dedik. Yolda uyudu. Küçük Anadolu yakası turu yapıyoruz, eşimin toplantısı eşliğinde. "No need"lerle "recommended"leri dinliyoruz. Başım çatlayacak.

Homosistinüri şüphesi olduğu için kanda ve idrarda aminoasit tahlilleri tekrarlandı. Sonuçlar 20 gün sonra çıkacak. Bir şey gördüğünde kollarını ve bacaklarını titrettiğini fark ettim. Genelde o şeyi tuttuğunda titreme geçiyor gibi. Yine de nöbet mi değil mi anlaşılması için 13 Temmuz'da EEG çekilecek

İdrar tahlili için poşet takıldı. Bezi açıp kontrol edip duruyorum ama çiş yok. Allah Allah çocuk susuz mu kaldı acaba dedim. Bir açtık poşet meğer alttan çıkmış, bütün çiş beze sızmış. Yeni poşet taktılar. Emzirdim, gittik kafeteryada kahve içtik, tekrar baktık, yok. Yedek poşet verdiler. Eve gidelim bari, yaparsa kutuya koyar getiririz dedik. Yolda uyudu. Küçük Anadolu yakası turu yapıyoruz, eşimin toplantısı eşliğinde. "No need"lerle "recommended"leri dinliyoruz. Başım çatlayacak.

Güzel haberlerle gel inşallah nealim🙏 Avrupa yakasına yolun düşerse konumum var uğrayabilirsin biliyosun 😜

🤣🤣🤣

Soyadimi da yazsaydin bari ya "erkekanasizenginogullaripaşa" ayyyy yanlışlıkla yazdım laaaagnn

Ya kıyamam, geçecek gidecek bak doktor da korkma demis hem ❤️❤️🙏

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Şey gibi, çakma marka

Bu balusa hic yaranamiyo adam yaa, nebcim de namkor, pehhhhhh
Gulme kiz pis kandirikcilar🤣🤣

Iyi sonuclarla geleceksiniz❤️

evettttttttttt bugün formumda olduğuma göre başlıyorummmmmmm

Paresilaaa Paresilaaa nerelerdesiniz hanımefendicim... deniz fotoğraflarıyla içimizi eritiyorsun bibiğim
@Akmerim akmoş yine kayboldun bak dayak yicen :sinirli:
@Berfinim21 geliyor bazen ama bizi unuttu sanırım :KK43:
@Papatya011 topiğimizin ilk annesi.. 2. bebesini büyütüyor kıyamam :anne:
@Kiraz cicegi5388 özlenmektesin.. valla işten ayrıldı bebe oldu görmez olduk
S Sns34 dert ortağın her zaman yanımda olanım.. seni anmadan geçmek olmaz
@tugcekb çılgınımız nasılsın
@BiyoMel kızzz biyoooooo nirdesin anacım
@serrabk nasılsın kuzum minnoş nasıl
@MNbeyaz nerdesinnnnnnnnnnnn beni unuttsun demişsin nerdesin bunu sen diyemezsin :KK70:
@z e y n o m :110:seni anmasakta olur:110:
@ J a n e yine ban yemiş :KK43:
@Saron ablacım nasılsın nerelerdesin
@Nurzfr tatil başladı gelsen ya :cry::cry:
Canımsın baloncuk çok seviyorum seni ❤️❤️ 20 gün memlekete gidip tatil yaptım kürkçü dükkanına geri geldim sindirmeye çalışıyorum bende🤣

poşetin çıktığını nie görmüosun
kontrol etmiosun
suç senin :D

Canımsın baloncuk çok seviyorum seni ❤️❤️ 20 gün memlekete gidip tatil yaptım kürkçü dükkanına geri geldim sindirmeye çalışıyorum bende🤣
bende seni cnm benm cok saol
ben hiç memleket özlemi çekmedim ya :D
hep memleketteyim zaten ama ünivdeykende çekmedim :D

Back