• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Park yataktan da memnunum. Anne yanı olabilenlerden al

Yoykonunki hoşuma gitti bakalım daha kapsamlı araştırmadım 😬
haa bide cukulatam cukulatam ben şampuan ve krem konusunda hassasım elimden geldiğince içeriği en temizini almaya çalıştım ki iyi ki öyle yapmışım çünkü lena benm anneme çekmiş.. cok hassas bi teni var hemen alerjk oluyor..
mustela yada bübchen markaları iyi :)
ben lena 3-4 aya kadar koltuğa vs yatırmadım anne yanı yatağı kullandım benm işime yaratı yumuşakta oluyor bebekler için
kaliteli müthiş bişi almana gerek yok (bim hep geliyor)
emzik biz philips avent kullandık aşırı memnun kaldım
biberon cam biberon kullandım ve wee baby aldım gayette iyiydi.. öyle çok çok para vermeye gerek yok nuk'muş bilmem neymiş vs
aklıma gelenler bunlar :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Ekran fotisi aldım bebişim teşekkür ederim🥰
ben yatağı doğuma yakın almıştım :KK70:
bebek alışverişinin hepsinede 7. aydamı 8. aydamı ne başlamıştım :KK70:

Zamlardan dolayı erken alıcam mecbur 🫠

Yoykonunki hoşuma gitti bakalım daha kapsamlı araştırmadım 😬

Ekran fotisi aldım bebişim teşekkür ederim🥰

Zamlardan dolayı erken alıcam mecbur 🫠
Bende yoyko diecektm ben ahşap aldım ama almasaydım yoyko alacaktım
gerçekten baya araştırmıştık o zamanlarda tüp bebek anneleriyle
şuan herkes cok memnun
çokta pratik

Bende yoyko diecektm ben ahşap aldım ama almasaydım yoyko alacaktım
gerçekten baya araştırmıştık o zamanlarda tüp bebek anneleriyle
şuan herkes cok memnun
çokta pratik
Bizimki Yoyko. İlk aldığımız eşyası. Bayağı indirim olmuştu. 2-3 aylıktı o zaman aldık. Almasak bir daha alamayacaktık uçtu hep fiyatlar. Ana kucağı da al

Yuppii yoykoyu ben de sevdim tipi falanda güzel🤩 ana kucağıda babyjörn muadilleri varya onlardan alayım diyorum 😬

Bebek arabasıyla ilgili bilmen ve dikkat etmen gereken her şeyi yazdım ben sana. Aç tekrar oku öyle değerlendir. Bir de vazgeçilmez kriterlerinizi belirleyin. Yoksa içinden çıkamazsınız
Evet okudum 🤭 eşim çok konuşuyor o karıştırıyor benim aklımı 🤣 onu susturmam lazım 🤣
bizim temmuz anneleri topiğinde travel sistem kullananların çoğu bastona geçti... çoğu bebek arabaları 6 aydan snra gerçekten çekilmez hale geliyormuş
şuan hepsi bastonla mutlu :KK70:

ne mutlu sana :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Evet ben de öyle olucana inanıyorum ama bu tiplerde başlangıçta bence kullanışlı oluyor. Yaşayıp bu yanlışı görmek istiyorum baluş 😅

Kızlar kızlar nabersiniz? Benim raporlama dönemi vardı hafta sonu bile çalıştım daha gözümü yeni açtım işten diyebilirim. Herkeşler nasıl?

Evdeyim. Kıza doğum günü hazırlığı yapıyorum.
Benim isim biter mi?
Hediyelik makrome anahtarlık yaptırdım. Kartlı jelatinli.
Organizasyon gelip balonları standı kuracak. Yemek odasında kutlayacağız.
Mevlidinde puflardan kardan adam yapmistim. Marsmellowlardan cicekler yapmistim. Pembe misirlar patlattim, kucuk cupcake falan yapmistim. Simdi daha orjinal seyler istiyorum. Ne yapsam, fikir verin bana.
Ince uzun jelibonlardan renkli şekerler filan yapicam ama yetmez.

evettttttttttt bugün formumda olduğuma göre başlıyorummmmmmm

Paresilaaa Paresilaaa nerelerdesiniz hanımefendicim... deniz fotoğraflarıyla içimizi eritiyorsun bibiğim
@Akmerim akmoş yine kayboldun bak dayak yicen :sinirli:
@Berfinim21 geliyor bazen ama bizi unuttu sanırım :KK43:
@Papatya011 topiğimizin ilk annesi.. 2. bebesini büyütüyor kıyamam :anne:
@Kiraz cicegi5388 özlenmektesin.. valla işten ayrıldı bebe oldu görmez olduk
@Sns34 dert ortağın her zaman yanımda olanım.. seni anmadan geçmek olmaz
@tugcekb çılgınımız nasılsın
@BiyoMel kızzz biyoooooo nirdesin anacım
@serrabk nasılsın kuzum minnoş nasıl
@MNbeyaz nerdesinnnnnnnnnnnn beni unuttsun demişsin nerdesin bunu sen diyemezsin :KK70:
@z e y n o m :110:seni anmasakta olur:110:
@ J a n e yine ban yemiş :KK43:
@Saron ablacım nasılsın nerelerdesin
@Nurzfr tatil başladı gelsen ya :cry::cry:

Paresilaaa Paresilaaa Tatilde miiiiğ
@Nurzfr Sahi geçen yaz geldindindi negzel
Bir @Eleadora vardı, o neredeymiş sordun mu?

yök yarı tatilde parecik :KK70:

nurda gelio gidio kafasına göre kullanılmış bir mendil gibi köşeye atıoyr bizi :KK70:

@Eleadora kültürlü takılıor kitap topiğinde rahatsz etmiorum :KK70: genelde özelden taciz ediorm :KK70:
Hafta sonları günü birlik askeriyeye gidiyorum. Deniz havuz vs. O yüzden yarım tatil diyebiliriz 🙄
Ama bu pazardan beri eşim ile ilgileniyorum. Pazar çok ateşi çıktı. Düşmedi ateşi bir türlü. Doktora da gitmedi. Çok cocuklasiyor. Ateşini ölçütturmuyor. Sirkeli su yapıyorum. Dokundurtmuyor. Zorla bezi koyuyorum.Üzerini örtme diyorum. Kaşla göz arası örtüyor. Ptesi de keza aynı şekilde ateş devam etti. Bugün de bel ağrısı vardı. İşte sonunda doktora gitti ve tabiki sonuç covid. 😔 Bir sürü vitamin aldım maske ile oturuyoruz bakisiyoruz😔
Gebelikten hemen öncesine ait beyin mrı var diye çok acele etmeyeceğim mr için dedi doktor. Ama kesin tanı yüz felci. Prednol verdi 2 hafta kullanmam için. Doğum doktoruma da gittim 3 gün kullan eğer şikayetlerin geçerse daha kullanma dedi. Uzun süreli kullanımlarda bebeğin hormon yapısını bozabilir dedi. İnşallah çabuk toparlarım.
Çok geçmiş olsun canım..😔 inşallah çok çabuk geçer 🤲🏻🤲🏻

Hafta sonları günü birlik askeriyeye gidiyorum. Deniz havuz vs. O yüzden yarım tatil diyebiliriz 🙄
Ama bu pazardan beri eşim ile ilgileniyorum. Pazar çok ateşi çıktı. Düşmedi ateşi bir türlü. Doktora da gitmedi. Çok cocuklasiyor. Ateşini ölçütturmuyor. Sirkeli su yapıyorum. Dokundurtmuyor. Zorla bezi koyuyorum.Üzerini örtme diyorum. Kaşla göz arası örtüyor. Ptesi de keza aynı şekilde ateş devam etti. Bugün de bel ağrısı vardı. İşte sonunda doktora gitti ve tabiki sonuç covid. 😔 Bir sürü vitamin aldım maske ile oturuyoruz bakisiyoruz😔

Deme ya. Çok geçmiş olsun. Yine nasıl yayıldı bu meret bu kadar :/ Çok duymaya başladık yine 🙁

Evdeyim. Kıza doğum günü hazırlığı yapıyorum.
Benim isim biter mi?
Hediyelik makrome anahtarlık yaptırdım. Kartlı jelatinli.
Organizasyon gelip balonları standı kuracak. Yemek odasında kutlayacağız.
Mevlidinde puflardan kardan adam yapmistim. Marsmellowlardan cicekler yapmistim. Pembe misirlar patlattim, kucuk cupcake falan yapmistim. Simdi daha orjinal seyler istiyorum. Ne yapsam, fikir verin bana.
Ince uzun jelibonlardan renkli şekerler filan yapicam ama yetmez.
Ben biraz önce bir iş olarak banyo yaptım. Elimden ancak bu kadarı geliyor. O bahsettiklerin ne bilmiyorum. Herhalde iyi bir şeylerdir

Gecmis olsun parisim allah sifa versin 🤲

Mahmud'u çooook çok öpüyorum annesi. Islak ıslak öptüm. Sen bir ara silersin ellerini yanaklarını. Bende mikrob vürüs olmaz zaten
Yok be ne silcem, yerlerde surunurken siliniyo kendihwhfhehfhe
off mahmut ne ya :KK70:
Aaaa..... Ne kadar ayip ya... Cocumun ismiylen alay ediyosun :(
dayler dayler dayler dayler duymasın. Sonuçta evladı. Doğrusu Mahmud olacak
Birak ya, resmen alay etti.... Ustelik yannis soyledi..... Kirildim
onun evladıysa benmde damadım araya çomak sokma kız
2 kelam güzel bişi demiş bana :KK33:
Mahmud-lena ne kdr da uyumlu 🥰
Zaten tansiyon problemim de var canım o yüzden takip ediyorum bi sıkıntı yok tansiyonda.

Acile gittiğimde takipli olduğum kadın doğum doktorunu arayıp bilgi aldılar. Steroid yapmamız lazım uygun mu diye. O da senin söylediğini söyledi ciğer geliştirici olarak kullanıyoruz yapmanızda bi sakınca yok dedi. Sanırım bugün bir de mr isteyecekler onun da zararsız olduğunu söyledi umarım bebeğim kötü etkilenmeden atlatırım bu süreci.

Çok teşekkür ederim canım benim inşallah geçecek
Nasıl oldun canm??

Teşekkür ederim😔... Bu gitmedi gitmeyecekte... Bağışıklığın düşmesini bekliyor sanırım 🙄
Geçmediği yetmiyor bir de maymun çiçeği korkusunu çıkardılar başımıza 🙁
Yok be ne silcem, yerlerde surunurken siliniyo kendihwhfhehfhe

Aaaa..... Ne kadar ayip ya... Cocumun ismiylen alay ediyosun :KK43:

Birak ya, resmen alay etti.... Ustelik yannis soyledi..... Kirildim

Mahmud-lena ne kdr da uyumlu 🥰
Kendi kaybeder boş ver. Senin oğluna kız mı yok? Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. Ay yanlışlıkla seni mi etiketledim? Elim çarpmış 🙊
Kiz mahmud mu cidden
Ay hiçbiriniz bilmiyor muydunuz ya? Sori dayli oğlunu ifşalamış gibi oldum dayler dayler dayler dayler

Back