- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #218.621
Bizim soyadımız Osmanoğlu. Hanedan soyundanız. Abdülhamit'in tornunun tornunun tornuSoyadimi da yazsaydin bari ya "erkekanasizenginogullaripaşa" ayyyy yanlışlıkla yazdım laaaagnn
Çok gülme var, buraları anlayamadım. Ondan cevab veremiyorum
Abibas gibi mi? Yok ya, değil. Öyle mi?Şey gibi, çakma marka
Sorma yavBu balusa hic yaranamiyo adam yaa, nebcim de namkor, pehhhhhh
Teşekkür ederim canım geçecek inşallah
Halbuki ben 2020 yılında hamile kalmak istiyom di mi ya
Geşmiş olsun kardeşpeki ben yılları karıştırdım dseem
2023 die okudum 2022 yazdım
ben iyi değilim
Homosistinüri şüphesi olduğu için kanda ve idrarda aminoasit tahlilleri tekrarlandı. Sonuçlar 20 gün sonra çıkacak. Bir şey gördüğünde kollarını ve bacaklarını titrettiğini fark ettim. Genelde o şeyi tuttuğunda titreme geçiyor gibi. Yine de nöbet mi değil mi anlaşılması için 13 Temmuz'da EEG çekilecek
İdrar tahlili için poşet takıldı. Bezi açıp kontrol edip duruyorum ama çiş yok. Allah Allah çocuk susuz mu kaldı acaba dedim. Bir açtık poşet meğer alttan çıkmış, bütün çiş beze sızmış. Yeni poşet taktılar. Emzirdim, gittik kafeteryada kahve içtik, tekrar baktık, yok. Yedek poşet verdiler. Eve gidelim bari, yaparsa kutuya koyar getiririz dedik. Yolda uyudu. Küçük Anadolu yakası turu yapıyoruz, eşimin toplantısı eşliğinde. "No need"lerle "recommended"leri dinliyoruz. Başım çatlayacak.
Gulme kiz pis kandirikcilar
Soyadimi da yazsaydin bari ya "erkekanasizenginogullaripaşa" ayyyy yanlışlıkla yazdım laaaagnn
Ya kıyamam, geçecek gidecek bak doktor da korkma demis hem
Şey gibi, çakma marka
Bu balusa hic yaranamiyo adam yaa, nebcim de namkor, pehhhhhh
Iyi sonuclarla geleceksinizHomosistinüri şüphesi olduğu için kanda ve idrarda aminoasit tahlilleri tekrarlandı. Sonuçlar 20 gün sonra çıkacak. Bir şey gördüğünde kollarını ve bacaklarını titrettiğini fark ettim. Genelde o şeyi tuttuğunda titreme geçiyor gibi. Yine de nöbet mi değil mi anlaşılması için 13 Temmuz'da EEG çekilecek
İdrar tahlili için poşet takıldı. Bezi açıp kontrol edip duruyorum ama çiş yok. Allah Allah çocuk susuz mu kaldı acaba dedim. Bir açtık poşet meğer alttan çıkmış, bütün çiş beze sızmış. Yeni poşet taktılar. Emzirdim, gittik kafeteryada kahve içtik, tekrar baktık, yok. Yedek poşet verdiler. Eve gidelim bari, yaparsa kutuya koyar getiririz dedik. Yolda uyudu. Küçük Anadolu yakası turu yapıyoruz, eşimin toplantısı eşliğinde. "No need"lerle "recommended"leri dinliyoruz. Başım çatlayacak.
Canımsın baloncuk çok seviyorum senievettttttttttt bugün formumda olduğuma göre başlıyorummmmmmm
Paresilaaa nerelerdesiniz hanımefendicim... deniz fotoğraflarıyla içimizi eritiyorsun bibiğim
@Akmerim akmoş yine kayboldun bak dayak yicen
@Berfinim21 geliyor bazen ama bizi unuttu sanırım
@Papatya011 topiğimizin ilk annesi.. 2. bebesini büyütüyor kıyamam
@Kiraz cicegi5388 özlenmektesin.. valla işten ayrıldı bebe oldu görmez olduk
S Sns34 dert ortağın her zaman yanımda olanım.. seni anmadan geçmek olmaz
@tugcekb çılgınımız nasılsın
@BiyoMel kızzz biyoooooo nirdesin anacım
@serrabk nasılsın kuzum minnoş nasıl
@MNbeyaz nerdesinnnnnnnnnnnn beni unuttsun demişsin nerdesin bunu sen diyemezsin
@z e y n o mseni anmasakta olur
@ J a n e yine ban yemiş
@Saron ablacım nasılsın nerelerdesin
@Nurzfr tatil başladı gelsen ya
poşetin çıktığını nie görmüosunHomosistinüri şüphesi olduğu için kanda ve idrarda aminoasit tahlilleri tekrarlandı. Sonuçlar 20 gün sonra çıkacak. Bir şey gördüğünde kollarını ve bacaklarını titrettiğini fark ettim. Genelde o şeyi tuttuğunda titreme geçiyor gibi. Yine de nöbet mi değil mi anlaşılması için 13 Temmuz'da EEG çekilecek
bende seni cnm benm cok saolCanımsın baloncuk çok seviyorum seni20 gün memlekete gidip tatil yaptım kürkçü dükkanına geri geldim sindirmeye çalışıyorum bende
Günaydın. Sarı kola yok mu? Yandık piştikginiydinnnnnnnnnnnnnnn
napcan sarı kolayıGünaydın. Sarı kola yok mu? Yandık piştik
İçip serinleyeceeeeeznapcan sarı kolayı
GebeeeeeeeğGünaydııın
Ben hala gerçek mi diye bakıyorumBazen hala inanamamak normal mi?
cukom bebeğimmmmmmmmmmmGünaydııın
buzdolabında su yokmuİçip serinleyeceeeeez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?