- 19 Kasım 2019
- 53.599
- 136.096
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #218.581
İyiyiz cnm sen nasılsnEvet okudumeşim çok konuşuyor o karıştırıyor benim aklımı onu susturmam lazım
Evet ben de öyle olucana inanıyorum ama bu tiplerde başlangıçta bence kullanışlı oluyor. Yaşayıp bu yanlışı görmek istiyorum baluş
Kızlar kızlar nabersiniz? Benim raporlama dönemi vardı hafta sonu bile çalıştım daha gözümü yeni açtım işten diyebilirim. Herkeşler nasıl?
Valla ben yürüyüo herkesle oynayp zıpalayana kdar en azndan seneye kdar yapmıacam.. Pasta üfler olur biterEvdeyim. Kıza doğum günü hazırlığı yapıyorum.
Benim isim biter mi?
Hediyelik makrome anahtarlık yaptırdım. Kartlı jelatinli.
Organizasyon gelip balonları standı kuracak. Yemek odasında kutlayacağız.
Mevlidinde puflardan kardan adam yapmistim. Marsmellowlardan cicekler yapmistim. Pembe misirlar patlattim, kucuk cupcake falan yapmistim. Simdi daha orjinal seyler istiyorum. Ne yapsam, fikir verin bana.
Ince uzun jelibonlardan renkli şekerler filan yapicam ama yetmez.
Parem geçmiş olsn kuzumHafta sonları günü birlik askeriyeye gidiyorum. Deniz havuz vs. O yüzden yarım tatil diyebiliriz
Ama bu pazardan beri eşim ile ilgileniyorum. Pazar çok ateşi çıktı. Düşmedi ateşi bir türlü. Doktora da gitmedi. Çok cocuklasiyor. Ateşini ölçütturmuyor. Sirkeli su yapıyorum. Dokundurtmuyor. Zorla bezi koyuyorum.Üzerini örtme diyorum. Kaşla göz arası örtüyor. Ptesi de keza aynı şekilde ateş devam etti. Bugün de bel ağrısı vardı. İşte sonunda doktora gitti ve tabiki sonuç covid.Bir sürü vitamin aldım maske ile oturuyoruz bakisiyoruz
Çok geçmiş olsun canım..inşallah çok çabuk geçer
Kiz mahmud mu cidden
Benm kızıma oğlanmı yokkk leeeeGeçmediği yetmiyor bir de maymun çiçeği korkusunu çıkardılar başımıza
Kendi kaybeder boş ver. Senin oğluna kız mı yok?Bal0ncuk Ay yanlışlıkla seni mi etiketledim? Elim çarpmış
Ay hiçbiriniz bilmiyor muydunuz ya? Sori dayli oğlunu ifşalamış gibi oldumdayler dayler
Dalgami geciyonuz anlamıyorum suan ajafzjsvsİyiyiz cnm sen nasılsn
Valla ben yürüyüo herkesle oynayp zıpalayana kdar en azndan seneye kdar yapmıacam.. Pasta üfler olur biter
Onca kalabalıkta çekemem
Sende iyi yürek varmş vall
Parem geçmiş olsn kuzum
Daha iyimi enişte
dayler dayler
Benm kızıma oğlanmı yokkk leeee
Dalga geçiolar aşkoşDalgami geciyonuz anlamıyorum suan ajafzjsvs
Puuu yazıklarim olsun beDalga geçiolar aşkoş
Amerikanın oyunlarına gelme
Yaa ben gördum bunlari cok tatlis benceEşim maviden bana kızıma ve kendine şu tshirtlerden almş..
Biri lütfen bana şaka desn
Giyinip foto çkilmezsek benle küsecekmişYaa ben gördum bunlari cok tatlis bence
Cekil sende ayol nolcak ahsfxjsjd suan bende almaya karar verdim ajafdjsbsGiyinip foto çkilmezsek benle küsecekmiş
Çok geçmiş olsun canım şimdi gördüm yaşadığın sorunları. İnş tez zamanda en az sorun sıkıntıyla atlatırsınBugün biraz daha ilerledi. Ama doktor demişti ilerleyebilir korkma diye. Gözümü hiç kapayamıyorum ağzım biraz daha kaydı gibi sanki
İyiyim kuzu yaa. Bebik büyüyor, ben büyüyorum. Bayramdan sonra detaylıya giricem, inş sorun çıkmaz. Perşembe günü de kayınvalideler geliyor bayramda onlarlayız. Ona hazırlık yapıyorum bir yandan. Böyle böyle geçiyo günler. Sen nasılsın, lenoş nasıl?İyiyiz cnm sen nasılsn
Valla ben yürüyüo herkesle oynayp zıpalayana kdar en azndan seneye kdar yapmıacam.. Pasta üfler olur biter
Onca kalabalıkta çekemem
Sende iyi yürek varmş vall
Parem geçmiş olsn kuzum
Daha iyimi enişte
dayler dayler
Benm kızıma oğlanmı yokkk leeee
Bu tarz takımları ben de pek sevmem. Daha tarz bir şey olsa olabilir belki de bunu ben de sevemedimEşim maviden bana kızıma ve kendine şu tshirtlerden almş..
Çok teşekkür ederim canım benim inşallahÇok geçmiş olsun canım şimdi gördüm yaşadığın sorunları. İnş tez zamanda en az sorun sıkıntıyla atlatırsın
Valla ben bilmiyodum sakalasiyonuz sandim
Sen bizi nasıl anlamıyon hala yav? Nasıl anlamazsın hemşire reyiz!!!11!!1!1!1Dalgami geciyonuz anlamıyorum suan ajafzjsvs
Doğrusu Amariga olacakDalga geçiolar aşkoş
Amerikanın oyunlarına gelme
Eşim maviden bana kızıma ve kendine şu tshirtlerden almş..
Bu da böyle biri işte. Memnuniyetsiz. Adam ağzıyla kuş tutsa "N'aptın seeen? O kuşun da bir canı var!!!" diyecek. Benimki böyle bir ince düşünce sergilese havalara uçarım. MehYaa ben gördum bunlari cok tatlis bence
İnşallah bir an evvel düzelir. Bu arada nörolojik bir sebebi olmadan, cereyanda, çok rüzgarda falan kaldıysan ondan da kaynaklanmış olabilir. Birkaç tanıdığımın başına geldi buBugün biraz daha ilerledi. Ama doktor demişti ilerleyebilir korkma diye. Gözümü hiç kapayamıyorum ağzım biraz daha kaydı gibi sanki
bayramı kv'ler ile geçirmek:.. düşüncesi bile beni ürkütüyorÇok geçmiş olsun canım şimdi gördüm yaşadığın sorunları. İnş tez zamanda en az sorun sıkıntıyla atlatırsın
İyiyim kuzu yaa. Bebik büyüyor, ben büyüyorum. Bayramdan sonra detaylıya giricem, inş sorun çıkmaz. Perşembe günü de kayınvalideler geliyor bayramda onlarlayız. Ona hazırlık yapıyorum bir yandan. Böyle böyle geçiyo günler. Sen nasılsın, lenoş nasıl?
Bu tarz takımları ben de pek sevmem. Daha tarz bir şey olsa olabilir belki de bunu ben de sevemedim
Ama enişteyi mi kırıcan bayram bayram, heves ettiyse çekiniver iki foto napcan
Paresilaaa canım geçmiş olsun. Benim eşim de geçen ateşlendi, istifra etti 24 saat boyunca falan. Bir virüs varmış bunla ilgili galiba, etraf mikrop dolu virüs dolu şu sıra zaten. Dikkat edin kendinize. Daha iyi oldu mu şimdi?
Bu da böyle biri işte. Memnuniyetsiz. Adam ağzıyla kuş tutsa "N'aptın seeen? O kuşun da bir canı var!!!" diyecek. Benimki böyle bir ince düşünce sergilese havalara uçarım. Meh
bayramı kv'ler ile geçirmek:.. düşüncesi bile beni ürkütüyorama size bol bol eğlenceli günler dilerim
lenoş ne yapsın büyüyor doğum günü yaklaştı ama ben öyle büyük şeyleri bu yaşta sevmiyorum gereksiz geliyor
mutlu yıllar yazsının önünde papatyalı pastasını kestircem1 yaş büyümüş olcak
olduda bitti maşallah büyüyünce ayakları üzerinde duran kız olur inşallah
yaa lenoşa giydirdi kendi giyindi pek bi şeker oldular aslında ama gururumu yere eğdirmedim
gönderelim mi size
Püüüü örneği yok mu sanki bunun? Adamlar kafasından mı tasarlayacakmış? İnsanlık ölmüş beee, ölmüş! Yazık! Püüdaha 19na cok var
rüyanda gör
yaa netten bakıorum ama çoğu şeker hamuruyla... ben şeker hamuru aşırı aşırı olsun isetmiorum...Püüüü örneği yok mu sanki bunun? Adamlar kafasından mı tasarlayacakmış? İnsanlık ölmüş beee, ölmüş! Yazık! Püü
Doktorun yorumu da böyle. Nörolojik değil korkma ya klima çarpmış ya da cereyanda kalmışsın demiştiİnşallah bir an evvel düzelir. Bu arada nörolojik bir sebebi olmadan, cereyanda, çok rüzgarda falan kaldıysan ondan da kaynaklanmış olabilir. Birkaç tanıdığımın başına geldi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?