Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyiyiz cnm sen nasılsn

Valla ben yürüyüo herkesle oynayp zıpalayana kdar en azndan seneye kdar yapmıacam.. Pasta üfler olur biter
Onca kalabalıkta çekemem
Sende iyi yürek varmş vall

Parem geçmiş olsn kuzum
Daha iyimi enişte

Kiz mahmud mu cidden
dayler dayler

Benm kızıma oğlanmı yokkk leeee

Dalgami geciyonuz anlamıyorum suan ajafzjsvs

Bugün biraz daha ilerledi. Ama doktor demişti ilerleyebilir korkma diye. Gözümü hiç kapayamıyorum ağzım biraz daha kaydı gibi sanki
Çok geçmiş olsun canım şimdi gördüm yaşadığın sorunları. İnş tez zamanda en az sorun sıkıntıyla atlatırsın
İyiyim kuzu yaa. Bebik büyüyor, ben büyüyorum. Bayramdan sonra detaylıya giricem, inş sorun çıkmaz. Perşembe günü de kayınvalideler geliyor bayramda onlarlayız. Ona hazırlık yapıyorum bir yandan. Böyle böyle geçiyo günler. Sen nasılsın, lenoş nasıl?
Eşim maviden bana kızıma ve kendine şu tshirtlerden almş..

Biri lütfen bana şaka desn
Bu tarz takımları ben de pek sevmem. Daha tarz bir şey olsa olabilir belki de bunu ben de sevemedim
Ama enişteyi mi kırıcan bayram bayram, heves ettiyse çekiniver iki foto napcan

Paresilaaa canım geçmiş olsun. Benim eşim de geçen ateşlendi, istifra etti 24 saat boyunca falan. Bir virüs varmış bunla ilgili galiba, etraf mikrop dolu virüs dolu şu sıra zaten. Dikkat edin kendinize. Daha iyi oldu mu şimdi?

Valla ben bilmiyodum sakalasiyonuz sandim
Dalgami geciyonuz anlamıyorum suan ajafzjsvs
Sen bizi nasıl anlamıyon hala yav? Nasıl anlamazsın hemşire reyiz!!!11!!1!1!1
Dalga geçiolar aşkoş
Amerikanın oyunlarına gelme
Doğrusu Amariga olacak
Eşim maviden bana kızıma ve kendine şu tshirtlerden almş..
Biri lütfen bana şaka desn
Yaa ben gördum bunlari cok tatlis bence
Bu da böyle biri işte. Memnuniyetsiz. Adam ağzıyla kuş tutsa "N'aptın seeen? O kuşun da bir canı var!!!" diyecek. Benimki böyle bir ince düşünce sergilese havalara uçarım. Meh

Bugün biraz daha ilerledi. Ama doktor demişti ilerleyebilir korkma diye. Gözümü hiç kapayamıyorum ağzım biraz daha kaydı gibi sanki
İnşallah bir an evvel düzelir. Bu arada nörolojik bir sebebi olmadan, cereyanda, çok rüzgarda falan kaldıysan ondan da kaynaklanmış olabilir. Birkaç tanıdığımın başına geldi bu

bayramı kv'ler ile geçirmek:.. düşüncesi bile beni ürkütüyor ama size bol bol eğlenceli günler dilerim
lenoş ne yapsın büyüyor doğum günü yaklaştı ama ben öyle büyük şeyleri bu yaşta sevmiyorum gereksiz geliyor
mutlu yıllar yazsının önünde papatyalı pastasını kestircem 1 yaş büyümüş olcak
olduda bitti maşallah büyüyünce ayakları üzerinde duran kız olur inşallah
yaa lenoşa giydirdi kendi giyindi pek bi şeker oldular aslında ama gururumu yere eğdirmedim

Bu da böyle biri işte. Memnuniyetsiz. Adam ağzıyla kuş tutsa "N'aptın seeen? O kuşun da bir canı var!!!" diyecek. Benimki böyle bir ince düşünce sergilese havalara uçarım. Meh
gönderelim mi size

Püüüü örneği yok mu sanki bunun? Adamlar kafasından mı tasarlayacakmış? İnsanlık ölmüş beee, ölmüş! Yazık! Püü
yaa netten bakıorum ama çoğu şeker hamuruyla... ben şeker hamuru aşırı aşırı olsun isetmiorum...
şeker hamuru az olacak şekilde ayarlayabilirlermi daha görüşmedim

İnşallah bir an evvel düzelir. Bu arada nörolojik bir sebebi olmadan, cereyanda, çok rüzgarda falan kaldıysan ondan da kaynaklanmış olabilir. Birkaç tanıdığımın başına geldi bu
Doktorun yorumu da böyle. Nörolojik değil korkma ya klima çarpmış ya da cereyanda kalmışsın demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…