• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
offffffffffff yine laf yettim
eytttttttt pipili anasısın die kendini bişi sanmağğğğğğ
E bir şeyim işte. Daha ne olayım ha ne olayım? Çocuk yapmışım yetmemiş bir de pipisi var düşünebiliyor musun? Dün sünnet için "Travma olur mu?" diye doktora sordum. "Eninde sonunda hayatının bir noktasında acı çekecek" dedi. "Yok ya o yüzden değil. Malum o organa gereğinden fazla anlam atfediliyor" dedim. "Bir şey olmaz ya ne olacak?" dedi. Aradığım psikolojik bakış açısı 🤣

Bizim soyadımız Osmanoğlu. Hanedan soyundanız. Abdülhamit'in tornunun tornunun tornu

Çok gülme var, buraları anlayamadım. Ondan cevab veremiyorum

Abibas gibi mi? Yok ya, değil. Öyle mi?

Sorma yav
Niçe gibi mesela aynen aynen janim yaa marka giyiyom😎
Homosistinüri şüphesi olduğu için kanda ve idrarda aminoasit tahlilleri tekrarlandı. Sonuçlar 20 gün sonra çıkacak. Bir şey gördüğünde kollarını ve bacaklarını titrettiğini fark ettim. Genelde o şeyi tuttuğunda titreme geçiyor gibi. Yine de nöbet mi değil mi anlaşılması için 13 Temmuz'da EEG çekilecek

İdrar tahlili için poşet takıldı. Bezi açıp kontrol edip duruyorum ama çiş yok. Allah Allah çocuk susuz mu kaldı acaba dedim. Bir açtık poşet meğer alttan çıkmış, bütün çiş beze sızmış. Yeni poşet taktılar. Emzirdim, gittik kafeteryada kahve içtik, tekrar baktık, yok. Yedek poşet verdiler. Eve gidelim bari, yaparsa kutuya koyar getiririz dedik. Yolda uyudu. Küçük Anadolu yakası turu yapıyoruz, eşimin toplantısı eşliğinde. "No need"lerle "recommended"leri dinliyoruz. Başım çatlayacak.
Nasıl değişik terimler öğreniyoruz dimi her seferinde, inşallah çok iyi sonuclar olacak canım, sonra kocaman ohh beee diyecegiz 🥰❤️

E bir şeyim işte. Daha ne olayım ha ne olayım? Çocuk yapmışım yetmemiş bir de pipisi var düşünebiliyor musun? Dün sünnet için "Travma olur mu?" diye doktora sordum. "Eninde sonunda hayatının bir noktasında acı çekecek" dedi. "Yok ya o yüzden değil. Malum o organa gereğinden fazla anlam atfediliyor" dedim. "Bir şey olmaz ya ne olacak?" dedi. Aradığım psikolojik bakış açısı 🤣
doktor senşn tranva yaşadığını düşünmüştür bence :D :D :D :D :D :D

Back