- 19 Kasım 2019
- 53.599
- 136.096
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #218.581
İyiyiz cnm sen nasılsnEvet okudum eşim çok konuşuyor o karıştırıyor benim aklımı onu susturmam lazım
Evet ben de öyle olucana inanıyorum ama bu tiplerde başlangıçta bence kullanışlı oluyor. Yaşayıp bu yanlışı görmek istiyorum baluş
Kızlar kızlar nabersiniz? Benim raporlama dönemi vardı hafta sonu bile çalıştım daha gözümü yeni açtım işten diyebilirim. Herkeşler nasıl?
Valla ben yürüyüo herkesle oynayp zıpalayana kdar en azndan seneye kdar yapmıacam.. Pasta üfler olur biterEvdeyim. Kıza doğum günü hazırlığı yapıyorum.
Benim isim biter mi?
Hediyelik makrome anahtarlık yaptırdım. Kartlı jelatinli.
Organizasyon gelip balonları standı kuracak. Yemek odasında kutlayacağız.
Mevlidinde puflardan kardan adam yapmistim. Marsmellowlardan cicekler yapmistim. Pembe misirlar patlattim, kucuk cupcake falan yapmistim. Simdi daha orjinal seyler istiyorum. Ne yapsam, fikir verin bana.
Ince uzun jelibonlardan renkli şekerler filan yapicam ama yetmez.
Onca kalabalıkta çekemem
Sende iyi yürek varmş vall
Parem geçmiş olsn kuzumHafta sonları günü birlik askeriyeye gidiyorum. Deniz havuz vs. O yüzden yarım tatil diyebiliriz
Ama bu pazardan beri eşim ile ilgileniyorum. Pazar çok ateşi çıktı. Düşmedi ateşi bir türlü. Doktora da gitmedi. Çok cocuklasiyor. Ateşini ölçütturmuyor. Sirkeli su yapıyorum. Dokundurtmuyor. Zorla bezi koyuyorum.Üzerini örtme diyorum. Kaşla göz arası örtüyor. Ptesi de keza aynı şekilde ateş devam etti. Bugün de bel ağrısı vardı. İşte sonunda doktora gitti ve tabiki sonuç covid. Bir sürü vitamin aldım maske ile oturuyoruz bakisiyoruz
Çok geçmiş olsun canım.. inşallah çok çabuk geçer
Daha iyimi enişte
dayler daylerKiz mahmud mu cidden
Benm kızıma oğlanmı yokkk leeeeGeçmediği yetmiyor bir de maymun çiçeği korkusunu çıkardılar başımıza
Kendi kaybeder boş ver. Senin oğluna kız mı yok? Bal0ncuk Ay yanlışlıkla seni mi etiketledim? Elim çarpmış
Ay hiçbiriniz bilmiyor muydunuz ya? Sori dayli oğlunu ifşalamış gibi oldum dayler dayler