• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet okudum 🤭 eşim çok konuşuyor o karıştırıyor benim aklımı 🤣 onu susturmam lazım 🤣

Evet ben de öyle olucana inanıyorum ama bu tiplerde başlangıçta bence kullanışlı oluyor. Yaşayıp bu yanlışı görmek istiyorum baluş 😅

Kızlar kızlar nabersiniz? Benim raporlama dönemi vardı hafta sonu bile çalıştım daha gözümü yeni açtım işten diyebilirim. Herkeşler nasıl?
İyiyiz cnm sen nasılsn

Evdeyim. Kıza doğum günü hazırlığı yapıyorum.
Benim isim biter mi?
Hediyelik makrome anahtarlık yaptırdım. Kartlı jelatinli.
Organizasyon gelip balonları standı kuracak. Yemek odasında kutlayacağız.
Mevlidinde puflardan kardan adam yapmistim. Marsmellowlardan cicekler yapmistim. Pembe misirlar patlattim, kucuk cupcake falan yapmistim. Simdi daha orjinal seyler istiyorum. Ne yapsam, fikir verin bana.
Ince uzun jelibonlardan renkli şekerler filan yapicam ama yetmez.
Valla ben yürüyüo herkesle oynayp zıpalayana kdar en azndan seneye kdar yapmıacam.. Pasta üfler olur biter :D
Onca kalabalıkta çekemem
Sende iyi yürek varmş vall

Hafta sonları günü birlik askeriyeye gidiyorum. Deniz havuz vs. O yüzden yarım tatil diyebiliriz 🙄
Ama bu pazardan beri eşim ile ilgileniyorum. Pazar çok ateşi çıktı. Düşmedi ateşi bir türlü. Doktora da gitmedi. Çok cocuklasiyor. Ateşini ölçütturmuyor. Sirkeli su yapıyorum. Dokundurtmuyor. Zorla bezi koyuyorum.Üzerini örtme diyorum. Kaşla göz arası örtüyor. Ptesi de keza aynı şekilde ateş devam etti. Bugün de bel ağrısı vardı. İşte sonunda doktora gitti ve tabiki sonuç covid. 😔 Bir sürü vitamin aldım maske ile oturuyoruz bakisiyoruz😔

Çok geçmiş olsun canım..😔 inşallah çok çabuk geçer 🤲🏻🤲🏻
Parem geçmiş olsn kuzum
Daha iyimi enişte

Kiz mahmud mu cidden
dayler dayler dayler dayler :D :D

Geçmediği yetmiyor bir de maymun çiçeği korkusunu çıkardılar başımıza 🙁

Kendi kaybeder boş ver. Senin oğluna kız mı yok? Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. Ay yanlışlıkla seni mi etiketledim? Elim çarpmış 🙊

Ay hiçbiriniz bilmiyor muydunuz ya? Sori dayli oğlunu ifşalamış gibi oldum dayler dayler dayler dayler
Benm kızıma oğlanmı yokkk leeee

İyiyiz cnm sen nasılsn

Valla ben yürüyüo herkesle oynayp zıpalayana kdar en azndan seneye kdar yapmıacam.. Pasta üfler olur biter :KK70:
Onca kalabalıkta çekemem

Parem geçmiş olsn kuzum
Daha iyimi enişte

dayler dayler dayler dayler :KK70: :KK70:

Dalgami geciyonuz anlamıyorum suan ajafzjsvs

Eşim maviden bana kızıma ve kendine şu tshirtlerden almş..

Biri lütfen bana şaka desn :D

Eklentiler

• images.jpeg
    images.jpeg
    15,8 KB · Görüntüleme: 36
Bugün biraz daha ilerledi. Ama doktor demişti ilerleyebilir korkma diye. Gözümü hiç kapayamıyorum ağzım biraz daha kaydı gibi sanki
Çok geçmiş olsun canım şimdi gördüm yaşadığın sorunları. İnş tez zamanda en az sorun sıkıntıyla atlatırsın 🙏🏻
İyiyiz cnm sen nasılsn

Valla ben yürüyüo herkesle oynayp zıpalayana kdar en azndan seneye kdar yapmıacam.. Pasta üfler olur biter :KK70:
Onca kalabalıkta çekemem

Parem geçmiş olsn kuzum
Daha iyimi enişte

dayler dayler dayler dayler :KK70: :KK70:

İyiyim kuzu yaa. Bebik büyüyor, ben büyüyorum. Bayramdan sonra detaylıya giricem, inş sorun çıkmaz. Perşembe günü de kayınvalideler geliyor bayramda onlarlayız. Ona hazırlık yapıyorum bir yandan. Böyle böyle geçiyo günler. Sen nasılsın, lenoş nasıl?

Biri lütfen bana şaka desn :KK70:
Bu tarz takımları ben de pek sevmem. Daha tarz bir şey olsa olabilir belki de bunu ben de sevemedim 😐
Ama enişteyi mi kırıcan bayram bayram, heves ettiyse çekiniver iki foto napcan 🤭

Paresilaaa Paresilaaa canım geçmiş olsun. Benim eşim de geçen ateşlendi, istifra etti 24 saat boyunca falan. Bir virüs varmış bunla ilgili galiba, etraf mikrop dolu virüs dolu şu sıra zaten. Dikkat edin kendinize. Daha iyi oldu mu şimdi?

Valla ben bilmiyodum sakalasiyonuz sandim
Dalgami geciyonuz anlamıyorum suan ajafzjsvs
Sen bizi nasıl anlamıyon hala yav? Nasıl anlamazsın hemşire reyiz!!!11!!1!1!1
Dalga geçiolar aşkoş
Amerikanın oyunlarına gelme :KK70:
Doğrusu Amariga olacak
Biri lütfen bana şaka desn :KK70:
Yaa ben gördum bunlari cok tatlis bence
Bu da böyle biri işte. Memnuniyetsiz. Adam ağzıyla kuş tutsa "N'aptın seeen? O kuşun da bir canı var!!!" diyecek. Benimki böyle bir ince düşünce sergilese havalara uçarım. Meh 😒

Bugün biraz daha ilerledi. Ama doktor demişti ilerleyebilir korkma diye. Gözümü hiç kapayamıyorum ağzım biraz daha kaydı gibi sanki
İnşallah bir an evvel düzelir. Bu arada nörolojik bir sebebi olmadan, cereyanda, çok rüzgarda falan kaldıysan ondan da kaynaklanmış olabilir. Birkaç tanıdığımın başına geldi bu

Çok geçmiş olsun canım şimdi gördüm yaşadığın sorunları. İnş tez zamanda en az sorun sıkıntıyla atlatırsın 🙏🏻

İyiyim kuzu yaa. Bebik büyüyor, ben büyüyorum. Bayramdan sonra detaylıya giricem, inş sorun çıkmaz. Perşembe günü de kayınvalideler geliyor bayramda onlarlayız. Ona hazırlık yapıyorum bir yandan. Böyle böyle geçiyo günler. Sen nasılsın, lenoş nasıl?

Bu tarz takımları ben de pek sevmem. Daha tarz bir şey olsa olabilir belki de bunu ben de sevemedim 😐
Ama enişteyi mi kırıcan bayram bayram, heves ettiyse çekiniver iki foto napcan 🤭

Paresilaaa Paresilaaa canım geçmiş olsun. Benim eşim de geçen ateşlendi, istifra etti 24 saat boyunca falan. Bir virüs varmış bunla ilgili galiba, etraf mikrop dolu virüs dolu şu sıra zaten. Dikkat edin kendinize. Daha iyi oldu mu şimdi?
bayramı kv'ler ile geçirmek:.. düşüncesi bile beni ürkütüyor :D ama size bol bol eğlenceli günler dilerim :D
lenoş ne yapsın büyüyor doğum günü yaklaştı ama ben öyle büyük şeyleri bu yaşta sevmiyorum gereksiz geliyor
mutlu yıllar yazsının önünde papatyalı pastasını kestircem :D :D :D 1 yaş büyümüş olcak
olduda bitti maşallah büyüyünce ayakları üzerinde duran kız olur inşallah :D
yaa lenoşa giydirdi kendi giyindi pek bi şeker oldular aslında ama gururumu yere eğdirmedim :D

Bu da böyle biri işte. Memnuniyetsiz. Adam ağzıyla kuş tutsa "N'aptın seeen? O kuşun da bir canı var!!!" diyecek. Benimki böyle bir ince düşünce sergilese havalara uçarım. Meh 😒
:D gönderelim mi size

bayramı kv'ler ile geçirmek:.. düşüncesi bile beni ürkütüyor :KK70: ama size bol bol eğlenceli günler dilerim :KK70:
lenoş ne yapsın büyüyor doğum günü yaklaştı ama ben öyle büyük şeyleri bu yaşta sevmiyorum gereksiz geliyor
mutlu yıllar yazsının önünde papatyalı pastasını kestircem :KK70: :KK70: :KK70: 1 yaş büyümüş olcak
olduda bitti maşallah büyüyünce ayakları üzerinde duran kız olur inşallah :KK70:
yaa lenoşa giydirdi kendi giyindi pek bi şeker oldular aslında ama gururumu yere eğdirmedim :KK70:

:KK70: gönderelim mi size
😒😒😒😒😒😒

Püüüü örneği yok mu sanki bunun? Adamlar kafasından mı tasarlayacakmış? İnsanlık ölmüş beee, ölmüş! Yazık! Püü
yaa netten bakıorum ama çoğu şeker hamuruyla... ben şeker hamuru aşırı aşırı olsun isetmiorum...
şeker hamuru az olacak şekilde ayarlayabilirlermi daha görüşmedim

İnşallah bir an evvel düzelir. Bu arada nörolojik bir sebebi olmadan, cereyanda, çok rüzgarda falan kaldıysan ondan da kaynaklanmış olabilir. Birkaç tanıdığımın başına geldi bu
Doktorun yorumu da böyle. Nörolojik değil korkma ya klima çarpmış ya da cereyanda kalmışsın demişti

Back