Doğru günlerde olmuş cnm inşallah güzel haberler alırsınKizlar merhaba. Bunlarda benim ovulasyon testlerim. 25 27 ve 29 nisanda iliski oldu. Sizce sansim varmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğru günlerde olmuş cnm inşallah güzel haberler alırsınKizlar merhaba. Bunlarda benim ovulasyon testlerim. 25 27 ve 29 nisanda iliski oldu. Sizce sansim varmi
14-16-17. Günü değerlendirdik bugünü de değerlendirmeli miyiz
Insallah canim. Erken gebelik testi vsr ne zaman yapsam acaba.Doğru günlerde olmuş cnm inşallah güzel haberler alırsın
2 gün kala çıkmıştı bnmInsallah canim. Erken gebelik testi vsr ne zaman yapsam acaba.
O zaman sabredip bekleyecegiz2 gün kala çıkmıştı bnm
Laboquick 30 lu almıştım ben cnm n11 denKızlar Merhaba hangi marka ovulasyon testi kullanıyorsunuz ve kaçlı alıyorsunuz ?
Cnm biraz daha koyulaşması lazm bi kaç günün daha var benceArkadaşlar bende hafif pko luyum ve evlendikten sonra 32-38 gün aralığında regl oluyorum her zaman değişiyor bu ay sümüksü akıntı 19.güne kadar olmadı bende ovu.testi aldım ve 4 gündür yapıyorum aşağıda renkleri var ovulasyon testi aldım bugün 23.günüm yorumlayabilirmisiniz bilenler.
Teşekkür ederim inşallah bakalım.Cnm biraz daha koyulaşması lazm bi kaç günün daha var bence
Belki bu ay daha gec adet olursun canim koyulasma var artar 2 gune sen yapmaya devam et birde suna dikkat et ovulasyon zamani o 1 hafta akinti baslar bitince tekrar kurursun.Yukarda cumartesi günü gönderdiğim ovulasyon testlerim var dün ve bugünde yaptım sonun hala aynı en sondaki gibi çifr çizgi var ama diğeriyle aynı koyulukta değil 32-38 gün aralığında regl olan biriyim ve bugün 25.günüm dün akşam sanki sümüksü akıntımda oldu ama bu çift çizgiyi ben yakalayamadım bir türlü
O kadar yoğun akımtım olmadı bu ay sadece dün sanki geldi gibi ama o kadarla kaldı devamı gelmedi bugün de miratech diye bir ovulasyon testi aldım onda ikinci çizgi hiç çıkmadı. Eşim de gemici 6 ay da bir geliyo bi kaç kalıyo bu gelişinde de 1.5 ay kalacak sadece zaten ortalama 35 günde olan biriyim yani bir yumurtlama şansım var.Belki bu ay daha gec adet olursun canim koyulasma var artar 2 gune sen yapmaya devam et birde suna dikkat et ovulasyon zamani o 1 hafta akinti baslar bitince tekrar kurursun.
Tahminime gore henuz olmamis yumurtlama canim esin yanindayken degerlendir insallah tutar.O kadar yoğun akımtım olmadı bu ay sadece dün sanki geldi gibi ama o kadarla kaldı devamı gelmedi bugün de miratech diye bir ovulasyon testi aldım onda ikinci çizgi hiç çıkmadı. Eşim de gemici 6 ay da bir geliyo bi kaç kalıyo bu gelişinde de 1.5 ay kalacak sadece zaten ortalama 35 günde olan biriyim yani bir yumurtlama şansım var.