ben sadece ikili test yaptırmıştım... dr'um ikili testinizde problem yoksa hiç akıl karıştırıp boşa uğraşmaya gerek yok demişti
yaptırmamıştım ki her testte %1 de olsa yanılma payı zaten vardır o yüzden heç aklını bulandırma..
şeker yüklemesi benm ailemde genetik şeker olduğu için dr yapalım demişti ve bende sınırda çıkmıştı kendimi iyi hissetmeme rağmen ama yaptırmayanda var.. dr'um bana bu sebeple önermişti ki hiç anlatıldığı gibi zorlanmadım yani bana kolay bi süreç geldi...
alacak eşyalara gelince bence kişilik meselesi.. birazda tarz ve hayatı nasıl yaşadığına yaşayacağına bağlı...
mesela bebek arabası herkesin vazgeçilmeziyken ben bu zamana kadar hala gerek görmedim eksiklik yaşamadım
puset hiç almadım alsaydımda kullanmazmştım
ama puseti yanlış hatırlamıosam neal çok kullanıyordu mesela evde iş veya yemek yaparken bebeği yanında ona koyuyordu
ben çalıştığım için ve bebeğe annem baktığı için hiç öyle gerek duymadım gibi gibi..
ama elbise konusunda kendi fikrimi söyleyeyim.. bn kızıma cok bişi almadım birincisi hemen büyüyorlar ve kullanım süreleri kısıtlı.. ikincisi hediye illa geliyor... ben her gelen hediyeyi 1 yaşla değişmiştim iyi ki öyle yapmşm bu sene bişi almadım