• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam seni yeteri kadar konuştuk 😜😜😜😜 Lenoşum nasıl oldu dişler patladı mı diş sıkıntısı vardı sanırım en son
biri patlasa öteki başlıo
5 diş olduk :D azılar zorluo şimdi
hatay sıcağındada zor Allah yardımcısı olsun
22sinde devlet 1 yaş aşısı var
ondan 3-4 gün sonra menenjit aşısı var :D
yuvarlanıp gidiyor :D
bunlarn hepsini öğren :D

Nasıl vermiyorlar ya
2 hafta yeter diolar istiosan :D
oda zorla :D normalde 1 hafta :D

5 diş olduk :KK70: azılar zorluo şimdi
ondan 3-4 gün sonra menenjit aşısı var :KK70:
yuvarlanıp gidiyor :KK70:
bunlarn hepsini öğren :KK70:

2 hafta yeter diolar istiosan :KK70:
oda zorla :KK70: normalde 1 hafta :KK70:
2 hafta al 1 hafta dur sonra 2 hafta daha al. Beyin bedava. Nereye gideceksiniz?

5 diş olduk :KK70: azılar zorluo şimdi
ondan 3-4 gün sonra menenjit aşısı var :KK70:
yuvarlanıp gidiyor :KK70:
bunlarn hepsini öğren :KK70:

2 hafta yeter diolar istiosan :KK70:
oda zorla :KK70: normalde 1 hafta :KK70:

Onlara gelene kadar öğrenmem gereken o kadar çok şey varmışki baluş hayretler içerisinde okuyorum bazı şeyleri agshhshshsh

Okuma ya ne okuyon boş ver

Artık okimiciim😬😬
yemiolar cnm :KK70:

mesela??

Mesela yaptırılan testler, yok ikili yok üçlü yok detaylı yok şeker yüklemesi yok osu yok busu😂
Hadi onları geçiyosun alınacak şeyler hangisini almalıyım, hangisi daha iyi, işime yarar mı,
Yani çocuğumun doğup 1. Yaşına gelip patlattığı dişleri düşünmeme çok var baluşşş hahahahah

Artık okimiciim😬😬

Mesela yaptırılan testler, yok ikili yok üçlü yok detaylı yok şeker yüklemesi yok osu yok busu😂
Hadi onları geçiyosun alınacak şeyler hangisini almalıyım, hangisi daha iyi, işime yarar mı,
Yani çocuğumun doğup 1. Yaşına gelip patlattığı dişleri düşünmeme çok var baluşşş hahahahah

He yanlış anlaşılmasın şikayetçi değilim sadece , herşeyi önceden düşünüp hazırlama,tasarlama problemim olduğu için böyle 😬😬😬

Artık okimiciim😬😬

ben sadece ikili test yaptırmıştım... dr'um ikili testinizde problem yoksa hiç akıl karıştırıp boşa uğraşmaya gerek yok demişti
yaptırmamıştım ki her testte %1 de olsa yanılma payı zaten vardır o yüzden heç aklını bulandırma..
şeker yüklemesi benm ailemde genetik şeker olduğu için dr yapalım demişti ve bende sınırda çıkmıştı kendimi iyi hissetmeme rağmen ama yaptırmayanda var.. dr'um bana bu sebeple önermişti ki hiç anlatıldığı gibi zorlanmadım yani bana kolay bi süreç geldi...
alacak eşyalara gelince bence kişilik meselesi.. birazda tarz ve hayatı nasıl yaşadığına yaşayacağına bağlı...
mesela bebek arabası herkesin vazgeçilmeziyken ben bu zamana kadar hala gerek görmedim eksiklik yaşamadım :KK70:
puset hiç almadım alsaydımda kullanmazmştım
ama puseti yanlış hatırlamıosam neal çok kullanıyordu mesela evde iş veya yemek yaparken bebeği yanında ona koyuyordu
ben çalıştığım için ve bebeğe annem baktığı için hiç öyle gerek duymadım gibi gibi..
ama elbise konusunda kendi fikrimi söyleyeyim.. bn kızıma cok bişi almadım birincisi hemen büyüyorlar ve kullanım süreleri kısıtlı.. ikincisi hediye illa geliyor... ben her gelen hediyeyi 1 yaşla değişmiştim iyi ki öyle yapmşm bu sene bişi almadım :rolleyes:

ben sadece ikili test yaptırmıştım... dr'um ikili testinizde problem yoksa hiç akıl karıştırıp boşa uğraşmaya gerek yok demişti
yaptırmamıştım ki her testte %1 de olsa yanılma payı zaten vardır o yüzden heç aklını bulandırma..
şeker yüklemesi benm ailemde genetik şeker olduğu için dr yapalım demişti ve bende sınırda çıkmıştı kendimi iyi hissetmeme rağmen ama yaptırmayanda var.. dr'um bana bu sebeple önermişti ki hiç anlatıldığı gibi zorlanmadım yani bana kolay bi süreç geldi...
alacak eşyalara gelince bence kişilik meselesi.. birazda tarz ve hayatı nasıl yaşadığına yaşayacağına bağlı...
mesela bebek arabası herkesin vazgeçilmeziyken ben bu zamana kadar hala gerek görmedim eksiklik yaşamadım :KK70:
ama puseti yanlış hatırlamıosam neal çok kullanıyordu mesela evde iş veya yemek yaparken bebeği yanında ona koyuyordu
ben çalıştığım için ve bebeğe annem baktığı için hiç öyle gerek duymadım gibi gibi..
ama elbise konusunda kendi fikrimi söyleyeyim.. bn kızıma cok bişi almadım birincisi hemen büyüyorlar ve kullanım süreleri kısıtlı.. ikincisi hediye illa geliyor... ben her gelen hediyeyi 1 yaşla değişmiştim iyi ki öyle yapmşm bu sene bişi almadım :rolleyes:

Yaa ne güzel anlatmışsın🤩
Her dediğine katılıyorum testler konusunda doktorum ne derse o yönde ilerlicem bu kesinde. Bebek arabası bize lazım olurmuş gibi geliyor eşim yoğun çalışıyor tek başımıza gezeriz belki cocugumla shshhshd
Kıyafet konusunda haklısın hele ilk çocuğa tonla kıyafet hediyesi geliyor shjshdjdj. Bakalım artık yakında araştırıp bir liste yaparım kendime🤲🏼

Her dediğine katılıyorum testler konusunda doktorum ne derse o yönde ilerlicem bu kesinde. Bebek arabası bize lazım olurmuş gibi geliyor eşim yoğun çalışıyor tek başımıza gezeriz belki cocugumla shshhshd
Kıyafet konusunda haklısın hele ilk çocuğa tonla kıyafet hediyesi geliyor shjshdjdj. Bakalım artık yakında araştırıp bir liste yaparım kendime🤲🏼
bebek arabası evet öyleyse lazım olur
mama sandalyesi çok pratik bişey... ama ben çalışıyorum annem kullanamam dedi.. bide blw yaptık biz lenayı hep masada oturttuk bizimle :D koca kız gibi :D onada gerek duymadık ama şahsen ben bakıo olsaydm mama sandalyesi alırdım
kanguru bize halası getirmişti burda herkese söyledm isteyene gönderebilirim die :D 1-2 kere kullandık ben bunu kullanamam dedim kullanmadım ama kuzenim kangu resmen hayat kurtarıcı dedi :D
yani sen yaşam tarzına göre yön vereceksn
şuan sadece kıyafet konusunda böyle yumuşak olmasına pamuklu olmasına dikkat et çokcana alma
bide yatağı mutlaka iyi olmalı bence

Yanlış kişi yine. Biz puseti ilk zamanlar hastaneye giderken kullandık. O zamanlar daha anlamıyordu. 2 aylıkken isyan çıkardı puset evde aksesuar olarak durmaya başladı. Daha yeni yeni arabada kullanmaya başladık yeniden oto koltuğu olarak
Bebek arabasını al mutlaka. Tek elle açılıp kapanabilen bir şey olsun

bebek arabası evet öyleyse lazım olur
mama sandalyesi çok pratik bişey... ama ben çalışıyorum annem kullanamam dedi.. bide blw yaptık biz lenayı hep masada oturttuk bizimle :KK70: koca kız gibi :KK70: onada gerek duymadık ama şahsen ben bakıo olsaydm mama sandalyesi alırdım
kanguru bize halası getirmişti burda herkese söyledm isteyene gönderebilirim die :KK70: 1-2 kere kullandık ben bunu kullanamam dedim kullanmadım ama kuzenim kangu resmen hayat kurtarıcı dedi :KK70:
yani sen yaşam tarzına göre yön vereceksn
şuan sadece kıyafet konusunda böyle yumuşak olmasına pamuklu olmasına dikkat et çokcana alma
bide yatağı mutlaka iyi olmalı bence

Ya evet mama sandalyesi kanguru falan daha almam zaten onları doğumdan sonra alırım büyük ihtimalle, onlar ihtiyaca göre şekillenecek şeyler çünkü🤩
Şimdi ilk işim bebek arabası ve park yatak olayında karar vermek. 13-14-15. Haftadan sonra falan onları alırım diye düşünüyorum direk. Zamlar binmeden daha fazla😂

Yanlış kişi yine. Biz puseti ilk zamanlar hastaneye giderken kullandık. O zamanlar daha anlamıyordu. 2 aylıkken isyan çıkardı puset evde aksesuar olarak durmaya başladı. Daha yeni yeni arabada kullanmaya başladık yeniden oto koltuğu olarak

Bebek arabasını al mutlaka. Tek elle açılıp kapanabilen bir şey olsun

İlk işim onu almak olacak sonra park yatak😂

haa bide cukulatam cukulatam ben şampuan ve krem konusunda hassasım elimden geldiğince içeriği en temizini almaya çalıştım ki iyi ki öyle yapmışım çünkü lena benm anneme çekmiş.. cok hassas bi teni var hemen alerjk oluyor..
mustela yada bübchen markaları iyi :)
ben lena 3-4 aya kadar koltuğa vs yatırmadım anne yanı yatağı kullandım benm işime yaratı yumuşakta oluyor bebekler için
kaliteli müthiş bişi almana gerek yok (bim hep geliyor)
emzik biz philips avent kullandık aşırı memnun kaldım
biberon cam biberon kullandım ve wee baby aldım gayette iyiydi.. öyle çok çok para vermeye gerek yok nuk'muş bilmem neymiş vs
aklıma gelenler bunlar :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Back