Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Park yataktan da memnunum. Anne yanı olabilenlerden al

Yoykonunki hoşuma gitti bakalım daha kapsamlı araştırmadım

Ekran fotisi aldım bebişim teşekkür ederim
ben yatağı doğuma yakın almıştım
bebek alışverişinin hepsinede 7. aydamı 8. aydamı ne başlamıştım

Zamlardan dolayı erken alıcam mecbur

Yoykonunki hoşuma gitti bakalım daha kapsamlı araştırmadım

Ekran fotisi aldım bebişim teşekkür ederim

Zamlardan dolayı erken alıcam mecbur
Bende yoyko diecektm ben ahşap aldım ama almasaydım yoyko alacaktım
gerçekten baya araştırmıştık o zamanlarda tüp bebek anneleriyle
şuan herkes cok memnun
çokta pratik

Bende yoyko diecektm ben ahşap aldım ama almasaydım yoyko alacaktım
gerçekten baya araştırmıştık o zamanlarda tüp bebek anneleriyle
şuan herkes cok memnun
çokta pratik
Bizimki Yoyko. İlk aldığımız eşyası. Bayağı indirim olmuştu. 2-3 aylıktı o zaman aldık. Almasak bir daha alamayacaktık uçtu hep fiyatlar. Ana kucağı da al

Yuppii yoykoyu ben de sevdim tipi falanda güzel ana kucağıda babyjörn muadilleri varya onlardan alayım diyorum

Bebek arabasıyla ilgili bilmen ve dikkat etmen gereken her şeyi yazdım ben sana. Aç tekrar oku öyle değerlendir. Bir de vazgeçilmez kriterlerinizi belirleyin. Yoksa içinden çıkamazsınız
Evet okudum eşim çok konuşuyor o karıştırıyor benim aklımı onu susturmam lazım
bizim temmuz anneleri topiğinde travel sistem kullananların çoğu bastona geçti... çoğu bebek arabaları 6 aydan snra gerçekten çekilmez hale geliyormuş
şuan hepsi bastonla mutlu

ne mutlu sana
Evet ben de öyle olucana inanıyorum ama bu tiplerde başlangıçta bence kullanışlı oluyor. Yaşayıp bu yanlışı görmek istiyorum baluş

Kızlar kızlar nabersiniz? Benim raporlama dönemi vardı hafta sonu bile çalıştım daha gözümü yeni açtım işten diyebilirim. Herkeşler nasıl?

Evdeyim. Kıza doğum günü hazırlığı yapıyorum.
Benim isim biter mi?
Hediyelik makrome anahtarlık yaptırdım. Kartlı jelatinli.
Organizasyon gelip balonları standı kuracak. Yemek odasında kutlayacağız.
Mevlidinde puflardan kardan adam yapmistim. Marsmellowlardan cicekler yapmistim. Pembe misirlar patlattim, kucuk cupcake falan yapmistim. Simdi daha orjinal seyler istiyorum. Ne yapsam, fikir verin bana.
Ince uzun jelibonlardan renkli şekerler filan yapicam ama yetmez.

Paresilaaa Tatilde miiiiğ
@Nurzfr Sahi geçen yaz geldindindi negzel
Bir @Eleadora vardı, o neredeymiş sordun mu?

yök yarı tatilde parecik

nurda gelio gidio kafasına göre kullanılmış bir mendil gibi köşeye atıoyr bizi

@Eleadora kültürlü takılıor kitap topiğinde rahatsz etmiorum genelde özelden taciz ediorm
Hafta sonları günü birlik askeriyeye gidiyorum. Deniz havuz vs. O yüzden yarım tatil diyebiliriz
Ama bu pazardan beri eşim ile ilgileniyorum. Pazar çok ateşi çıktı. Düşmedi ateşi bir türlü. Doktora da gitmedi. Çok cocuklasiyor. Ateşini ölçütturmuyor. Sirkeli su yapıyorum. Dokundurtmuyor. Zorla bezi koyuyorum.Üzerini örtme diyorum. Kaşla göz arası örtüyor. Ptesi de keza aynı şekilde ateş devam etti. Bugün de bel ağrısı vardı. İşte sonunda doktora gitti ve tabiki sonuç covid. Bir sürü vitamin aldım maske ile oturuyoruz bakisiyoruz
Çok geçmiş olsun canım.. inşallah çok çabuk geçer

Deme ya. Çok geçmiş olsun. Yine nasıl yayıldı bu meret bu kadar :/ Çok duymaya başladık yine

Ben biraz önce bir iş olarak banyo yaptım. Elimden ancak bu kadarı geliyor. O bahsettiklerin ne bilmiyorum. Herhalde iyi bir şeylerdir

Gecmis olsun parisim allah sifa versin

Mahmud'u çooook çok öpüyorum annesi. Islak ıslak öptüm. Sen bir ara silersin ellerini yanaklarını. Bende mikrob vürüs olmaz zaten
Yok be ne silcem, yerlerde surunurken siliniyo kendihwhfhehfhe
off mahmut ne ya
Aaaa..... Ne kadar ayip ya... Cocumun ismiylen alay ediyosun
dayler dayler duymasın. Sonuçta evladı. Doğrusu Mahmud olacak
Birak ya, resmen alay etti.... Ustelik yannis soyledi..... Kirildim
onun evladıysa benmde damadım araya çomak sokma kız
2 kelam güzel bişi demiş bana
Mahmud-lena ne kdr da uyumlu
Nasıl oldun canm??

Teşekkür ederim... Bu gitmedi gitmeyecekte... Bağışıklığın düşmesini bekliyor sanırım
Geçmediği yetmiyor bir de maymun çiçeği korkusunu çıkardılar başımıza
Yok be ne silcem, yerlerde surunurken siliniyo kendihwhfhehfhe

Aaaa..... Ne kadar ayip ya... Cocumun ismiylen alay ediyosun

Birak ya, resmen alay etti.... Ustelik yannis soyledi..... Kirildim

Mahmud-lena ne kdr da uyumlu
Kendi kaybeder boş ver. Senin oğluna kız mı yok? Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. Ay yanlışlıkla seni mi etiketledim? Elim çarpmış
Kiz mahmud mu cidden
Ay hiçbiriniz bilmiyor muydunuz ya? Sori dayli oğlunu ifşalamış gibi oldum dayler dayler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…