Oooh iyi bari kuzumYok adet olmadım mide ağrısından gittim
Öyle tabi dertlerimiz aynı derman yöntemlrimiz farklıDoktor oyle uygun gördü demek ki canim,bende pihtilasma sorunu oldugu icin hem coraspin hem kan sulandirici gobekten igne vuruyorum. Kisiye gore degisiyor takilma hiç
Ben fulya vital plaza da özel doktor Alper Şişmanoğlu na tedavi oluyorumKızlar hangi hastanede tedavi görüyorsunuz Bahçeci Fulya da olan var mı?
Hakkinizda hayirlisi insallahhhHayir dogal siklus ztn
Ben gop tup bebek merkezine basliycam kismet olursaKızlar hangi hastanede tedavi görüyorsunuz Bahçeci Fulya da olan var mı?
Aminn canımInşallah biz ve bizim gibi emek veren herkes sağ salim evladına kavuşur
Merhabalar ,Kızlar hangi hastanede tedavi görüyorsunuz Bahçeci Fulya da olan var mı?
Allah razi olsun cumlemizin insaallahHakkinizda hayirlisi insallahhh
Benim doktorum da Remzi Abalı .Transferin çok iyi geçer inşallah dualarımız seninleMerhabalar ,
Bende bahçeci Fulya’da tedavi görüyorum.Doktorum Güvenç Karlıkaya pazartesi dondurulmuş embriyo transferi olacağım çok heyecanlıyım .
InşallahAblam da tüp bebek ile evlat sahibi oldu doktoru Güvenç beydi,bir kızı var. şimdi ikizleri oldu 8aylıklar .Umarım hepimize nasip olur
Yok canım yanlış anlaşilıcak bisey yok ama belki tercih edilmeyebilirAminn canımya bişey dicem ama açıkçası yanlış anlaşılmasından çekiniyorum. Whatsaap grubu yapsak ya?
Yani kişilerin tercihi :) burdan takip etmek biraz zor oluyor yada ben yeniyim biraz o yüzden zorlanıyorumYok canım yanlış anlaşilıcak bisey yok ama belki tercih edilmeyebilir
Benim doktorum da Remzi Abalı .Transferin çok iyi geçer inşallah dualarımız seninle
Teşekkür ediyorum canım umarım güzel olur.Valla madden manen her şeyi yapıyoruz ,bu sürecin en zor kısmı da bu her şeyi yaptığımıza inandığımız içinde beklemek ve olumsuz sonuç almak zor geliyor.Hep güzel haberler almak nasip olsun hepimize.Inşallah
Ben çalışmıyorum evdeyim canım,ama sürekli de yatmıyorum inşallah herşey yolundadır.Bu arada transferden sonra izin aldınız mı ?Evde mi geçiriyorsunuz bu süreci
Ben çalışıyorum okulun son haftası yoğun oluyor ,izin almayı düşünüyorum .Sonra pişman olmayayım neden yapmadım diye.Ben çalışmıyorum evdeyim canım,ama sürekli de yatmıyorum inşallah herşey yolundadır.
Şansın varsa izin alman daha iyi olur tabi. Dinlenmeye ve sakinliğe ihtiyacı oluyor insanınBen çalışıyorum okulun son haftası yoğun oluyor ,izin almayı düşünüyorum .Sonra pişman olmayayım neden yapmadım diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?