evet canım cok memnunum cok güler yuzlu bırı sıddetle tavsıye ederım ılk tup bebek denemem ve tuttu sukur Allah ım ısteyen herkese nasıp etsın ınslhmerhaba canım, aret kamar dan memnun kaldınız mı? tedavi Hakkında bilgi verir misiniz?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2020 TÜP BEBEK,tedavi,transfer,belirti ve sonuçlar
- Konu Sahibi 34ss
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bende sebebsiz inferlilite var, sizde bir tanı var mıydı acabaevet canım cok memnunum cok güler yuzlu bırı sıddetle tavsıye ederım ılk tup bebek denemem ve tuttu sukur Allah ım ısteyen herkese nasıp etsın ınslh
bende yoktu canım ama olmuypodu sebepsiz. ama bır cok rahasızlıgı olan kısıler tanıdım arette pozıtıf alanBende sebebsiz inferlilite var, sizde bir tanı var mıydı acaba
Istanbul Tup Bebek Merkezi Dr Aret Kamar...Aman kapısından dahi geçmeyin. ..Paranizla rezil olmanın vücut bulmus hali dir bu merkez...Doktor o ekranlardaki doktor hic değildir. ..saatlerce bekletilirsiniz...Ameliyathanede kolda kelebek parmakta tansiyon aleti cirilciplak haldesiniz anestezi personeli bile olmayan erkek personel asagilar dalga gecer irite eder...kalkın gidin der güler ...para çok önemlidir asla sonuç ne olacak bilinmez peşin peşin yatiracaksiniz...yoksa 12 saatlik yol gelmiş olmanız 17 günlük emekleriniz hiç önemli değildir...doktor hasta mahrem bilgilerini sosyal medyada paylaşmaktan hiç cekinmez. .. tedavi suresince ve sonrasında doktor hiç yoktur sadece hemşire ...sorularınıza mantıklı hiçbir cevap alamazsınız. ..siz sadece yuruyen banknot sunuz dur. ..Koşarak uzaklaşın...Mahkemelik olmayın benim gibi
- 17 Ekim 2019
- 3
- 1
- 36
- 38
herkese merhaba,
34 yaşındayım ilk tüp bebek tedavimi prof.dr. bülent baysalda oldum kendisinden hiç memnun kalmadım, memnun kalmama sebebim negatif sonuçtan ziyade tavri ve tedavi şekliydi. kendisi yumurtamın az olduğunu en fazla 3-4 yumurta çıkacağını söyledi nitekim 4 yumurtadan 2 tanesi döllendi ve 1 tanesi 4 güne gitti.bir umut inş olur diye çok dua ettim ama tutunmadı, sonrasında kendisiyle görüşmeye gittiğimde yumurtamın orta kalite olduğunu o yüzden tutmadığını soyledi... 1 ay verip bu sefer international acıbademde prof.dr. murat arslanda tedaviye başladım. kendisi gerçekten hem hastayı rahatlatan hemde kisiye özgü tedavi yapan bir hoca, yanındaki hemşirelerde bir o kadar ilgili tedaviye başladık havuz yöntemi yumurta toplama,rahim düzenleme ameliyatı vitaminler..., bu süreç maddi ve manevi malesef beni yordu. hastane ve işim arasında 2 saat yol vardı karda kışta gittim geldim, bu süreçte çok dua ettim ama olmadı bu seferde... ama dokturumu suçlayamam bana yaramadı yine yumurtam orta kalite olduğu için tutmadı...1-2 ay ara verip bu sefer şansımı aret kamarda denemek istiyorum. akısına bırakmak istiyorum ama yapmıyorum hayatımın merkezi haline getirdim.. çok korkuyorum olmayacak diye de. ama ümidimi kaybetmek istemiyorum..
34 yaşındayım ilk tüp bebek tedavimi prof.dr. bülent baysalda oldum kendisinden hiç memnun kalmadım, memnun kalmama sebebim negatif sonuçtan ziyade tavri ve tedavi şekliydi. kendisi yumurtamın az olduğunu en fazla 3-4 yumurta çıkacağını söyledi nitekim 4 yumurtadan 2 tanesi döllendi ve 1 tanesi 4 güne gitti.bir umut inş olur diye çok dua ettim ama tutunmadı, sonrasında kendisiyle görüşmeye gittiğimde yumurtamın orta kalite olduğunu o yüzden tutmadığını soyledi... 1 ay verip bu sefer international acıbademde prof.dr. murat arslanda tedaviye başladım. kendisi gerçekten hem hastayı rahatlatan hemde kisiye özgü tedavi yapan bir hoca, yanındaki hemşirelerde bir o kadar ilgili tedaviye başladık havuz yöntemi yumurta toplama,rahim düzenleme ameliyatı vitaminler..., bu süreç maddi ve manevi malesef beni yordu. hastane ve işim arasında 2 saat yol vardı karda kışta gittim geldim, bu süreçte çok dua ettim ama olmadı bu seferde... ama dokturumu suçlayamam bana yaramadı yine yumurtam orta kalite olduğu için tutmadı...1-2 ay ara verip bu sefer şansımı aret kamarda denemek istiyorum. akısına bırakmak istiyorum ama yapmıyorum hayatımın merkezi haline getirdim.. çok korkuyorum olmayacak diye de. ama ümidimi kaybetmek istemiyorum..
Ben Bülent Baysal'da tedavi oldum. 2. denememde hamile kaldım, şimdi bir kızım var. Ama kızımın olmasına vesile olmakla kalmadı, sorunlu geçen gebeliğimde iki kez beni kurtardı Bülent Bey. Bir kez çok kanamam vardı, beni kendi muayenehanesinde yatar vaziyette bekletti, kendi gidip diğer muayene odasında hasta gördü. Diğerinde ise ayrıntılı ultrasonum sorunlu çıkmıştı, erken doğum riskim vardı. Beni çok güzel yönlendirdi ve serklaj oldum. Onun hakkını asla ödeyemem.
Merhabalar kızlar ben araniza yeni katildim da Aret beyde tedavi olan varmı acaba yaklaşık bir sene önce embriyo transferim oldu fakat transfer sonrası verilen ilaçlar estrofem , jel, günlük kalca iğnesi folik asit göbek iğnesi ve korasprin bide decort alıyordum fakat bana bu ilaçlar çok geldi sanırım sitresim arttı ellerim titriyor kalbim çok atıyordu bebeğim gelişmedi ve malesef alındı , şimdi tekrar donmusum var demek istiyorum size sorum transfer sonrası bu kadar ilaç alanınız oldumu herkeze aynımi veriliyor , arkadasimda yaptırdı birtek folik asit bide protestan hap aldı anlamadım.Özellikle kortizonu anlamıyorum son güne kadar içtim birde yanlış doz almışız en baştan çok talihsizlikler yaşadım bebegime kavuşamadım birde kendim çok şiştim kortizondan dolayı şimdi tekrar aynı ilaçlardan korkuyorum size soruyım dedim çok zor durumdayım
- 28 Ocak 2018
- 538
- 711
- 53
Canım ben bu kullandıklarının hepsini ve ek olarak oksapar ve progestan iğneyi (hap ve iğne birlikte) kullandım ilk transferde. Torbalaca ilaç içmiştim ve prednol kortizon hapını yanlış doz kullandım. Kortizon beni mahvetti doktor dozu değiştirmedi stres arttı ve negatif sonuç aldım. Şu an 2. Transfere hazırlanıyorum ve şaka gibi sadece 1 ilaç kullanıyorum. Her doktor farklı bir yol izliyor mesela şimdiki doktorum kortizonun tüp bebek tedavisindeki bağışıklığa fayda sağlamadığının 3 yıl önce ispatlandığını söyledi. Yani demem o ki her doktor her tedavi bambaşka , doktorunuza güveniyorsanız sorun yapmayın bence.Merhabalar kızlar ben araniza yeni katildim da Aret beyde tedavi olan varmı acaba yaklaşık bir sene önce embriyo transferim oldu fakat transfer sonrası verilen ilaçlar estrofem , jel, günlük kalca iğnesi folik asit göbek iğnesi ve korasprin bide decort alıyordum fakat bana bu ilaçlar çok geldi sanırım sitresim arttı ellerim titriyor kalbim çok atıyordu bebeğim gelişmedi ve malesef alındı , şimdi tekrar donmusum var demek istiyorum size sorum transfer sonrası bu kadar ilaç alanınız oldumu herkeze aynımi veriliyor , arkadasimda yaptırdı birtek folik asit bide protestan hap aldı anlamadım.Özellikle kortizonu anlamıyorum son güne kadar içtim birde yanlış doz almışız en baştan çok talihsizlikler yaşadım bebegime kavuşamadım birde kendim çok şiştim kortizondan dolayı şimdi tekrar aynı ilaçlardan korkuyorum size soruyım dedim çok zor durumdayım
Canım ya ay valla okurken ağladım aynı şeyleri yaşamışız ben ilk başta 0.50 olan kortizonu 8 mg günde almışım düşünün birikim yaptı ve ilk betam iyiydi ikincide iyiydi sonra ani kanamam oldu heme gittik merkeze kese var korkma dedi ilaçlara devam dedi bir tek kan sulandırıcı iğneyi kesti ama o ara ben hiç bakmadım fark etmedim kortizonun yüksek olduğunu devam et hepsine dedi.2 hafta gelişsin diye bekledik günlük kalça iğnesi progestan jele ilave bir de haftalık depo protestan aldım iyice şişmeye başladım ve bebeğim gelişmedi alındı.İnanın sonra eve gelince ben neden bukadar şiştim diye ilaçlara bakıp internete bakınca anladım ve hemen endokrin doktoruna gittim bende boyun fıtığı var normalde onu azdırdı sanırım sitres derken denge sorunu yaşadım görmede sorun yaşadım yazı yazamıyordum titremeyen zaten sitresli bir insanım tam oldu , çok doktorlara gittim beyin emarına kadar inanın , kan tahlilleri falan herşey iyi çıktı şimdi toparladım biraz 1.5 sene oldu bu olay geçti son bir embriyom kaldı .Doktor beye güveniyorum aslında çok da seviyorum ama tekrar aynı ilaçlar olacak birşey yapmaz bunları vermek zorundayım derse diye korkuyorum eşimi zaten çok zor ikna ediyorum.Bir parçam orda inanın nasıl imha edin derim Peki siz tekrar aynı doktordamı devam ettiniz ilacı kim değiştirdi bende talep etsem değiştirirlermi acaba , inanın bunları ağlayarak yazıyorum siz bende yaşadım değince sanırım hatalı korrtizondan gelişemedi yavrum
Canım ben bu kullandıklarının hepsini ve ek olarak oksapar ve progestan iğneyi (hap ve iğne birlikte) kullandım ilk transferde. Torbalaca ilaç içmiştim ve prednol kortizon hapını yanlış doz kullandım. Kortizon beni mahvetti doktor dozu değiştirmedi stres arttı ve negatif sonuç aldım. Şu an 2. Transfere hazırlanıyorum ve şaka gibi sadece 1 ilaç kullanıyorum. Her doktor farklı bir yol izliyor mesela şimdiki doktorum kortizonun tüp bebek tedavisindeki bağışıklığa fayda sağlamadığının 3 yıl önce ispatlandığını söyledi. Yani demem o ki her doktor her tedavi bambaşka , doktorunuza güveniyorsanız sorun yapmayın bence.
Canım ya ay valla okurken ağladım aynı şeyleri yaşamışız ben ilk başta 0.50 olan kortizonu 8 mg günde almışım düşünün birikim yaptı ve ilk betam iyiydi ikincide iyiydi sonra ani kanamam oldu heme gittik merkeze kese var korkma dedi ilaçlara devam dedi bir tek kan sulandırıcı iğneyi kesti ama o ara ben hiç bakmadım fark etmedim kortizonun yüksek olduğunu devam et hepsine dedi.2 hafta gelişsin diye bekledik günlük kalça iğnesi progestan jele ilave bir de haftalık depo protestan aldım iyice şişmeye başladım ve bebeğim gelişmedi alındı.İnanın sonra eve gelince ben neden bukadar şiştim diye ilaçlara bakıp internete bakınca anladım ve hemen endokrin doktoruna gittim bende boyun fıtığı var normalde onu azdırdı sanırım sitres derken denge sorunu yaşadım görmede sorun yaşadım yazı yazamıyordum titremeyen zaten sitresli bir insanım tam oldu , çok doktorlara gittim beyin emarına kadar inanın , kan tahlilleri falan herşey iyi çıktı şimdi toparladım biraz 1.5 sene oldu bu olay geçti son bir embriyom kaldı .Doktor beye güveniyorum aslında çok da seviyorum ama tekrar aynı ilaçlar olacak birşey yapmaz bunları vermek zorundayım derse diye korkuyorum eşimi zaten çok zor ikna ediyorum.Bir parçam orda inanın nasıl imha edin derim Peki siz tekrar aynı doktordamı devam ettiniz ilacı kim değiştirdi bende talep etsem değiştirirlermi acaba , inanın bunları ağlayarak yazıyorum siz bende yaşadım değince sanırım hatalı korrtizondan gelişemedi yavrumCanım ben bu kullandıklarının hepsini ve ek olarak oksapar ve progestan iğneyi (hap ve iğne birlikte) kullandım ilk transferde. Torbalaca ilaç içmiştim ve prednol kortizon hapını yanlış doz kullandım. Kortizon beni mahvetti doktor dozu değiştirmedi stres arttı ve negatif sonuç aldım. Şu an 2. Transfere hazırlanıyorum ve şaka gibi sadece 1 ilaç kullanıyorum. Her doktor farklı bir yol izliyor mesela şimdiki doktorum kortizonun tüp bebek tedavisindeki bağışıklığa fayda sağlamadığının 3 yıl önce ispatlandığını söyledi. Yani demem o ki her doktor her tedavi bambaşka , doktorunuza güveniyorsanız sorun yapmayın bence.
Canım peki doktor değiştirdin sanırım donmuşun varmıydı yoksa başka yeremi taşıttın , sakıncası yoksa nereye gidiyorsun en son . Seninle ayni şeyleri yaşamışız hemen hemen çok zor bebeğiniz gelişemedi onamı kendi sağlığınamı hangisine...Canım ben bu kullandıklarının hepsini ve ek olarak oksapar ve progestan iğneyi (hap ve iğne birlikte) kullandım ilk transferde. Torbalaca ilaç içmiştim ve prednol kortizon hapını yanlış doz kullandım. Kortizon beni mahvetti doktor dozu değiştirmedi stres arttı ve negatif sonuç aldım. Şu an 2. Transfere hazırlanıyorum ve şaka gibi sadece 1 ilaç kullanıyorum. Her doktor farklı bir yol izliyor mesela şimdiki doktorum kortizonun tüp bebek tedavisindeki bağışıklığa fayda sağlamadığının 3 yıl önce ispatlandığını söyledi. Yani demem o ki her doktor her tedavi bambaşka , doktorunuza güveniyorsanız sorun yapmayın bence.
- 28 Ocak 2018
- 538
- 711
- 53
Donmuş 1 embriyom vardı ama doktorumu değiştirmek istedim embriyo kaliteside iyi değil deyince imha edin dedik. Ben doktor değiştirdim ama bana eksik ilaç yazmışlardı birazda sıkıntı yaşadık bilgilendirme ile ilgili ondan doktor ve Merkezi değiştirdim. Kortizon banada aynı sıkıntıları yaşattı aylarca diyet ve spor yaptım aldığım kiloları vermek için . Bu doktorum tek bir ilaçla gidiyor şaşkınım hala , her gidişte başka ilaç yok mu diye soruyorum . Her yiğidin yoğurt yiyişi farklı onu çok iyi anladım , deneyip göreceğiz artık Herkesin hakkında hayırlısı ama tek ilaçla ben yumurta sayısında bile farkı gördüm umarım transferde de tek ilaç stratejisi işe yararCanım peki doktor değiştirdin sanırım donmuşun varmıydı yoksa başka yeremi taşıttın , sakıncası yoksa nereye gidiyorsun en son . Seninle ayni şeyleri yaşamışız hemen hemen çok zor bebeğiniz gelişemedi onamı kendi sağlığınamı hangisine...
Canım benim inan senin adına çok sevinirim inşallah Allahım tamamına erdirir ne kadar zor bir süreç Rabbim yar yardımcın olsun .Benimde 1 tane embriyom var iyi kalitede 5 günlük transfer edilen de 5 günlükdü ama malüm .Bende sizin gibi diyet spor falan bir de görmeme etki etti boyun kısmım çok şişti kaslara etki etki sanırım doktor doktor gezdim neyse şimdi daha iyiyim .Bu arada donmuş olan yaklaşık 4 senelik embriyo daha da iyi benim için son şansım öyle diyim.Ne yapsam başka yere taşıtıyorsunuz ama dondurma parası istiycekler birde diğer tarafın masrafı biliyorsunuz maliyetli işler oluyor zaten en sonkinde çok parçalandık ne yapıyım bilmiyorum eşimde tekrar aynı olursan diye istekli değil ama bir parçam da orda işim çok zor tekrar gidip ilaçsız olurmu diye görüşsem diyorum
- 28 Ocak 2018
- 538
- 711
- 53
Amin hepimizin yardımcısı olsun allah. İçinize nasıl sinecekse öyle yapın tabi rabbim ol dedi mi oluyor zaten biz sadece kendimizce en iyi olanı yapıyoruz şartlar dahilinde yapmaya çalışıyoruz hepimiz.Canım benim inan senin adına çok sevinirim inşallah Allahım tamamına erdirir ne kadar zor bir süreç Rabbim yar yardımcın olsun .Benimde 1 tane embriyom var iyi kalitede 5 günlük transfer edilen de 5 günlükdü ama malüm .Bende sizin gibi diyet spor falan bir de görmeme etki etti boyun kısmım çok şişti kaslara etki etki sanırım doktor doktor gezdim neyse şimdi daha iyiyim .Bu arada donmuş olan yaklaşık 4 senelik embriyo daha da iyi benim için son şansım öyle diyim.Ne yapsam başka yere taşıtıyorsunuz ama dondurma parası istiycekler birde diğer tarafın masrafı biliyorsunuz maliyetli işler oluyor zaten en sonkinde çok parçalandık ne yapıyım bilmiyorum eşimde tekrar aynı olursan diye istekli değil ama bir parçam da orda işim çok zor tekrar gidip ilaçsız olurmu diye görüşsem diyorum
Selamın aleykum inşallah rabbim sesinizi duyarda gebe kalırsınız bende ilk taze embriyor tranferim başarısız oldu 2.yi dwniycem 2 tane dondurulmuş5.gün embriyom var ama korkuyorum ya olmazsa diye hala hastaneye gitmedim virüste girdi araya acaba önereceğiniz birşey varmı benim yumurta rezervim azda eger buda tutmazsa yine yumurta toplatma olabilir de nw bileyim işte öneri yani yada tecrübeleriniZ
- 17 Ekim 2019
- 3
- 1
- 36
- 38
Doktorun kim canımDonmuş 1 embriyom vardı ama doktorumu değiştirmek istedim embriyo kaliteside iyi değil deyince imha edin dedik. Ben doktor değiştirdim ama bana eksik ilaç yazmışlardı birazda sıkıntı yaşadık bilgilendirme ile ilgili ondan doktor ve Merkezi değiştirdim. Kortizon banada aynı sıkıntıları yaşattı aylarca diyet ve spor yaptım aldığım kiloları vermek için . Bu doktorum tek bir ilaçla gidiyor şaşkınım hala , her gidişte başka ilaç yok mu diye soruyorum . Her yiğidin yoğurt yiyişi farklı onu çok iyi anladım , deneyip göreceğiz artık Herkesin hakkında hayırlısı ama tek ilaçla ben yumurta sayısında bile farkı gördüm umarım transferde de tek ilaç stratejisi işe yarar