- 21 Kasım 2018
- 645
- 910
- 103
- 34
Ayarladım bakalım umarım değer çünkü herkese de açıklama yapmak zorunda kaldım.Olumsuz olduğunda canımı çok sıkabilir bu durumŞansın varsa izin alman daha iyi olur tabi. Dinlenmeye ve sakinliğe ihtiyacı oluyor insanın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayarladım bakalım umarım değer çünkü herkese de açıklama yapmak zorunda kaldım.Olumsuz olduğunda canımı çok sıkabilir bu durumŞansın varsa izin alman daha iyi olur tabi. Dinlenmeye ve sakinliğe ihtiyacı oluyor insanın
Öyle belirli bigün yok aslında,ilk 3 gün daha dikkatli olun diyorlar.Normal hayatına ertesi gün dönebiliyorsun ama çok yormadan stres yapmadan devam etmen gerekiyorMerhaba acaba ne kadar istirahat etmek gerekir
Amin canım inşallah. Bende daha önce çok negatifi gördüm ama tekrar tekrar niyetlendim.Umudunu ve sabrını hiç yitirme. Inşallah bir daha ki denemende evladına kavuşursunMerhaba arkadaşlar bende 27 aralıkta transfer oldum . 3. Gün embriyosu 2 adet transfer edildi. 12. Gün kan değerim 10 çıktı pozitif dendi 2 gün sonra bakıldığında değer düşmeye başladı . Negatif deyip ilaçları kestik. Kısmet değilmiş İnşallah sizler olumlu sonuçlar alırsınız.
İnşallah isteyen herkesin kavuşsun. Peki ilaçları kestikten ne zaman sonra regli oldun . kasıkta batmalar var bel ağrısı var.Amin canım inşallah. Bende daha önce çok negatifi gördüm ama tekrar tekrar niyetlendim.Umudunu ve sabrını hiç yitirme. Inşallah bir daha ki denemende evladına kavuşursun
1 hafta 10 gün icinde oluyor genelde ama kişiden kişiye değişebilirİnşallah isteyen herkesin kavuşsun. Peki ilaçları kestikten ne zaman sonra regli oldun . kasıkta batmalar var bel ağrısı var.
Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım. Verdiğin bilgiler için çok sağol,darısı bize inşallahMerhaba kızlar 6 haftalık gebelik var benim de yardımcı olurum belki transfer olduktan sonra adet sancısı gibi bel ve ciddi kasık ağrısı yaşadım ama ben yaşamıyorum diye panik yapmamak lazım herkesin vücudu aynı değil 5.gun embriyosu transfer edildi 5gun sonra idrarda test yaptım çok hafif çizgi vardı
7.gun tahlilimde 58 beta hcg sonucum 10.gun 133 12.gun yani test gunum 588 gördüm 10 gün sonra kese görmeye cagirdilar ve kalp atışını gördük şimdi duymak için bekliyorum.mide bulantısı başladı çok zorluyor inşallah devamı gelir herkes kucağına alır
Adet sancıları oluyor genelde korkma ilaçlardan dolayı olabilir,lekelerde sancılarda tutunmadan kaynaklıdır inşallahselam kızlar
7 gun oldu transfer olalı , 2 gun once kahverenı lekelenmem vardı dun sabah yıne bıraz gelmıştı. adet sancıları gıbıde sancım var. sızde de oluyormu
Bebek kendisine yer yapıyor tutunma belirtisi demişti doktorum kanaman olmadığı sürece lekelenme normalmişselam kızlar
7 gun oldu transfer olalı , 2 gun once kahverenı lekelenmem vardı dun sabah yıne bıraz gelmıştı. adet sancıları gıbıde sancım var. sızde de oluyormu
İlk 3ay zaten sıkıntılı bir süreç kalp atışını duyana kadar temizlik ağar isler gibi şeyler yapma lifli gıdalar tuket sancin olur ara dinlen normal hayatına devam et tabiki ama çok uğraştık hepimiz normalinden de fazla dikkat etmek gerekiyor diye dusunuyorum. Onun dışında doktorum kendinin doktoru ol demişti bişey yapıyorsun sancın oluyor veya rahatsız oluyorsun onu bı daha yapma.Merhaba acaba ne kadar istirahat etmek gerekir
Amin canım inşallahRabbim kucağına almayı nasip etsin canım. Verdiğin bilgiler için çok sağol,darısı bize inşallah
Ahh insallah :) moral oldun bana da Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahBebek kendisine yer yapıyor tutunma belirtisi demişti doktorum kanaman olmadığı sürece lekelenme normalmiş
Merhabalr benimde transferimin 5.gunuKızlar tüp bebekle ilgili tüm güncel bilgilerimizi paylaşalım mı?
Tedavi gören,transfer olan,belirtiler yaşayan ya da sonuç almış olan herkesi bekliyorum
Var mı her hangi bir belirti canımMerhabalr benimde transferimin 5.gunu