2020 TÜP BEBEK,tedavi,transfer,belirti ve sonuçlar

Kızlarrrr merhaba ,
Dün transferim gerçekleşti
Heyecanlı bekleyişin ilk günündeyim .sanırım ilerleyen zamanlarda ben idrarda bakarım dayanabileceğimi sanmıyorum.Artık nasip kısmet
Inşallah herşey yolunda gider canım. Bende yarın yapmayı düşünüyorum bakalım inşallah pozitifi görürüm

Erken ama yarın sabah ilk idrarla yapabilirsin canım,silik de olsa çıkabilir ama çıkmazsa bile erken olduğunu unutma
Idrar testi beni daha çok korkutuyor ondan o kadar çok negatif sonucu aldım ki sanki idrar testlerinde bir uğursuzluk var gibi geliyor :/

Sürekli tek çizgi görmekten yorulduğumuz için korkuyoruz,haklısınız. Acele etmeyin isterseniz bikac gün daha bekleyin. Test gününüz ne zamandı?

Sürekli tek çizgi görmekten yorulduğumuz için korkuyoruz,haklısınız. Acele etmeyin isterseniz bikac gün daha bekleyin. Test gününüz ne zamandı?
Perşembe günü test günüm ama çarşamba ve perşembe günü eşim yok ve ben eşimden başka. Kimse olmasın yanımda test yaparken diyorum ama tek kendimde yapamam eşime bugün yapalım. Diyorum ikimizde korkuyoruz :/

Eğer tutunduysa ve idrara gectiyse sabah ilk idrar da daha yoğun oluyor betahcg o yüzden,yarın yapmanı tavsiye ederim. Bugün yapmalıyım dersen,bence direk kan testi yaptır canım.

Eğer tutunduysa ve idrara gectiyse sabah ilk idrar da daha yoğun oluyor betahcg o yüzden,yarın yapmanı tavsiye ederim. Bugün yapmalıyım dersen,bence direk kan testi yaptır canım.
Çıkar mı ki kanda korkuyorum çok

Senin transferin 6 sıydı dimi

Çıkar mı ki kanda korkuyorum çok
Idrar testinde çıkması daha zor aslında daha erken çünkü. Hatta bazılarının kanında bile geç çıkabiliyor geç döllenme olduğundan.Ama sen yapmak istiyorum diyorsan kan da baktır derim.

Idrar testinde çıkması daha zor aslında daha erken çünkü. Hatta bazılarının kanında bile geç çıkabiliyor geç döllenme olduğundan.Ama sen yapmak istiyorum diyorsan kan da baktır derim.
Aksama
Transferi 4'ünde olmama rağmen kan testine cuma gidicem,ya senin ki erken ya benim ki geç aklıma takıldı.
Normalde cuma ama benim 5. Gün embriyosu o yüzden 10 gun

Benim ki 6. gün embriyosu. Neyse vardır bi bildikleri elbet
Allah Allah her doktor farklı istiyor galiba. Burda bi sohbette bir arkadaştan 7. Gün istemişti doktoru pozitif çıktı sonucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…