Inşallah herşey yolunda gider canım. Bende yarın yapmayı düşünüyorum bakalım inşallah pozitifi görürümKızlarrrr merhaba ,
Dün transferim gerçekleşti
Heyecanlı bekleyişin ilk günündeyim .sanırım ilerleyen zamanlarda ben idrarda bakarım dayanabileceğimi sanmıyorum.Artık nasip kısmet
İnşallah canım .Olumlu düşünelim olumlu olsun inşallah .Inşallah herşey yolunda gider canım. Bende yarın yapmayı düşünüyorum bakalım inşallah pozitifi görürüm
Kaçıncı gün oluyor yarınInşallah herşey yolunda gider canım. Bende yarın yapmayı düşünüyorum bakalım inşallah pozitifi görürüm
11. Gün canım,cuma da kan testim var ama ben hazırlıklı gitmek istiyorumKaçıncı gün oluyor yarın
Bende bugün yapmak istiyorum 5. Embriyosu tutunduysa çıkar diyo çoğu yerde11. Gün canım,cuma da kan testim var ama ben hazırlıklı gitmek istiyorum
Kaçıncı gün olduBende bugün yapmak istiyorum 5. Embriyosu tutunduysa çıkar diyo çoğu yerde
Bugün 8. GünümKaçıncı gün oldu
Erken ama yarın sabah ilk idrarla yapabilirsin canım,silik de olsa çıkabilir ama çıkmazsa bile erken olduğunu unutmaBugün 8. Günüm
Idrar testi beni daha çok korkutuyor ondan o kadar çok negatif sonucu aldım ki sanki idrar testlerinde bir uğursuzluk var gibi geliyor :/Erken ama yarın sabah ilk idrarla yapabilirsin canım,silik de olsa çıkabilir ama çıkmazsa bile erken olduğunu unutma
Perşembe günü test günüm ama çarşamba ve perşembe günü eşim yok ve ben eşimden başka. Kimse olmasın yanımda test yaparken diyorum ama tek kendimde yapamam eşime bugün yapalım. Diyorum ikimizde korkuyoruz :/Sürekli tek çizgi görmekten yorulduğumuz için korkuyoruz,haklısınız. Acele etmeyin isterseniz bikac gün daha bekleyin. Test gününüz ne zamandı?
Eğer tutunduysa ve idrara gectiyse sabah ilk idrar da daha yoğun oluyor betahcg o yüzden,yarın yapmanı tavsiye ederim. Bugün yapmalıyım dersen,bence direk kan testi yaptır canım.Perşembe günü test günüm ama çarşamba ve perşembe günü eşim yok ve ben eşimden başka. Kimse olmasın yanımda test yaparken diyorum ama tek kendimde yapamam eşime bugün yapalım. Diyorum ikimizde korkuyoruz :/
Çıkar mı ki kanda korkuyorum çokEğer tutunduysa ve idrara gectiyse sabah ilk idrar da daha yoğun oluyor betahcg o yüzden,yarın yapmanı tavsiye ederim. Bugün yapmalıyım dersen,bence direk kan testi yaptır canım.
Senin transferin 6 sıydı dimiPerşembe günü test günüm ama çarşamba ve perşembe günü eşim yok ve ben eşimden başka. Kimse olmasın yanımda test yaparken diyorum ama tek kendimde yapamam eşime bugün yapalım. Diyorum ikimizde korkuyoruz :/
Idrar testinde çıkması daha zor aslında daha erken çünkü. Hatta bazılarının kanında bile geç çıkabiliyor geç döllenme olduğundan.Ama sen yapmak istiyorum diyorsan kan da baktır derim.Çıkar mı ki kanda korkuyorum çok
Evet 6 ocakSenin transferin 6 sıydı dimi
Transferi 4'ünde olmama rağmen kan testine cuma gidicem,ya senin ki erken ya benim ki geç aklıma takıldı.Evet 6 ocak
AksamaIdrar testinde çıkması daha zor aslında daha erken çünkü. Hatta bazılarının kanında bile geç çıkabiliyor geç döllenme olduğundan.Ama sen yapmak istiyorum diyorsan kan da baktır derim.
Normalde cuma ama benim 5. Gün embriyosu o yüzden 10 gunTransferi 4'ünde olmama rağmen kan testine cuma gidicem,ya senin ki erken ya benim ki geç aklıma takıldı.
Benim ki 6. gün embriyosu. Neyse vardır bi bildikleri elbetAksama
Normalde cuma ama benim 5. Gün embriyosu o yüzden 10 gun
Allah Allah her doktor farklı istiyor galiba. Burda bi sohbette bir arkadaştan 7. Gün istemişti doktoru pozitif çıktı sonucuBenim ki 6. gün embriyosu. Neyse vardır bi bildikleri elbet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?