• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 TÜP BEBEK,tedavi,transfer,belirti ve sonuçlar

Olduğu günü hiç sayma canım 😊 çok sabırlı Bı sureç bekliyor cok ıyı anlıyorum benım bıle hala bıtmıyot kese gununu beklıyorum keseyi gorebılecekmıyım dıye. Kese yı gorsem kalp atışını beklıcem emınım hep sabır ısı Bızım sınavımız bu galiba
Gerçekten aşırı sabır gerekiyor ilk günler çok rahattım ama gün geçtikçe heyecan başladı

Aralık 24 de transfer oldum 5.gün embriyosuydu. 2 tane transfer oldu Kalıtesı ıyıydı.9.gün kanda öğrendim önden hıc bır test yapmadım meraklandım yapsam mı dedım ama 9.güne sabrettim 2.tekrar da 2 kat artmıstı doktorum tekrar ıstemedı pazartesi de kese muayene var. Kasık agrılarım bel agrılarım bugun kadar oldu. Artık olmuyor daha rahatım.gercı suan hıc bır belırtı yok. Bırtek çok iştahım açılmaya başladı modem falan bulanmıyor. 7.ve 8. Gun kahverengi lekelenme oldu basta korktum ama kırmızıya dönmedıgı surece korkmayın diyorlar oyle teselli oldum o da sanırım tutunma kanaması olmus zaten.gunde 1 dılım ananas yedım Bı kase kabak cekırdegı yedım kanda tutundugunu ogrendıgım gunden beri gunde 1 bardak havuc suyu ıcıyorum kese gelısımı ıcın ıyı dıye duydum. Aklıma gelenler bunlar kcanım Baska b merak ettıklerın varsa sor benım aklıma gelmiyor hepsı
Canım senin 2 embriyon da tuttu mu ?

Kizlar coraspiron gibi kan sulandirici ilaclar aliyormusunuz . Evet ise nedeni nedir

Hamilelik durumunda kanda pıhtılaşma olabiliyor,birde bebeğe hızlı ve kolay kan akışı olması için coraspin kullanılıyor diye biliyorum kızlar
Ben adet olduğumdan beri kullanıyorum yani transferden önce baslaattı bana doktor normal mi o zaman

Ben adet olduğumdan beri kullanıyorum yani transferden önce baslaattı bana doktor normal mi o zaman
Erken gibi geldi bana ama doktorun vardir bi bildigi.Kanında pıhtılaşma sorunu var mıydı genetik test yaptırmışmıydın?

Erken gibi geldi bana ama doktorun vardir bi bildigi.Kanında pıhtılaşma sorunu var mıydı genetik test yaptırmışmıydın?
Yoo benin bildiğim bir sorun yok. Genetik test falan yaptırmadım ama

Yoo benin bildiğim bir sorun yok. Genetik test falan yaptırmadım ama
Doktor oyle uygun gördü demek ki canim,bende pihtilasma sorunu oldugu icin hem coraspin hem kan sulandirici gobekten igne vuruyorum. Kisiye gore degisiyor takilma hiç

Kizlar coraspiron gibi kan sulandirici ilaclar aliyormusunuz . Evet ise nedeni nedir
Merhabalar ben daha tedaviye başlamadım ama gecen hafta görüşmeye gittik doktora adetli degilim ama bana da corasprin ve imom omega vrrdi kullan dedi bunlari adetinin 2. Gunu gelirsin tedaviye baslariz diye . Sordum neden corasprin diye. Tibben herseyi soylemek mumkun degil dedi😂😂 esim ordan dedi ki kan sulandiriyor diye 😂doktor da onayladi

Merhabalar ben daha tedaviye başlamadım ama gecen hafta görüşmeye gittik doktora adetli degilim ama bana da corasprin ve imom omega vrrdi kullan dedi bunlari adetinin 2. Gunu gelirsin tedaviye baslariz diye . Sordum neden corasprin diye. Tibben herseyi soylemek mumkun degil dedi😂😂 esim ordan dedi ki kan sulandiriyor diye 😂doktor da onayladi
Offf bana niye vermiyorlar ozamannn avrupada yasiyorum bu arada. Telefon ettim banada verin dedim hem varisim var dedim gerek yok dediler

Offf bana niye vermiyorlar ozamannn avrupada yasiyorum bu arada. Telefon ettim banada verin dedim hem varisim var dedim gerek yok dediler
Tup bebekte kullaniliyormus ama corasprin bilmiyorum size neden verilmedi .belki doktorun oyle uygun gormustur .

Back