2020 TÜP BEBEK,tedavi,transfer,belirti ve sonuçlar

Ben vitamin olarak folik asit kullanıyorum klasik zaten o da :) prednol kortizon bende kullandım ama transferden sonra bıraktım.
Estrofemi biraktim bende ama prednol a devam ettirdi. Herkesin ihtiyaci olan farkli demek ki.Benim vitaminlerim çok düşüktü o yüzden bana bi karışık vitamin verdi içinde folik asit desteği de var. B12, D vitamini de kullanıyorum ama midem kaldırmıyor artık

Sabret biraz daha inşallah güzel haberler alırsın o mutlulukla herşeye katlanır insan bence. Nerde tedavi oluyorsun

Insallah canim tek umudum o zaten. Ben Bahceci Fulya dayım,sen?
Çok yakın yerlerde tedavi oluyoruz :) bahçe cinin az ilerisinde vital plaza var benim doktorum orda Alper şişmanoğlu işlemlerimi şişli kolon da yaptı. Merkez değil yani özel doktor

Çok yakın yerlerde tedavi oluyoruz :) bahçe cinin az ilerisinde vital plaza var benim doktorum orda Alper şişmanoğlu işlemlerimi şişli kolon da yaptı. Merkez değil yani özel doktor
Ne guzel birebir daha cok ilgilenir . Bahçeci de ilgili ama ister istemez yoğunluk oluyor.Insallah hayırlısı olur. Kaç yıllık evliydin canim sorun neydi ki?

Ne guzel birebir daha cok ilgilenir . Bahçeci de ilgili ama ister istemez yoğunluk oluyor.Insallah hayırlısı olur. Kaç yıllık evliydin canim sorun neydi ki?
Doktorum ilgili ve kendine çok guveniyor normalde aşırı soru sorarım ama doktoruma olduğundan daha az soru soruyorum bu işi ben biliyorum bana bırak dedi en başında çünkü :) bu durumda beni çok rahatlatıyor kendine güveniyor olmasi bana da çok güven veriyor. Ben 2.5 yıllık evliyim 2 sene önce eşim varikosel ameliyatı oldu sayı idare eder ama morfoloji hiç iç açıcı değil düzelme de pek olmadı. Doktorlar doğal yolla olur ama zor olur dediler bizde tüp bebek yaptırıyoruz o yüzden. Sizin?

Anladim canım insallah pozitifi görürsün. Ben 5.5 yıllık evliyim ilk senemde dış gebelik geçirdim ve acil olarak ameliyata alındım bi özel hastane de . Maalesef doktor ameliyatımı eksik yapmış ve parca bırakmış.. O parca da enfeksiyona sebep olmuş diğer tüpe de zarar vermiş,rahim içine sıvı aktığı içinde ne normal yolla ne de tüp bebek olmadı. Tedavi öncesi laparoskopi oldum,düzeltildi sorunlar.insallah bu sefer tutunur bebeğim

Yaa inşallah canım Allah im nasip etsin bize de. Birsz kasık ağrısı basladi yine bende başka topikleri okuyorum da 6. Günde falan belli oluyormuş galiba ya. Kendimi çok zor tutuyorum

Yaa inşallah canım Allah im nasip etsin bize de. Birsz kasık ağrısı basladi yine bende başka topikleri okuyorum da 6. Günde falan belli oluyormuş galiba ya. Kendimi çok zor tutuyorum
6. Gün çok erken,negatifi veya düşük bthcg görünce ciddi yıkım yaşıyor insan,tuttuysa da zarar görebilir. Biraz daha sabırlı olup bekleyelim derim.Ben fazla yürüdüğüm de ya da ayakta kaldığımda sancim başlıyor biraz uzan ayaklarını da sıcak tut geçer insallah

I İNŞALLAH

Kızlar tüp bebekle ilgili tüm güncel bilgilerimizi paylaşalım mı?
Tedavi gören,transfer olan,belirtiler yaşayan ya da sonuç almış olan herkesi bekliyorum
Selam benimde 6 ocak transferim suan hissettiğim hiç bişey yok
Benimde 6ocak transferim 3günlük embriyo transferi yapıldı hiç belirtim yok.bugün hastalandım acile gittim ilaç yapmadan önce Bhcg baktılar negatif çok korkuyorum acaba çıkmaması normal mi?

Aralık 24 de transfer oldum 5.gün embriyosuydu. 2 tane transfer oldu Kalıtesı ıyıydı.9.gün kanda öğrendim önden hıc bır test yapmadım meraklandım yapsam mı dedım ama 9.güne sabrettim 2.tekrar da 2 kat artmıstı doktorum tekrar ıstemedı pazartesi de kese muayene var. Kasık agrılarım bel agrılarım bugun kadar oldu. Artık olmuyor daha rahatım.gercı suan hıc bır belırtı yok. Bırtek çok iştahım açılmaya başladı modem falan bulanmıyor. 7.ve 8. Gun kahverengi lekelenme oldu basta korktum ama kırmızıya dönmedıgı surece korkmayın diyorlar oyle teselli oldum o da sanırım tutunma kanaması olmus zaten.gunde 1 dılım ananas yedım Bı kase kabak cekırdegı yedım kanda tutundugunu ogrendıgım gunden beri gunde 1 bardak havuc suyu ıcıyorum kese gelısımı ıcın ıyı dıye duydum. Aklıma gelenler bunlar kcanım Baska b merak ettıklerın varsa sor benım aklıma gelmiyor hepsı

Benimde 6ocak transferim 3günlük embriyo transferi yapıldı hiç belirtim yok.bugün hastalandım acile gittim ilaç yapmadan önce Bhcg baktılar negatif çok korkuyorum acaba çıkmaması normal mi?
Yaa adet mi oldun

Y Canımmmm çok teşekkür ederim bilgilerin için benimde arada adet ağrısına benzer hafif sancim oluyor kendi kendime psikolojik diyorum inanmıyorum ağrılarıma:)

Y
Canımmmm çok teşekkür ederim bilgilerin için benimde arada adet ağrısına benzer hafif sancim oluyor kendi kendime psikolojik diyorum inanmıyorum ağrılarıma:)
Yok oluyor o agrılar adet ağrısından fazla bıle hıssedılıyor bazen sen ne zaman oldun kacıncı gunun

Benimde 6ocak transferim 3günlük embriyo transferi yapıldı hiç belirtim yok.bugün hastalandım acile gittim ilaç yapmadan önce Bhcg baktılar negatif çok korkuyorum acaba çıkmaması normal mi?☹
3. Gün embriyosu için çok erken korkmayın negatif çıkması çok normal

6 ocakta oldu transfer günü dahil 6. Gün bugün sabırla beklemeye çalışıyorum
Olduğu günü hiç sayma canım çok sabırlı Bı sureç bekliyor cok ıyı anlıyorum benım bıle hala bıtmıyot kese gununu beklıyorum keseyi gorebılecekmıyım dıye. Kese yı gorsem kalp atışını beklıcem emınım hep sabır ısı Bızım sınavımız bu galiba

3.gün embriyosu 5. Günde kanda çıkmayabilir canım sıkma kendini çok erken Bı zaman benım 7.8.gunde anladım ancak 5.gun embriyosuydu hemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…