canım seninde hayırlı olsun kaçıncı gün embriyosuydu benim ilk iki gün sol kasığımda batma oldu ama kistte olduğu için belirtiye yormadım açıkcası
Sağ ol cnm 5.gun tek embriyo bende de kist var ara ara bnmde sağ sol vurma gibi bişey oluo kasıklarımda çok kısa süreli bide bı dünya ilaç kullanıyoruz onların yan etkileride var bende belirtiyor yoramiyorum senin kaçıncı gün kaç tane inşallah sonuclar pozitif olur

benim de dondurulmuş 5.gün iki embriyo aynen bende de ara ara sağlı sollu oluo ama kistten de olabilir dediğin gibi ilaçlardan da olabilir açıkcası çok belirti arayıp umutlanmak istemiyorum 4.deneme olunca test ne zaman yapmayı düşünüyorsun cnm

Bende çikolata kisti var ama hiç bı zaman çikolata kisti belirtilerini göstermedi yani adetlerim hiç belirtisiz geçer öle sancı falan olmaz adet sancısı nedir bilmem yani bende kendimi çok umutandirmak istemiyorum ilk tedavim benim dayanabilirsem zamanında yapcam sen bilirsin erken gebelik testi idrarda kaçıncı günde verir evde var belki yaparım

Yaa süper hayırlı olsun. Üzülmüştüm yazdıklarınızı okuyunca. Her zaman bı ümit var demek ki. Bizlerede moral oldunuz. Dediğim gibi bebek oluncada eski üzüntülerin hepsi geçer.Sağlıkla kucağınıza alın ins

aynen benim de çikolata kisti ama hayatımı mahvetti resmen ameliyat oldum tüplerim alındı vs bir sürü şey yaşadım ağrın olmaması çok iyi canım şükret gerçekten benim ilk deneme tutmuştu ama 12.günde bile idrar testinde göstermemişti idrara çok geç geçmiş diğer denemeler hiç tutmadı zaten test yapmıştım ama bunda kararsızım çok test günüm haftaya pazar ama dayanamam heralde

Allah yardımcın olsun cnm zor geçmiş gerçekten zor günler geride kalmış inşallah şimdi bebeğini kucağına alırsın bı aksilik çıkmaz benimde 26 temmuz daha önce hiç hamile kalmadım için idrar yapıp boş boş moral bozmym diyorum ama işte nasıl dayancam bilmem biran önce sonuca ulaşmak istiyor insan

amin inşallah nasip olur bizede liminde erken çıkıyor kiminde göstermiyor canım moral bozmamak için erken yapmamak lazım aslındada ben heralde 8.gün falan yaparım negatifsede boşuna ilaç kullanmaya gerek yok

amin inşallah nasip olur bizede liminde erken çıkıyor kiminde göstermiyor canım moral bozmamak için erken yapmamak lazım aslındada ben heralde 8.gün falan yaparım negatifsede boşuna ilaç kullanmaya gerek yok

Canım erken test yapma lütfen bekle..
8. Günde anca geçiyor kana 10. Gün yap dualarımdasın arkadaşım RABBİM hepimizin yardımcısı olsun inşallah yüzümüzü güldürsün inşallah...

Canım erken test yapma lütfen bekle..
8. Günde anca geçiyor kana 10. Gün yap dualarımdasın arkadaşım RABBİM hepimizin yardımcısı olsun inşallah yüzümüzü güldürsün inşallah...
bu sefer bekleyim diyordum ama varsa eger 8.gunde kanda azda olsa yine cikar heralde canim pazar gunu cilde kan vermektense cumadan yaptiriyim diyorum ama bakalim saol cnm insallah tutmustur yoksa uzun bir sure konuyu kapatcam

bu sefer bekleyim diyordum ama varsa eger 8.gunde kanda azda olsa yine cikar heralde canim pazar gunu cilde kan vermektense cumadan yaptiriyim diyorum ama bakalim saol cnm insallah tutmustur yoksa uzun bir sure konuyu kapatcam
Rabbim bu kez nasip etti allahım büyük duadan dilini bırakma el mübdi el mübdi el mübdi esmasını sık sık oku..
Hayırlısı ile güzel sonuçlanır inşallah..

Rabbim sağlıkla kavuştursun kaçıncı gün embriyosuydu? Bi de hangi gün olmuştu transferiniz?
Amin inşallah 7 temmuzda oldum dondurulmuş 5.gün embriyosuydu 12.gün bugündü kan testi yaptım pozitif çıktı. Hiç belirti bile yoktu sadece ilk 3-4 gün kaşık ağrısı onun dışında hiçbir şey yoktu

Benim de ilk transferim çok heyecanlıyım çarşamba belli olacak benim Dr 10 gün sonra Yapacaksın dedi ilk testi. 2 gün sonra tekrarlayacağız dedi. Tek embriyo istedim ben :) benim de 5. Gün embriyosu. Ama ben de ara ara neredeyse kitlercesine kasık sancıları oluyor. Siz nerede oldunuz tedavinizi?

Benim de ilk transferim çok heyecanlıyım çarşamba belli olacak benim Dr 10 gün sonra Yapacaksın dedi ilk testi. 2 gün sonra tekrarlayacağız dedi. Tek embriyo istedim ben :) benim de 5. Gün embriyosu. Ama ben de ara ara neredeyse kitlercesine kasık sancıları oluyor. Siz nerede oldunuz tedavinizi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…