• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de ilk transferim çok heyecanlıyım💃🏼 çarşamba belli olacak benim Dr 10 gün sonra Yapacaksın dedi ilk testi. 2 gün sonra tekrarlayacağız dedi. Tek embriyo istedim ben :) benim de 5. Gün embriyosu. Ama ben de ara ara neredeyse kitlercesine kasık sancıları oluyor. Siz nerede oldunuz tedavinizi? 😊
İnşallah müjdeli haberi alırsınız 🐣🤗 ben Şişli kolan hastanesinde gördüm tedavimi siz nerede gördünüz

Canım merhaba c.tesi günkü çok rahat güzel geçti ilk bebeğimi aldım.Birazdan da yola cikcaz 14.30 da ikinci bebeğimi alacağım sen nasılsın?varmı hissettigin güzel gelismeler.
canim dualarim seninle insallah bunu da sorunsuz atlatirsin benim bugun 4.gun ilk iki gun sol kasikta batma olduo da kist oldugu icin ondanda olabilir iki gundur hic bisey yok canim sadece siskinlik var kendimi her ihtimale hazirladim bakalim

canim dualarim seninle insallah bunu da sorunsuz atlatirsin benim bugun 4.gun ilk iki gun sol kasikta batma olduo da kist oldugu icin ondanda olabilir iki gundur hic bisey yok canim sadece siskinlik var kendimi her ihtimale hazirladim bakalim
Sağol canım benim Allah'ım dualarımızı kabul etsin benimde bugün 48 saati dolacak ilk kez sol kasigim sızladı bacağıma doğru vurdu öyle bisey hissettim öncekilerden farklı bunu yaşadım şimdilik.Kist bende d var sol tarafta batma şeklinde yapiyo ağrı evet.bende ignelere başlayalı sistim karnım fena.

Çok teşekkür ederim arkadaşım..
Çok şükür canım Benim RABBİM zamanın bekliyormuş demekki.. biz üzülüp acele ediyoruz ALLAH 'ın planı başka demekki elhamdülillah.. nisan da olması gereken tedavi temmuz a ertelendi ve adet olmayı beklerken çok şükür yaradana RABBİM sağlık lı hayırlı devam ettirsin inşallah.. dualarım dasınız sizde beni dualarınıza katarsanız sevinirim... umut hep var şükür yaradana...
Ya ben senin adına okadar sevindimkii ♥️ Okurken okadar mutlu oldumki ♥️ Çok şükür canım sağlıkla devam etsin sağlıkla kucağına al çok özel bir duygu olmalı ..

Sağol canım benim Allah'ım dualarımızı kabul etsin benimde bugün 48 saati dolacak ilk kez sol kasigim sızladı bacağıma doğru vurdu öyle bisey hissettim öncekilerden farklı bunu yaşadım şimdilik.Kist bende d var sol tarafta batma şeklinde yapiyo ağrı evet.bende ignelere başlayalı sistim karnım fena.
kist oldugu icin ondan mi tutunma mi ilaclardan mi bir suru ihtimal en iyisi belirti aramamak canim

Kızlar benim adetim gelmedi 2 negatif tüp bebek deneyimim var biliyorsunuz.. adetim i bekliyordum 3. Tüp bebek için gelmedi test yapıldı pozitif kanda da cıktı çok şükür hamileyim rabbim tamamına erdirsin inşallah sağlıkla..RABBİM sağlık lı hayırlı evlat versin Inşallah hepimize.. umut oluyorum hepinize hiç ihtimal vermiyordum bir gün hamile olacağıma.. tek tüpüm var 9 yıldır çok mücadele verdik çok şükür nasip oldu.. dualarım hepimiz için benide dualarınıza katarsanız sevinirim...
ıssızzzz seni canım hep görüyordum inan o kadar sevindimki şimdi okudum anlayamadım başta. gecikme var diye yazıyordun sağlıkla devam etsin inşallah. gözün aydın

ıssızzzz seni canım hep görüyordum inan o kadar sevindimki şimdi okudum anlayamadım başta. gecikme var diye yazıyordun sağlıkla devam etsin inşallah. gözün aydın

Çok teşekkür ederim canım inşallah.. pazartesi randevu verdiler 6 haftalık oluyormuş.. inşallah herşey yolunda gider dualarına talibim.. Rabbim hepimizin kucağını doldursun hayırlı sağlıklı evlatlar versin Inşallah.. hepimiz için dua ediyorum yemin ederim... daha duyar duymaz sizin hepinize dua ettim allahım kabul etsin inşallah...

Ya ben senin adına okadar sevindimkii ♥️ Okurken okadar mutlu oldumki ♥️ Çok şükür canım sağlıkla devam etsin sağlıkla kucağına al çok özel bir duygu olmalı ..

Çok teşekkür ederim canım benim..
Soktayim hala kabullenemiyorum korkuyorum sevinemiyorum karmaşık duygular.. Allah korusun sonumuzu hayır etsin inşallah..
Hepiniz dualarımdasiniz.. duyar duymaz allahım kk daki arkadaşlarıma da nasip etsin inşallah dedim.. hepiniz değerlesiniz benim için.. biz burda dert ortağı yiz bizi bizden başkası anlamaz...

Çok teşekkür ederim canım inşallah.. pazartesi randevu verdiler 6 haftalık oluyormuş.. inşallah herşey yolunda gider dualarına talibim.. Rabbim hepimizin kucağını doldursun hayırlı sağlıklı evlatlar versin Inşallah.. hepimiz için dua ediyorum yemin ederim... daha duyar duymaz sizin hepinize dua ettim allahım kabul etsin inşallah...
Allah razı olsun sağol canım. Benimde ilk deneme negatif diye düşünüyorum kan testi yapmadım daha evde denedim hiç birşey çıkmadı silik çizgi bile. ama senin için çok sevinçliyim yazdıklarını okurken bende aynı şeyleri yaşadığım için hissedebiliyordum. Biraz sakla bence çok dallanıp budaklandırma olurmu. Bende hamile kalsam burda yazmayı düşünüyorum ama pek kimseye söylemek istemiyorum etrafımda.

Allah razı olsun sağol canım. Benimde ilk deneme negatif diye düşünüyorum kan testi yapmadım daha evde denedim hiç birşey çıkmadı silik çizgi bile. ama senin için çok sevinçliyim yazdıklarını okurken bende aynı şeyleri yaşadığım için hissedebiliyordum. Biraz sakla bence çok dallanıp budaklandırma olurmu. Bende hamile kalsam burda yazmayı düşünüyorum ama pek kimseye söylemek istemiyorum etrafımda.
Etrafım da kimse bilmiyor canım eşim ve benden başka... Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda.. allah'a emanet..

Yaaa şimdi anasayfada ismini gördüm tıkladım transfer olacaktı ama test yap demiştim yaptı mı acaba diye ayyy inan çok mutlu oldum ya masallah Allah kucağına almayı nasip etsin canım ya darısı başıma inşallah 💞💞💞💞😄😍😍🧿

Yaaa şimdi anasayfada ismini gördüm tıkladım transfer olacaktı ama test yap demiştim yaptı mı acaba diye ayyy inan çok mutlu oldum ya masallah Allah kucağına almayı nasip etsin canım ya darısı başıma inşallah 💞💞💞💞😄😍😍🧿

Amin canım benim Allah razı olsun canım..
Hiç aklıma gelmezdi bütün ignelerimi hazırladım dosyam hazır herşeyimi hazırladım yan odada bekliyordu.. Hiç aklımıza gelmeyen başımıza geldi bin şükür Allah a... asla umudunuzu kesmeyin ben çok umutsuz dum vazgeçmiştim artık olmaz diye.. RABBİM sonumuzu güzel hayır etsin inşallah..RABBİM hepimizin kucağını doldursun hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah..

Back