Amin canım tüm evlat isteyen herkese nasip etsin inşallah rabbim inan senin adına çok mutlu oldum

Benim de 5 yasında genetik hastalığı olan engelli bir kızım var. 1 yıl önce çok zor bi şekilde 2. Çocuk kararı verebildik. Ama genetikten dolayı tüp bebek gerekiyomuş. İlki doğal yollardan olunca iyi hemen olacak sandık. Benim stresten menapoz değerim çok yükselmiş. Amh çok düşüktü. Genetik için en az 6 7 tane embriyo gerekir dediler. 1 yılın içinde 3 kere opu yapıldı. Gerçekten çok zor bir tedavi yaşamayan anlayamaz. Eşlerimiz bile anlayamaz bizi.8 embriyodan genetik yapılınca 5i sağlıklı bulundu. Dün 1 tane donmuş embriyo transferi yapıldı çok şükür. Sabırsızlıkla test gününü bekliyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş

Hayirli olsun bnde dun transfer oldim Rabbim isteyen herkeze mujdeli haberi almayi nasib etsin

yaa formlarda görüyordum seni hatta mesajlaşmıştık bir iki kez, öyle çok sevindimki,, transferini merak ediyordum bu haberi gördüm, Allah tamamını erdirsin canım :) donduruldu ve adet olup transfer olmayı beklerken oldu değil mi yanlış anlamadım, geçen ay mı olmuştu opu

Irenbe de mi tedavi görüyorsun doktorunun kim

yesim35_88 canim nasil gecti transferin
Canım mrb nasilsin?bugün senin 5.gunun ne güzel katediyosun günler ilerliyo daha benim ilk günüm dun aldım son bebeğimi hatta merkez hikayede paylasmis kaliteli olunca inşallah tutunur bebeklerim.idrar testi en erken ne zaman çıkar erken testte sen yapmayı dusunuyo musun?

canim iyiyim yeni transferinde hayirli olsun insallah ikiside tutunur benim 5.gun evet walla gunler gecmek bilmiyor biraz once markete gittim sol kasigima acaip bir sanci girdihemen eve dondum korktum insallah birsey olmamitir tutmustur dusunmeyim stres yapmiyim diyorum ama elde donmus kalmadigi icin dusunmeden olmuyor evde idrar testi yok ama kan vermeden once kesin idrar yaparim heralde bir iki gun sonra dayanamam gibi

Aynen bende kan verince yikilmamak temkinli gitmek için önce idrar yapacağım mutlaka haber ver bana da.cok teşekkür ederim şükür dünü da atlattım sıra bekleyişte ben hiç dışarı çıkmıyorum evdeyim uzanıyorum biraz dolaşıyorum idare ediyorum bazen duygusala bağlayıp ağlıyorum.bu kezde olmazsa nasıl kaldırırım diye

Bugün transferimin 3. Günü. Transfer edildiği gün sayılmıyor değil mi. Karın ağrımdan başka bir şey yok aklıma gelip duruyor karnımda duruyorlar mı diye

aynen direk kan verme cesaretim yok benimde bu sefer ben surekli yatmadim canim ilk iki gun yattim bakalim bu seferde boyle denedim olmama ihtimalini bende cok dusundum yeniden toparlanip baslayamam heralde insallah bu son olur hakkimizda hayirlisi olsun insallah haber veririm tabiki canim

İnşallah canım bende düşünüyorum bu kez doktorum elinden gelen herşeyi yaptı olmazsa nasıl bı yol izlicek diye kahroluyorum düşündükçe Allah'ın yüreği acısın nasip etsin bize de bu kez

Kızlar düşük oldu geri düşmeye başladı değerler.. çok üzgünüm...

Bende çok çok üzgünüm canım böyle olacaksa hiç tutmasın daha iyi insan daha çok yıpranıyor böyle...
aynen katılıyorum sana canım ilk deneme tutup 6 haftalık düşük yaptığımda aynısını demiştim doktorum hatta en azından hamile kalabiliyorsun bı bile bizim için çok iyi demişti arkadaşım üzülme diyemem ama en azından böyle bir tesellisi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…