- 15 Ekim 2019
- 1.619
- 1.228
- 63
- 36
Yatıp dinlenmiyo musun?calisiyormusun bilmiyorum ama işe falan gitmeyesin.iyiyiz walla canım bugün evden hiç çıkmadım yarın normal hayata dönmeyi düşünüyorum bazen unutuyorum bile transfer olduğumu
yok canım çalışmıyorum allahtan iki gündür yatıyorum yarın çıkcam biraz dışarda yürüyüş yaparım sürekli yatmak da iyi olmuyor ya geçen denemede öyle yapmıştımYatıp dinlenmiyo musun?calisiyormusun bilmiyorum ama işe falan gitmeyesin.
Yıllık izin aldım ben bugün bayram dönüşüne kadar izinliyim sonrası bebeğime bağlı
yıllık izin çok iyi olmuş canım bol boş dinlenirsin rahatça evdeYatıp dinlenmiyo musun?calisiyormusun bilmiyorum ama işe falan gitmeyesin.
Yıllık izin aldım ben bugün bayram dönüşüne kadar izinliyim sonrası bebeğime bağlı
ISSIZZ canım naaptın adet olabildin mi
evet canım benimkide ilk gün dinlen sonra normal hayatına dön dedi sürekli yatmak iyi değilHanımlar benim Dr um transferden sonra hemen kaldırdı. Normal hayatına devam etmeni istiyorum dedi. Sadece ağır kaldırma ve yukarı uzanma dediler. Bir de stres istemiyoruz dediler. Bu arada günüme 4 gün kaldı çok heyecanlıyım :)
Doktorum geldi yatarak asla hamile kalamazsın kalk gez diyor :)yok canım çalışmıyorum allahtan iki gündür yatıyorum yarın çıkcam biraz dışarda yürüyüş yaparım sürekli yatmak da iyi olmuyor ya geçen denemede öyle yapmıştım
walla doğru söylemiş sürekli yattım önceki denemede sonuç sıfırDoktorum geldi yatarak asla hamile kalamazsın kalk gez diyor :)
Gezen insan yatan insana göre şansı yüzde 15 daha fazla dediwalla doğru söylemiş sürekli yattım önceki denemede sonuç sıfır
Yaaa öyle çok sevindim kiKızlar benim adetim gelmedi 2 negatif tüp bebek deneyimim var biliyorsunuz.. adetim i bekliyordum 3. Tüp bebek için gelmedi test yapıldı pozitif kanda da cıktı çok şükür hamileyim rabbim tamamına erdirsin inşallah RABBİM sağlık lı hayırlı evlat versin Inşallah hepimize.. umut oluyorum hepinize hiç ihtimal vermiyordum bir gün hamile olacağıma.. tek tüpüm var 9 yıldır çok mücadele verdik çok şükür nasip oldu.. dualarım hepimiz için benide dualarınıza katarsanız sevinirim...
Ay çok sevindim . Günlerdir stres yapıyordunuz gelmedi diye iyi ki gelmemişKızlar benim adetim gelmedi 2 negatif tüp bebek deneyimim var biliyorsunuz.. adetim i bekliyordum 3. Tüp bebek için gelmedi test yapıldı pozitif kanda da cıktı çok şükür hamileyim rabbim tamamına erdirsin inşallah sağlıkla..RABBİM sağlık lı hayırlı evlat versin Inşallah hepimize.. umut oluyorum hepinize hiç ihtimal vermiyordum bir gün hamile olacağıma.. tek tüpüm var 9 yıldır çok mücadele verdik çok şükür nasip oldu.. dualarım hepimiz için benide dualarınıza katarsanız sevinirim...
Yaaa öyle çok sevindim kiBiz demiştik sana hamile olabilirsin diye .Rabbim o kadar büyük ki vereceği zaman varmış işte .Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Resmen mucizelere şahit oluyoruz
Ay çok sevindim . Günlerdir stres yapıyordunuz gelmedi diye iyi ki gelmemişSağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
yaaa o kadar mutlu oldumki gözlerim doldu kaç gündür diyordum sana test yap diye ay gözünaydın canım her işde hayır varmış virüsten tedavin ertelendi demekki zaman bu zamanmışKızlar benim adetim gelmedi 2 negatif tüp bebek deneyimim var biliyorsunuz.. adetim i bekliyordum 3. Tüp bebek için gelmedi test yapıldı pozitif kanda da cıktı çok şükür hamileyim rabbim tamamına erdirsin inşallah sağlıkla..RABBİM sağlık lı hayırlı evlat versin Inşallah hepimize.. umut oluyorum hepinize hiç ihtimal vermiyordum bir gün hamile olacağıma.. tek tüpüm var 9 yıldır çok mücadele verdik çok şükür nasip oldu.. dualarım hepimiz için benide dualarınıza katarsanız sevinirim...
yaaa o kadar mutlu oldumki gözlerim doldu kaç gündür diyordum sana test yap diye ay gözünaydın canım her işde hayır varmış virüsten tedavin ertelendi demekki zaman bu zamanmış
çok şükür canım gerçekten senle mesajlaşırken önce senden güzel haber gelir temmuzda diyordun senden geldi inşallah benimde pozitif olur dua et arkadaşım tedaviye gerek kalmadan tekrar sıkıntıları çekmedin mucize gerçekten yeterki allahım ol desinÇok teşekkür ederim arkadaşım..
Çok şükür canım Benim RABBİM zamanın bekliyormuş demekki.. biz üzülüp acele ediyoruz ALLAH 'ın planı başka demekki elhamdülillah.. nisan da olması gereken tedavi temmuz a ertelendi ve adet olmayı beklerken çok şükür yaradana RABBİM sağlık lı hayırlı devam ettirsin inşallah.. dualarım dasınız sizde beni dualarınıza katarsanız sevinirim... umut hep var şükür yaradana...
çok şükür canım gerçekten senle mesajlaşırken önce senden güzel haber gelir temmuzda diyordun senden geldi inşallah benimde pozitif olur dua et arkadaşım tedaviye gerek kalmadan tekrar sıkıntıları çekmedin mucize gerçekten yeterki allahım ol desin
kesinlikle arkadaşım neler çektin çok iyi biliyorum yaşanılanlar hiç kolay değil umarım bebiş herşeyi unutturacakYemin ederim sonucu aldım Ilk siz geldiniz aklıma RABBİM arkadaşlarımında yüzünü güldürsün inşallah kucağını doldursun inşallah dedim hepimiz mutlu sona ulaşırız inşallah çok emek veriyoruz.. Bende çok çektim 2 tüp bebek ameliyat sayısız kontroller 5 yıldır hastaneden çıkamadık çok şükür RABBİM ol dedi inşallah tamamına da erdirir sağlıkla kucagimiza alırız.. hepiniz dualarındasınız... bizi bizden başkası anlamaz...
kesinlikle arkadaşım neler çektin çok iyi biliyorum yaşanılanlar hiç kolay değil umarım bebiş herşeyi unutturacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?