• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaa tuttu mu çok sevindim!
Tuttu canım Allah'ıma binlece şükür 🤲🏻 asla umduğunuzu kaybetmeyin 11 yıldan snra rabbim bana nasip etti vakti gelmeyince çiçek bile acmiyo demekki vakti yeni doldu yavrumun.Dualarimdasiniz Allah'ım tez vakitte tüm isteyen kardeşlerime nasip etsin inşallah.

Tuttu canım Allah'ıma binlece şükür 🤲🏻 asla umduğunuzu kaybetmeyin 11 yıldan snra rabbim bana nasip etti vakti gelmeyince çiçek bile acmiyo demekki vakti yeni doldu yavrumun.Dualarimdasiniz Allah'ım tez vakitte tüm isteyen kardeşlerime nasip etsin inşallah.
Çok ama çok sevindim meraktaydım. Hep yatın dinlenin iş yapmayın. 3 ay önemli, kendinize baktırın Allah kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı olsun!! ♥️

Çok ama çok sevindim meraktaydım. Hep yatın dinlenin iş yapmayın. 3 ay önemli, kendinize baktırın Allah kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı olsun!! ♥
Amin canım benim Allah razı olsun şimdilik yatıyorum bayram dönüşü iş başı yapacağım mecburen isim masa başı rahatım inşallah rabbimm korur mu emanetini

Anladım. Çok teşekkür ederim. Embriyolarınız inşallah 5.güne gider ve sağlıcakla tutunurlar size🙏Bir de ben estrofem kullanıyorum günde 2 kez. Çok hafif lekelenme olmuş biraz önce normal mi acaba😣 transfer öncesi adet falan olmam herhalde bu kadar ilaç içerken 🤦🏻‍♀️korktum bir an görünce ne alaka dedim. Yarın soracağım artık hemşiresine 😣
Merhaba benim de transfer hazırlık aşamasında estrofem kullanırken lekelenme başladı doktorunuz ne dedi size normalmiymiş acaba bu durum

Back