- 13 Mart 2021
- 295
- 172
- 23
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet hamileyim çok şükür 6+4 günlük şu anda kalp atışları için haftaya gideceğimSagol tesekkurler suan hamilesinizmi kac haftalik
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun rabbim sanada tattırsın inşallah pozitif sonuç alırsın bu tedavinle banada yaz sonucunu merak ederim belirtin felan varmı pekiHayirli olsun cok sevindim insallah allahin izinizlen kucagina al
Mrb, hayrli olsn.Keseyi gormeye transferden kac gun sora cagirdi dr?oyy balım çok tşk edermmm amin amin canım hayırlısından keseyi kalp atışını görelim daha yolumuz uzun sağlıcakla ilerlersn inşallah 12 şubatta transfer oldum 7.günü idrar testinde öğrendim. 11.günü kan verdm 240 çıktı canm doktor birdaha vermene gerek yok dedi bnm içim rahat etmedi 13.günü yine verdm 610 çktı çok skür başkada vermedm keseiçin cagırdı işte cuma gününü bekliyorum sabırsızlıkla
Merhaba teşekkür ederim Allah razı olsun ben 12 şubatta transfer oldum 5 martta kese için cagırdı yani transferin 21.günü gördüm canımMrb, hayrli olsn.Keseyi gormeye transferden kac gun sora cagirdi dr?
Benimde bunda bel ağrım oldu canım bu iyi birşey gerçekten inşallah güzel bir sonuç alacaksın Allahım çocuklarını sana bağışlasın rabbim yeniden yüzüne baksın canım zaten dünyada alacagı nefesi varsa napar ne eder gelir ama kendine dikkat et agır bir iş yapma sakınEvet belirtim cok var cunki ilk ikizlerimden biliyom ilk 3 gun baya atesim cikti belim asiri Agriyo Yorgunim belkide uzanim ondandir cocuklarim var ilgilenmek zorindayim belki ondan belimin agrisi cunki boyle agrim ilk denememde oldu evet kan sonucum cikarsa yazarim tabiki coksagolun icimi rahatladiniz
Tayfun hocaydı. Pek memnun değilim, çok bilmiş, ukala davranışları var. 18 embriyomuz yaşamadı dedik, hiç araştırmadan direkt tedaviye başlattı. 11 embriyomuz yaşamadı, bir tanesi kaldı, tuttu.Merhaba. Gebeliğiniz iyi gidiyordur umarım Ben de Samsun medikal park da tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum. Ama dr konusunda kararsızım. SİZin dr unuz kimdi memnun musunuz
Maşallah gözünüz Aydınkızlarrrr @Tarih B baby girlL çok şükür pozitif sonuç aldım cuma günü kese için çağırdı doktor inşallah herşey yolunda gider cuma gnü 5+5 olucam kese görünür değil mi
Tayfun beyin daha eski yorumları iyiymiş ama son zamanlarda duyduğum yorumlar pek iç açıcı değil ben de muhterem beye gitmeye karar verdim. Sanırım opu işlemini o yapıyormuş zaten . Daha güzel yorumlar duydum onun hakkında siz tanıştınız öı muhterem bey el ne düşünüyorsunuz. Bu arada çok Sevindim sizin adınızaTayfun hocaydı. Pek memnun değilim, çok bilmiş, ukala davranışları var. 18 embriyomuz yaşamadı dedik, hiç araştırmadan direkt tedaviye başlattı. 11 embriyomuz yaşamadı, bir tanesi kaldı, tuttu.
Sağ olun. İki hafta önce erken doğumla kaybettim maalesef. Kısmet böyleymiş. Tayfun hoca bana şöyle dedi: ben artık mesleki doyuma ulaştım. Hastalar geliyor, çocuğumuz olmuyor diyor. Olmazsa olmasın bana ne diyesim geliyor. Böyle dedi bana.Tayfun beyin daha eski yorumları iyiymiş ama son zamanlarda duyduğum yorumlar pek iç açıcı değil ben de muhterem beye gitmeye karar verdim. Sanırım opu işlemini o yapıyormuş zaten . Daha güzel yorumlar duydum onun hakkında siz tanıştınız öı muhterem bey el ne düşünüyorsunuz. Bu arada çok Sevindim sizin adınıza
Çok üzüldüm Rabbim inşallah tez zamanda sağlıklı güzel bir gebelik nasip etsin. Muhterem bey e arkdşım gitmişti 5 yaşında kızı var şimdi o da söyledi çok iyi bir dr diye. Tayfun bey in söylediklerine şok oldum iyi ki muhterem bey i tercih etmişim. hakkımızda hayırlısı olsun inşallahhSağ olun. İki hafta önce erken doğumla kaybettim maalesef. Kısmet böyleymiş. Tayfun hoca bana şöyle dedi: ben artık mesleki doyuma ulaştım. Hastalar geliyor, çocuğumuz olmuyor diyor. Olmazsa olmasın bana ne diyesim geliyor. Böyle dedi bana.
Muhterem bey çok iyi. Sohbeti harika. Zaten opuda ve transferde o da girdi. Transferde stresli olmayayım diye şaka yaptı, kahkaha attırdı bana
Canım çok çok üzüldüm çok geçmiş olsun sen iyimisin saglıgın sıhatin morelin rabbim sana bu kaybettiğin bebegin yerine en kısa zmnda dogal yolla bir bebiş nasip etsin inşallah kaç haftalıktı kaybettgndeSağ olun. İki hafta önce erken doğumla kaybettim maalesef. Kısmet böyleymiş. Tayfun hoca bana şöyle dedi: ben artık mesleki doyuma ulaştım. Hastalar geliyor, çocuğumuz olmuyor diyor. Olmazsa olmasın bana ne diyesim geliyor. Böyle dedi bana.
Muhterem bey çok iyi. Sohbeti harika. Zaten opuda ve transferde o da girdi. Transferde stresli olmayayım diye şaka yaptı, kahkaha attırdı bana
Sağ ol canım. 23 hatfalıkken sezaryenle aldılar. 6 saat yaşadı. Ben iyileşiyorum çok şükür. Sezaryen olduğum için hemen düşünemem. Belki seneye..Canım çok çok üzüldüm çok geçmiş olsun sen iyimisin saglıgın sıhatin morelin rabbim sana bu kaybettiğin bebegin yerine en kısa zmnda dogal yolla bir bebiş nasip etsin inşallah kaç haftalıktı kaybettgnde
Geçmiş olsun. Allah tekrardan sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Tayfun hoca hakkında dediklerinize şaşırdım çok. Çok üzücü inanamadım yorumunuza. Ben birsürü hasta yönlendirdim önerdim hocamıza hepsi mutlu.Banane olmazsa olmasın dediğine emin misiniz. Mesleki doyuma ulaştım diyip bırakacak biri değil hocamız.Ben ona hayatım boyunca şükrediyorum. İnstagramda takip ediyorum binlerce ailenin mutluluğuna sebep olmuş ve hala da oluyor böyle biri için neler diyorsunuz. Medikal Parkta kavuştum bebeklerime ben Tayfun hoca dan Allah razı olsun. Muhterem bey opu işlemlerini yapıyor. Transferi hocalar yapıyor.Ben sizin gibi sohbete değil deneyime bakıyorum. Usta çırak misali. Yılların hocası ile kıyaslayamam asla İnstagramda takip edin Prof. Dr. Tayfun Alper. Cevabı orada bence.Sağ olun. İki hafta önce erken doğumla kaybettim maalesef. Kısmet böyleymiş. Tayfun hoca bana şöyle dedi: ben artık mesleki doyuma ulaştım. Hastalar geliyor, çocuğumuz olmuyor diyor. Olmazsa olmasın bana ne diyesim geliyor. Böyle dedi bana.
Ben de kendisi ile tedavimden olumlu sonuç aldım zaten. Bana net olarak bu cümleleri söyledi kendisi. Eşim de yanımdaydı, şoke oldu. İnanmıyorsanız size kalmışGeçmiş olsun. Allah tekrardan sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Tayfun hoca hakkında dediklerinize şaşırdım çok. Çok üzücü inanamadım yorumunuza. Ben birsürü hasta yönlendirdim önerdim hocamıza hepsi mutlu.Banane olmazsa olmasın dediğine emin misiniz. Mesleki doyuma ulaştım diyip bırakacak biri değil hocamız.Ben ona hayatım boyunca şükrediyorum. İnstagramda takip ediyorum binlerce ailenin mutluluğuna sebep olmuş ve hala da oluyor böyle biri için neler diyorsunuz. Medikal Parkta kavuştum bebeklerime ben Tayfun hoca dan Allah razı olsun. Muhterem bey opu işlemlerini yapıyor. Transferi hocalar yapıyor.Ben sizin gibi sohbete değil deneyime bakıyorum. Usta çırak misali. Yılların hocası ile kıyaslayamam asla İnstagramda takip edin Prof. Dr. Tayfun Alper. Cevabı orada bence.
allah razı olsun canım rabbim hepimize sağlıklı gebelikler tattırsın sanada rabbim nasip etsin en kısa zaman içerisnde canımSağ ol canım. 23 hatfalıkken sezaryenle aldılar. 6 saat yaşadı. Ben iyileşiyorum çok şükür. Sezaryen olduğum için hemen düşünemem. Belki seneye..
inşallah siz sağlıkla kavuştuğunuz günleri görelim. Sağlıklı ve mutlu bir hamilelik diliyorum