Çok mutlu oldum sağlıkla kavuşmayı nasip etsin Rabbim

Ay süper bir haber bu rabbim kucağına almak nasip etsin canım

kizlar bugun transferimi oldum insallah burda guzel haberler vermek nasip olsun hakkimizda hayirlisi olsun
Hayırlı olsun cnm inşallah pozitif alırsın aynı gün olmuşuz transfer nasıl geçiyor günlerin bi belirti aramalimiyim bilmiyorum erken mi biseyler için ama insan sabırsızlanıyor benim hiç bı belirti yok

Kızlar bugün transfer oldum 2 embriyo yerleştirildi. Allahın izniyle tutar hepimizin inşallah.. crinone jel verdi doktorum bu jeli kullanan var mı kullanırken korkuyorum da bi sorun olur mu diye bir de sonuna kadar itmek gerekiyor değil mi

Hayırlı olsun cnm inşallah tutunur bende kullanıyorum jeli ama korkulcak bişey yok bı sorun olsa doktorlar vermez zaten sen uygun gördüğün yere kadar it ve sonra sık cnm ben sonuna kadar itmiyorum yarıya kadar

Hayırlı olsun cnm inşallah tutunur bende kullanıyorum jeli ama korkulcak bişey yok bı sorun olsa doktorlar vermez zaten sen uygun gördüğün yere kadar it ve sonra sık cnm ben sonuna kadar itmiyorum yarıya kadar
Amin inşallah canım. Bende yarıya kadar itiyordum doktor itebildiğin kadar it diyince korku da aldı beni bugün denedim ama öyle dediği gibi derine gittiği yok:))

canım seninde hayırlı olsun kaçıncı gün embriyosuydu benim ilk iki gün sol kasığımda batma oldu ama kistte olduğu için belirtiye yormadım açıkcası

hayırlı olsun canım ben tüpün sonuna kadar itiyorum sıkma yerine kadar doktor gidebildiğin yere kadar git dedi çünkü zararı yok canım olsa doktorlar vermez

Canim degerlerin katlanarak artsin insallahh...cok sevindimm...bebisi kucaginada almayi nasip etsin allah..harika bir haber bu..

Canim degerlerin katlanarak artsin insallahh...cok sevindimm...bebisi kucaginada almayi nasip etsin allah..harika bir haber bu..
Amin inşallah canım allah razı olsun.. Rabbim hepimizin kucağını doldursun hayırlı sağlıklı evlatlar versin Inşallah...

Amin insallah canimDogal yollami oldu kuzum senin..bende suaralar onu deniyorummm....
Evet canım çok şükür.. 2 tane negatif tüp bebek deneyimim var.. Rabbim ol derse olur inşallah umudumuz hep olmalı.. allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah..

Evet canım çok şükür.. 2 tane negatif tüp bebek deneyimim var.. Rabbim ol derse olur inşallah umudumuz hep olmalı.. allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah..
Ya ama amaa darisi basimizaa olur insallah bende deniyorum..canim suaralar..dogal yolla..doktorumuz olabilir demisti zaten..demekki oluyomuss...fistik gibi olmuss masallahh tekrarr...

Selam arkadaşlar ben bugün öğrendim sonucumu pozitif. ilk tüp bebek denememdi. Allahım isteyen herkese versin kucaklarımızı boş bırakmasın yüzümüzü güldürsün inşallah.
Allahım sağlığıyla kucağına almayı nasip etsin canım Kaç embriyo transfer edilmişti. Darısı başımıza inşallah

Selam arkadaşlar ben bugün öğrendim sonucumu pozitif. ilk tüp bebek denememdi. Allahım isteyen herkese versin kucaklarımızı boş bırakmasın yüzümüzü güldürsün inşallah.
hayırlı olsun sağlıkla kucağına al canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…