2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Benimkide buna benziyo canim
Aynen benimkide boyle hamur gibi yumusacik 😀
Bu arada nasilsin, su arayip duranlarla basin rahata kavustumu? Bebisin nasil?
En son işte uzunca bir mesaj yazdım rahatsız olduğuma dair.sonra engelledim.zaten bunu yapan eşimin tarafıydı.şimdi hepsi daha az arıyorlar.
Bebişim 10 günlük oldu çok şükür iyiyiz.onu anlamaya çalılısyırum.rüyada gibiyim.☺️
Siz nasılsınız

Çok daha iyi olun inşallah ... Bende sizin gibi yaşadıkça öğreniyorum Bebeğimle birlikte 💕
Bebeğin eğer karnı sicak, ayakları normal isidaysa normal giyinmiş, Eğer karnı sıcak ayakları da sıcak sa kalin giyinmiş, eğer ayağı soğuk ve karnıda soğuksa ince giyinmiş oluyormuş Bu durumda ona göre tekrar giydirip soyrudarabilirsiniz..
Bunu duymamıştım buna göre kontrol edeceğim bebişi😊hergün yeni bişey öğreniyoruz ❤️

En son işte uzunca bir mesaj yazdım rahatsız olduğuma dair.sonra engelledim.zaten bunu yapan eşimin tarafıydı.şimdi hepsi daha az arıyorlar.
Bebişim 10 günlük oldu çok şükür iyiyiz.onu anlamaya çalılısyırum.rüyada gibiyim.☺
Siz nasılsınız
Iyi yapmisin herkes yerini bilsin dengesiz dengesiz davranmasin. Bide arada watsap durumu falan yap, lohusa kadinla ilgili yazilar falan. Ay dediklerime bak hic yapmam boyle seyler halbuki 😀 yok yok sen paylasma en iyisi. Diyeceni demissin dahada ileri gidip laf sahibi etmeyelim sunlari. Bizde iyiyiz cok sukur yarin 1aylik oluyoz insallah. Tek skntimiz havalar, asiri sicak ben belcikada boyle sicak gormedim. Cocugun yuzu isilik oldu hep☹️
Sen nerdeydin sizin orada hava nasil

Iyi yapmisin herkes yerini bilsin dengesiz dengesiz davranmasin. Bide arada watsap durumu falan yap, lohusa kadinla ilgili yazilar falan. Ay dediklerime bak hic yapmam boyle seyler halbuki 😀 yok yok sen paylasma en iyisi. Diyeceni demissin dahada ileri gidip laf sahibi etmeyelim sunlari. Bizde iyiyiz cok sukur yarin 1aylik oluyoz insallah. Tek skntimiz havalar, asiri sicak ben belcikada boyle sicak gormedim. Cocugun yuzu isilik oldu hep☹
Sen nerdeydin sizin orada hava nasil
İnanırmısın durumda özlü söz paylaşmaktan bende hoşlanman ama aklımdan geçmedi değil 😂bende İngiltere’deyim burada çok sıcak lohusalıkta hiç çekilmiyor

İnanırmısın durumda özlü söz paylaşmaktan bende hoşlanman ama aklımdan geçmedi değil 😂bende İngiltere’deyim burada çok sıcak lohusalıkta hiç çekilmiyor
Haha gencken cok yapardik ama artik herkesi kendi haline biraktim, laf sokmaklayla paklanmaz bu tur insanlar hic sorma, Kizimin yanaklari hep isilik oldu sicakdan ya ☹️

İhmal etme canım ben oğlum 3 aylıkken ameliyat olmuştum.
ne zor isler ya sut olmasa bi dert cok olsa bi dert.benim kizda bazen bosaltmiyor uyuyor ama sonraki ogunde bosaltinca gecio gbi yada gecmioda benmi farkinda olmuorm acaba ayy korktum simdi.bende sagsammi acaba.sagayim diorumda onu geri icirmesi dert ya biberonla vermem kasiklada cok zor oluo soguyo bu seferde kusturuo falan.bide diorum simdi sagsam birazdan yibe uyanacak gogsum bos olursa diede sagamiorum

ben randevu aldım da erken doğum yaptım 37 haftalık doğduktan sonra da onu 40 haftaya tamamlayıp ondan sonra 1 ay geçtikten sonra yapcaz dediler yani 1.5 2 ay sonraya gün verdiler
Allah Allah onu bilmiordum bana oyle bisey diyen olmadi .bende erken dogum yaptim senin gbi.yarin bi saglik ocagina sorayim bakim bosa hastaneye gitmeym

Sizin bebeklerinizinde süt fazlası burnundan gelen varmı? Bizimkinin burnundanda süt geliyor bazen cıkarırken

Allah Allah onu bilmiordum bana oyle bisey diyen olmadi .bende erken dogum yaptim senin gbi.yarin bi saglik ocagina sorayim bakim bosa hastaneye gitmeym
valla canım bana öyle dediler bende bilmiyordum 37+3 te doğum yaptım arefe günü bayramın ikinci günü taburcu oldum ama bayramdan dolayı çıkışım yapılmamıştı bayramdan sonraya kaldı o zaman da doğum raporunda 38+1 yazıyordu sekretere sordum 37+3 haftalık doğum yaptım hangisine göre hesaplıycaksınız dedim senin doğum yaptığın güne göre dedi

Hanımlar selamlar, grupta herkes doğum yapmış olduğundan size bir soru sormak istedim. Son ultrasonda bebeğiniz kaç kg çıktı ve kaç kg doğdu? 38+0 da dr 3850 kg dedi bana. Ultrasonun yanılma payı nedir normal doğum ihtimalim var mı onun için soruyorum, ilk gebeliğim 😊

Hanımlar selamlar, grupta herkes doğum yapmış olduğundan size bir soru sormak istedim. Son ultrasonda bebeğiniz kaç kg çıktı ve kaç kg doğdu? 38+0 da dr 3850 kg dedi bana. Ultrasonun yanılma payı nedir normal doğum ihtimalim var mı onun için soruyorum, ilk gebeliğim 😊
doğum yaptığım gün bakıldı 3100 gr dendi 2700 gr doğdu

X