• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Ayı Doğum Yapacak Anneler👶

Olabilir bwlki de canım yarjn sabah erkenden yine gidicem doktoruma. Ebe alttan muayene edince akıntı gibi kanamam var az az. Oda beni tedirgin ediyo. Uyuyamıyorum inanki bebek kıpırdıyo mu harwketsiz mi bişi mi olcak diye telaş etmekten.
Sakin ol tatlım, herkes mutlaka geleceği zamanı anlıyormuş yoğun giderek artan ve geçmeyen sancılardan. O sancılar olduğunda bile ilk doğumda özellikle bi 5 saati bulur en en en az ki 11 12 saat derler genelde ilk doğum için. İllaki hastaneye yetişilir, hiç stres yapma. Son günlerinin tadını çıkar. Yakında bebiş çıkınca hamiş hallerini çok özleyeceksin 🤗🥰

Kızlar nasılsınız var mı aranızda doğum tarihi belli olan ya da doğum yapan. Ben yine spinal in yan etkilerini sonuna kadar yaşıyorum. Çok fena bir boyun agrısı yaşıyorum. Kızımla ilgilenmek çok zor oluyo şu önümdekiiki üç günü daha atlayınca rahatlarım inşaallah. Yarın çocuk doktoru kontrole çağırdı inşaallah herşey yolundadır ve sarılık başlamamıştır. Hepinize kolay doğumlar diliyorum

Kızlar ben doğurdum. Çarşamba acile gitmiştim 1cm açıklık vardı. Dünde doktoruma kontrole gitmiştim açıklık 3e çıkmış. Beni evw gönderdi duşunu al falan dedi. 4 gibi gittim açıklık 6cm di ama başının önğndw kordonu vardı. Doktor apar topar sezaryenle aldı. Ama bugün sütüm gelmiyor. Neler yapmalıyım. Allah bu yolda olan herkese yardım etsin. Annelik çok başka şeymiş kızlar.

Kızlar nasılsınız var mı aranızda doğum tarihi belli olan ya da doğum yapan. Ben yine spinal in yan etkilerini sonuna kadar yaşıyorum. Çok fena bir boyun agrısı yaşıyorum. Kızımla ilgilenmek çok zor oluyo şu önümdekiiki üç günü daha atlayınca rahatlarım inşaallah. Yarın çocuk doktoru kontrole çağırdı inşaallah herşey yolundadır ve sarılık başlamamıştır. Hepinize kolay doğumlar diliyorum
Canım geçmiş olsun. Sezeryan sonrası kahve ve bitter çikolata öneriyorlar sen de denesene. Ben hala bekliyorum bakalım salı kontrol

Kızlar ben doğurdum. Çarşamba acile gitmiştim 1cm açıklık vardı. Dünde doktoruma kontrole gitmiştim açıklık 3e çıkmış. Beni evw gönderdi duşunu al falan dedi. 4 gibi gittim açıklık 6cm di ama başının önğndw kordonu vardı. Doktor apar topar sezaryenle aldı. Ama bugün sütüm gelmiyor. Neler yapmalıyım. Allah bu yolda olan herkese yardım etsin. Annelik çok başka şeymiş kızlar.
Ayyy hayırlı olsun canım şok oldum şu an. Herhangi bir ağrın sancı VS var mıydı?bebisin sağlığı nasıl kaç kilo doğdu? Ay korkmaya başladım bizim ikimizin aynı gündü neredeyse ❤️sütü 3gün sonra gelenler bile varmış diğer şubat grubunda öyle yazmışlardi. Sağmayi denedin mi? Bir de e bebekte çay varmış humana tea diye mi neydi dur bulayım onu önermişlerdi.

Humana still tea çayını kullananlar memnunmus canim

Ayyy hayırlı olsun canım şok oldum şu an. Herhangi bir ağrın sancı VS var mıydı?bebisin sağlığı nasıl kaç kilo doğdu? Ay korkmaya başladım bizim ikimizin aynı gündü neredeyse ❤️sütü 3gün sonra gelenler bile varmış diğer şubat grubunda öyle yazmışlardi. Sağmayi denedin mi? Bir de e bebekte çay varmış humana tea diye mi neydi dur bulayım onu önermişlerdi.
Açıklığım olduğunda çok aşırı bi sancım yoktu canım. 3300 doğdu şimdi iyi çok şükür ama sütüm gelmedi işte. Sende kendini herşeyi.hazırla canım sürprizlerle dolu bebişlerimiz

Açıklığım olduğunda çok aşırı bi sancım yoktu canım. 3300 doğdu şimdi iyi çok şükür ama sütüm gelmedi işte. Sende kendini herşeyi.hazırla canım sürprizlerle dolu bebişlerimiz
Benim de bugün aşırı hareketli gerim gerim geriliyor içimde. Salı gününü bekliyorum bakalım açıklık oluşmuş mu. Hurma yemeye başladım squat yapıyorum azar azar

Benim de bugün aşırı hareketli gerim gerim geriliyor içimde. Salı gününü bekliyorum bakalım açıklık oluşmuş mu. Hurma yemeye başladım squat yapıyorum azar azar
Hayırlısı olur inşallah canım. Bizde normal olur derken kordon önden gelince planlar bozuldu.

Benim belli oldu canm bu pazar olacak doğumum inşallah.🤲 Spinalden ben de baş ağrısı yapar diye korkuyorum daha önce 1 kere başıma geldi kafamı duvarlara vuruyordum...İnşallah olmaz öyle bir ağrı 😔 Sana da çok geçmiş olsun, umarım her şey yolundadır ❣

Aaaaa...Ömürlü olsun canm benm maşallah. Nasip işte çok istiyoruz ama normalden son anda dönülebiliyor, sağlıkla yavrunu aldıysan kucağına gerisi boş 😘 Süt için de bol bol su iç, en önemli şey bu. Sonrasında kuru börülce yemeği, pırasa yemeği, sütlaç gibi süt içeren ama az şekerli tatlılar önerebilirim... 😇

Canımmm çok sevindim hayırlı olsun. Sürt için hiç endişe etme Bol bol emzir Bi iki güne dolu dolu gelir sütün şimdi de vardır da sen fark edemiyosundur bebek çektikçe geliyo. Ilık duş al duşta göğüslerine masaj yap çok iyi geliyor. Sağlıkla büyüsün inşaallah

Canım geçmiş olsun. Sezeryan sonrası kahve ve bitter çikolata öneriyorlar sen de denesene. Ben hala bekliyorum bakalım salı kontrol
Canım çok şükür geçti boynumdaki ağrı. Zaten doğum sonrası ilk iki gün kahve su ve çikolatayla beslendim ona ragmen oldu bünyemden kaynaklı demekki öncesinde de olmuştu ama bu sefer daha kısa sürdü çok şükür. Artık kendim ilgilenmeye başlayabildim kızımla bu bana yeter çok şükür. Yarın kontrolü var bakalım doktorumuz ne diyecek. Senden de güzel haberler bekliyoruz canım sağlıkla gelsin inşaallah miniğin

Benim belli oldu canm bu pazar olacak doğumum inşallah.🤲 Spinalden ben de baş ağrısı yapar diye korkuyorum daha önce 1 kere başıma geldi kafamı duvarlara vuruyordum...İnşallah olmaz öyle bir ağrı 😔 Sana da çok geçmiş olsun, umarım her şey yolundadır ❣
Ayy çok heyecanlı hadi sağlıkla gelsin canım. Ağrı olursa diye stres yapma çok fazla kahve su bitter biliyorsundur zaten. Benim oldu ama önceki kadar şiddetli değildi ve daha kısa sürdü çok şükür. Olursa bile hep gececeğini düşün ki geçiyor bol sıvı alıp tuvalete çıktıkça. Sağlıklı kolay ağrısız güzel doğumun olsun sağlıkla kucağına al cannım

Cnm hayırlı olsun sağlıkla büyüsün 🤩
Bol bol su iç ve kafanda çok sütun olduğunu düşündukce çocuk her kipirdandiğinda bile emzirdikce sütun gelecek inşallah ❣️
Bu hafta kontrolde 3kiloyu geçti dedi doktor hala kanala girmedi 2. Doğum bende de korku başladı hakkımızda hayırlısı 😭

Canımm allah analı babalı büyütsünnn..Sütün gelir sıkıntı yapma stres yapmaa.Elinle masaj yap ara araa

Dogum yapan arkadaslar gozunuz aydın. Darisi diger arkadaslarin basina insallah. Biz de bugun 18 gunluk olduk😊 ilk hafta sarilik telasiyla cok stresli gecti ama cok şükür atlatiyoruz. Gündüz uyuyoruz gece ayaktayiz.. Gaz problemimiz var biraz.. zaman cabuk geciyor yeterki saglik olsun...

Ayy çok heyecanlı hadi sağlıkla gelsin canım. Ağrı olursa diye stres yapma çok fazla kahve su bitter biliyorsundur zaten. Benim oldu ama önceki kadar şiddetli değildi ve daha kısa sürdü çok şükür. Olursa bile hep gececeğini düşün ki geçiyor bol sıvı alıp tuvalete çıktıkça. Sağlıklı kolay ağrısız güzel doğumun olsun sağlıkla kucağına al cannım
Amin canm inşallah çok teşekkür ederim. Saatler kaldı artık ama çok midem bulanıyor şimdiden, bugün sabahtan beri çok kötüydüm. Rabbim yardım etsin inşallah 🤲

Dogum yapan arkadaslar gozunuz aydın. Darisi diger arkadaslarin basina insallah. Biz de bugun 18 gunluk olduk😊 ilk hafta sarilik telasiyla cok stresli gecti ama cok şükür atlatiyoruz. Gündüz uyuyoruz gece ayaktayiz.. Gaz problemimiz var biraz.. zaman cabuk geciyor yeterki saglik olsun...
Canım benim kızım da sarılık oldu 14.2 çıktı dün değeri. Diğer çocuklarım da olmuştu geçici Bi durum biliyorum ama insan stres yapıyo yine de. Sizin değeriniz kaçtı. Yarın tekrar ölçtürcez inşallah düşmeye başlamıştır

Canım benim kızım da sarılık oldu 14.2 çıktı dün değeri. Diğer çocuklarım da olmuştu geçici Bi durum biliyorum ama insan stres yapıyo yine de. Sizin değeriniz kaçtı. Yarın tekrar ölçtürcez inşallah düşmeye başlamıştır

Bizim de 5.gün 13.8 cikti cnm. 8.gun tekrar gittik 12ye düşmüştü. 15 gunlukken de 9 a düştü. Ben kizimda sarilik yasamamistim. Ilk defa yasayinca acikcasi baya uzuldum stres yaptim. Uyandirmakta zorlandim, emmiyodu. Cok sukur atlatiyoruz. Siz de umarim cabucak atlatirsiniz cnm. Gerci Allah baska dert vermesin. Cogu bebekte görülüyormuş sarilik...

Back