• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Ayı Doğum Yapacak Anneler👶

Kan yapıcı hücreler canım. Bana her gidişte tahlil yaptı takip için her seferinde düşük çıktı. Bakalım yarın ne diyecekler
Benim kanım düşüktü kan serumu verdi. Şimdi nasıl çıkacak bakalım. Yarın sana da ilaç verirler belki çok düşükse çünkü doğumda da düşüyo kan oranı diyolar ya

Bana da 3 şubat demişlerdi sonra 28ine karar verdi doktorum. Ama inan benim de son Bi kaç gündür o kadar zor geçtiki artık zamanı geldi dedirtti. Ayakta bile durmak zorluyor artık dediğin gibi sürekli aşağı doğru ittiriyor. Benim 3. Doğumum olacak inşaallah hiç bu kadar ağırlaştığımı hatırlamıyorum. Erken mi acaba diye biraz stres yapmıştım ama sağlıkla gelsin bakalım inşaallah.
Aynen canım çıksın artık dedirtiyo resmen, ilkinde hiç anlamamıştım ben de çok rahattım ama şimdi desiğin gibi zorlanıyorum. 3 önce 5 sonra farketmez sanırım o kadar. Çok şükür 38.haftamızı gördük. Çok daha güçlüler artık tutunur sıkı sıkı hayata, hele bir doğsun da 😍😘

Canım ishal olunca vücut kendini hazırlıyor diyolar. Sen hazırlıklı ol bekle artık.
Bugün eşim gece yoktu kayınvalideme geldim kalmaya ne olur ne olmaz diye. Çok şükür şimdilik bi sıkıntı yok, ishalim de geçti gibi. Yine de her an artık hepimiz için geldi gelecek modu geçerli. Tedbiri elden bırakmamak lazım 😇

Bugün eşim gece yoktu kayınvalideme geldim kalmaya ne olur ne olmaz diye. Çok şükür şimdilik bi sıkıntı yok, ishalim de geçti gibi. Yine de her an artık hepimiz için geldi gelecek modu geçerli. Tedbiri elden bırakmamak lazım 😇
Ahh gelseler artık bi. Heyecan merak her türlü duygu bi arada. Benimde akıntım çok arttı bu ara hee gün 3 4 iç çamaşırı çıkartır oldum

Kızlar ben bebeğimi kucağıma aldım çok şükür ikimiz de iyiyiz. Sancı çekmişim rahmi baya incelemiş bir iki gün daha geçse doğum başlarmış. 3015 gr doğdu ufacık bişey
Hayırlı olsun canım çok ufak değil ya hemencecik toparlar 💕ben de kontrolden çıktım trombositler normal doğuma engel değil dedi haftaya bekliyor yine bakalım bebek gelmezse. Senin bebisi doğum öncesinde kaç kilo ölçüyorlardi

Merhaba ben de bugun 38+0dayim oyle bir sey icin yaziyorum ki yazmasam kahrimdan olecegim. Bugun hastanede kontrolum vardi sigorta ile ilgili sorunlar cikti dr um provozyonu cikmadi vs filan son anda dr degistirmeye karar verdim aksam yeni dra gittik ayni hastanede yine hastanede sorun oldu provizyon isleri buraya kadar zaten cok gerildim 2 hafta kala sorun olmasi kafamda bir suru soru isareti dogurttu. Bunun ustune esim zaten bastan istemiyodum insallah ölü doğar dedi basimdan asagi kaynar su dokuldu bi oglum var 3 yasinda bir de kizim olacak nasipse ama su an kendimi o kadar yanliz ve aciz hissediyorum ki ne yapacagimi bilmiyorum

Hayırlı olsun canım çok ufak değil ya hemencecik toparlar 💕ben de kontrolden çıktım trombositler normal doğuma engel değil dedi haftaya bekliyor yine bakalım bebek gelmezse. Senin bebisi doğum öncesinde kaç kilo ölçüyorlardi
Doğumdan bi hafta önce 3 kg ölçtü canım

Kızlar ben bebeğimi kucağıma aldım çok şükür ikimiz de iyiyiz. Sancı çekmişim rahmi baya incelemiş bir iki gün daha geçse doğum başlarmış. 3015 gr doğdu ufacık bişey
Gözünaydın canım. Maşallah ya emmeye başladı mı kendine gelir zaten hızlıca. Sağlıklı olsun da kilo anca bi rakam işte. Sancıyı falan hiç anlamamışsın mı canım

Merhaba ben de bugun 38+0dayim oyle bir sey icin yaziyorum ki yazmasam kahrimdan olecegim. Bugun hastanede kontrolum vardi sigorta ile ilgili sorunlar cikti dr um provozyonu cikmadi vs filan son anda dr degistirmeye karar verdim aksam yeni dra gittik ayni hastanede yine hastanede sorun oldu provizyon isleri buraya kadar zaten cok gerildim 2 hafta kala sorun olmasi kafamda bir suru soru isareti dogurttu. Bunun ustune esim zaten bastan istemiyodum insallah ölü doğar dedi basimdan asagi kaynar su dokuldu bi oglum var 3 yasinda bir de kizim olacak nasipse ama su an kendimi o kadar yanliz ve aciz hissediyorum ki ne yapacagimi bilmiyorum
Kıyamam ya. Eşin nasıl gaddar ve zalim. İnsan evladına öyle der mi. Neden istemiyor peki sebebi ne. Ve sen kendini hiç kötü hissetme bak 2 tane yavrun olacak yalnız falan değilsin.

Kıyamam... Doğum yaklaştıkça insan çok geriliyor, hele ki doğum belirsizliği varsa annenin tüm gerginliği çevresindekilere de yansıyor ne yazık ki. Ben yaklaşık 1 aydır eşime suratsız davranıp sürekli şikayet ettiğimi daha yeni farkettim mesela. Bu tarz tepkilerimiz de erkeklerin hamile kalmasaydı keşke, bitse de şu iş kurtulsak mantığına bürünmesine sebep oluyor ne yazık ki... Sen gönlünü ferah tut, o bebek doktorla ilgili ne tür sorun olursa olsun doğacak yani bi şekilde, her şey güzel olacak öyle düşün.Eşin de bebişi görünce daha bir yumuşar eminim. Hayırlı doğumlar dilerim.🤲😇

Maşallah, geçmiş olsun kurtuldun sağ salim hadi gözün aydın. Hayırlı ömürlü olsun canm.🤲

Kızlar acile gittim. Aşırı derecede sol boşluğumda ağrı var. Ebe alttan muayene etti 1 cm açıklık var ama önemli değil dedi. Serum ve ağrı kesici taktılar başka müdahale edemiyolar. Ağrım geçmiş gibiydi simdi yine başladı. Böyle bişi yaşayan tecrübeli anneler var mı acaba.

Kızlar acile gittim. Aşırı derecede sol boşluğumda ağrı var. Ebe alttan muayene etti 1 cm açıklık var ama önemli değil dedi. Serum ve ağrı kesici taktılar başka müdahale edemiyolar. Ağrım geçmiş gibiydi simdi yine başladı. Böyle bişi yaşayan tecrübeli anneler var mı acaba.
Geçmiş olsun canım. Benim de iki gündür adet olacakmisim gibi sancım var. Bir de sabah affedersiniz makata doğru baskı ile uyandım. Gerçi kaldı artık 10 gün falan normal belirtiler ama sanki hiç doğurmayacakmis gibi hissediyorum

Ben geçen gebeliğimde çok şiddetli sancı yaşamıştım canım, karın bölgemde olunca korkmuştum doğuma da 1.5 ay filan vardı daha. Üşütmeye bağlı gaz sıkışması gibi bişeymiş. Belki o tarz bi sancı olabilir mi acaba? Malum evler sıcak, gebelikten ötürü sıcak basıyor, serinleyelim derken de üşütüyoruz.

Geçmiş olsun canım. Benim de iki gündür adet olacakmisim gibi sancım var. Bir de sabah affedersiniz makata doğru baskı ile uyandım. Gerçi kaldı artık 10 gün falan normal belirtiler ama sanki hiç doğurmayacakmis gibi hissediyorum
Saol canım. Doktorum doğuma hazırlandığını da söyledi vücudun. Bide ebe alttan baktı sonrasında kanamam oldu hala da akıntı gibi az az geliyo sende yaşadın mı böyle bişi.

Ben geçen gebeliğimde çok şiddetli sancı yaşamıştım canım, karın bölgemde olunca korkmuştum doğuma da 1.5 ay filan vardı daha. Üşütmeye bağlı gaz sıkışması gibi bişeymiş. Belki o tarz bi sancı olabilir mi acaba? Malum evler sıcak, gebelikten ötürü sıcak basıyor, serinleyelim derken de üşütüyoruz.
Olabilir bwlki de canım yarjn sabah erkenden yine gidicem doktoruma. Ebe alttan muayene edince akıntı gibi kanamam var az az. Oda beni tedirgin ediyo. Uyuyamıyorum inanki bebek kıpırdıyo mu harwketsiz mi bişi mi olcak diye telaş etmekten.

Saol canım. Doktorum doğuma hazırlandığını da söyledi vücudun. Bide ebe alttan baktı sonrasında kanamam oldu hala da akıntı gibi az az geliyo sende yaşadın mı böyle bişi.
Yok olmadı canım ama bazı yorumlarda olmadı normal yazıyordu tedirgin olma.

Back