• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Ayı Doğum Yapacak Anneler👶

Kesinlikle öyle canım. 2.doğumum devlette oldu 3 gece hastanede kaldım. Oğlumu küçük olduğu için ziyaret saatlerinde hiç hastaneye almadılar. Her ziyaret saatinde oturup ağladım. Şimdi yanımda olacaklar ameliyathanenin kapısında kardeşlerini bekleyecekler inşaallah. Son 2 günüm heyecanımız tavan yaptı🥰
Şimdiki doğumun daha güzel geçecek o zaman 😍 2 gün müüü ne hızlı geçiyo zaman ya.

Hayırlısı canım, son günler beklemek daha zor oluyor gerçekten. Kavuşma heyecanı mıdır nedendir ben de pek uyuyamıyorum buaralar. Gece bi uyanıyorum 1 saat uykum kaçıyor, uyuyamıyorum bir türlü 😴
Ay bende öyleyim canım. Gece suyum gelir mi acaba şimdi doğum nişanı gelir mi sancı girer mi diye sabaha dek uyur uyanığım. Uykular haram oldu resmen 😂😂😂

Bizim yarın randevumuz var bakalım 1 haftada kaç gr almışız, sancı çıkacak mı, açılma ve başlamış mi merak ediyorum 🦋

Kızlar dün gece aniden yoğun ishal ve mide bulantısı başladı bende. Bazı yerlerde doğum öncesi belirtileri olduğu yazıyor. Bi fikri olan var mı?

Kızlar dün gece aniden yoğun ishal ve mide bulantısı başladı bende. Bazı yerlerde doğum öncesi belirtileri olduğu yazıyor. Bi fikri olan var mı?
Ben de öyle duymuştum canım tetikte ol. Biz de şimdi nst den çıktım 20 ile 30 civarında sancılar ne anlama geliyor anlamadım doğum mu yaklaştı yani 🤭

Şimdi doktordan çıktım sinek vizirtisi bu sancılar dedi 😁 bebek 1 haftada 2985ten 3425 e çıkmış ben şok.haftaya kontrol bakalım herhangi bir sıkıntı çıkmazsa

Ben de öyle duymuştum canım tetikte ol. Biz de şimdi nst den çıktım 20 ile 30 civarında sancılar ne anlama geliyor anlamadım doğum mu yaklaştı yani 🤭
Eyvah eyvah...2.bebek erken gelir derler bide tırstım şimdi, ilki sezeryandı sıkıntı çıkmasın normal doğum başlarsa 😲

Kızlar ben yarın doğuma giriyorum. Dualarınızı eksik etmeyin. Çok heyecanlıyım inşaallah kendime gelince size yine yazarım. Ameliyat saatim sabah 9.00. Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşaallah bebişlere

Kızlar ben yarın doğuma giriyorum. Dualarınızı eksik etmeyin. Çok heyecanlıyım inşaallah kendime gelince size yine yazarım. Ameliyat saatim sabah 9.00. Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşaallah bebişlere
Ay senin de son gecenmiş. Hadi hayırlısı canım, sağlıcakla kurtarsın Rabbim ikinizi de 🤲😇

2 şubattı canım ama, kasılmam yok gibi en azından sancı gibi bişey hissetmiyorum. Sadece bulantı, karın ağrısı. Bebek de hareketli, alttan ittirmese bide tam olacak ama neyse 🥴
Bana da 3 şubat demişlerdi sonra 28ine karar verdi doktorum. Ama inan benim de son Bi kaç gündür o kadar zor geçtiki artık zamanı geldi dedirtti. Ayakta bile durmak zorluyor artık dediğin gibi sürekli aşağı doğru ittiriyor. Benim 3. Doğumum olacak inşaallah hiç bu kadar ağırlaştığımı hatırlamıyorum. Erken mi acaba diye biraz stres yapmıştım ama sağlıkla gelsin bakalım inşaallah.

Kızlar benim de tahlillerim çıkmış 3 aydır trombositlerimi takip ediyordu doktor iyice düşmüş alt sınıra gelmis 115 olmuş yarın dahiliyeye gelmelisin bir de o görsün dedi olmadı doğumu düşüneceğiz artık dedi. Valla tedirgin oldum bakalım normale hazırlamıştım kendimi ama nasip değil gibi sanki

Şimdi doktordan çıktım sinek vizirtisi bu sancılar dedi 😁 bebek 1 haftada 2985ten 3425 e çıkmış ben şok.haftaya kontrol bakalım herhangi bir sıkıntı çıkmazsa
Maşallah ya son haftalarda çok alıuo diyolar ya almış seninki de. Çatı kontrolü oldu mu canım senin

Canım allah kurtarsın. Bebişinle son saatlerin artık aynı bedende. Hayırlı haberlerini bekliyoruz bizde 😘

Kızlar benim de tahlillerim çıkmış 3 aydır trombositlerimi takip ediyordu doktor iyice düşmüş alt sınıra gelmis 115 olmuş yarın dahiliyeye gelmelisin bir de o görsün dedi olmadı doğumu düşüneceğiz artık dedi. Valla tedirgin oldum bakalım normale hazırlamıştım kendimi ama nasip değil gibi sanki
Trombosit ne oluyo ki canım. Bende tahlil verdim perşembe sonuçlara bakacak çatıya bakacak doğuma karar vericez artık.

Back