Az kaldı az artık. Ocak 23 yaptık 10 15 gün sonra çoğumuz doğurmuş olacakBende Şubat'ta doğum yapicam zaman geçmek bilmiyor adetaaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az kaldı az artık. Ocak 23 yaptık 10 15 gün sonra çoğumuz doğurmuş olacakBende Şubat'ta doğum yapicam zaman geçmek bilmiyor adetaaaaa
Canım bide farklı doktora görün istersen için rahatlar belki. Doktorun hiç bişi dememiş çünkü. Sadece ayaklarının gelişmemesi de ilginç. Benimki de önde gidiyo özellikle kafa 2hafta önde ama doktorum beyni çok iyi büyüklük deyince aklına çok şey gelmesin milimlerle konuşuyorum diyo. Seninki seni hiç rahatlaşmamış. Doğumunu o yaptıracaksa bile birine daha git sen bakalım başka doktor ne diyecekArkadaşlar iyi akşamlar. Bugün kontrolüm vardı 37+0 bebegin diğer gelişimleri iyi fakat bacak boyu 3 hafta geriden geliyor doktora nedenki diye sordum bilmiyorum dedi böyle bir cevap olabilirmi ya. Başına böyle bisey gelen oldu mu. Önceki haftalarda da 1 hafta yada 3 4 gün geriden geliyordu ama 3 hafta olmuş aradaki fark.
İnsallahh insallaaahhhhAz kaldı az artık. Ocak 23 yaptık 10 15 gün sonra çoğumuz doğurmuş olacak
Doğurdun mu acaba.dBen de 6+5im ya Ocak sonu ya da Şubat başı doğacak bebişim rabbim izin verirse
Maşallah canım normal miydi sezaryan mi? Keşke bizimki de 2 Şubatta gelse çok güzel tarihKızlar ben de bugün gittim, 3400 olmuş çok şükür kilosu artmış bayaa... Sanırım 2 Şubatta olacak doğum, çok az kaldı
Ayy canım seninde az kalmış. Tarih gerçekten çok güzel. Eşimde tutun etti sezaryen olursa o tarihte olsun diyeKızlar ben de bugün gittim, 3400 olmuş çok şükür kilosu artmış bayaa... Sanırım 2 Şubatta olacak doğum, çok az kaldı
Sezeryan olacak canım, zaten 8 ay öncesinden planlamıştım o tarihe denk gelsin diye. Ya 02.02.2020 ya da 20.02.2020 olacaktıMaşallah canım normal miydi sezaryan mi? Keşke bizimki de 2 Şubatta gelse çok güzel tarih
Az kaldı canım aynen. Haftasonuna denk geldiği için uğraştırdı bayaa ama inşallah doktorum ayarlayabilirse o günü nöbet listesinden sorunsuz olacak inşallahAyy canım seninde az kalmış. Tarih gerçekten çok güzel. Eşimde tutun etti sezaryen olursa o tarihte olsun diye
Önce nişan hemen akabininde suyum geldi evet bi 10dk sonrada evden cıktım.4dikişim var ikinci günden beri dikiş agrısı biraz yasadım ama dayanılmıcak gibi değil cok şükürrrAyy ne güzel yaa. Suyun yada doğum nişanın geldi mi öncesinde. Ben hiç bişi hissetmicem normal gelirse evde doğuruvercem gibi hissediyorum. Kaç dikişin var otururken falan zorluyo mu. Bide süt gelyo mu hemen
Açılmanda hemen olmuş. Aman ne güzel kurtuldun canım. Normal daha sağlıklı diyolar sorunsuzca geldi bebeğin.Önce nişan hemen akabininde suyum geldi evet bi 10dk sonrada evden cıktım.4dikişim var ikinci günden beri dikiş agrısı biraz yasadım ama dayanılmıcak gibi değil cok şükürrr❤
Evet 8 cm acılmam vardı hastaneye gittigimde,saglıkla sizde tez zamanda kucagınıza alın insallaaahAçılmanda hemen olmuş. Aman ne güzel kurtuldun canım. Normal daha sağlıklı diyolar sorunsuzca geldi bebeğin.
Hayırlısıyla bebisini kucağına alınca tüm stresin bitecek canım. Senin hiç değilse günü saati belli ben de her an her dk sancı gelebilir diye panik içerisindeyim. Özellikle birkaç doğum hikayesi gece wc ye kalkıp su gelmesiyle başlayınca daha da tedirgin oluyorum gece gece elim ayağım titrerKızlar son 5 günüm ve beni uyku tutmuyor artık. Hem hamileliğin etkisi hem dde ameliyat stresi gece uykularım çok düzensizleşti. 3. Sezeryan um olacak ve bu sefer değişik Bi stres var içimde. İnşaallah herşey yolunda gider çok değişik duygular içindeyim. Bir an önce bebeğime kavuşmak istiyorum ama acayip Bi sezeryan korkusu da var içimde
İnşaallah hepimiz kolay bir sekile atlatalım. Beklemek gerçekten zorHayırlısıyla bebisini kucağına alınca tüm stresin bitecek canım. Senin hiç değilse günü saati belli ben de her an her dk sancı gelebilir diye panik içerisindeyim. Özellikle birkaç doğum hikayesi gece wc ye kalkıp su gelmesiyle başlayınca daha da tedirgin oluyorum gece gece elim ayağım titrer
İçini ferah tut stres yapma canım. Sağlıkla kucağına alırsın inşllah bebeğini. Geride 2 evladını bırakıp gidecek olman sıkıntı yaptırıyodur belki de. 2. 3. olunca çoğu kadın geridekileri düşünerek sıkıntı stres yaptığını söylüyor hepKızlar son 5 günüm ve beni uyku tutmuyor artık. Hem hamileliğin etkisi hem dde ameliyat stresi gece uykularım çok düzensizleşti. 3. Sezeryan um olacak ve bu sefer değişik Bi stres var içimde. İnşaallah herşey yolunda gider çok değişik duygular içindeyim. Bir an önce bebeğime kavuşmak istiyorum ama acayip Bi sezeryan korkusu da var içimde
Kesinlikle öyle canım. 2.doğumum devlette oldu 3 gece hastanede kaldım. Oğlumu küçük olduğu için ziyaret saatlerinde hiç hastaneye almadılar. Her ziyaret saatinde oturup ağladım. Şimdi yanımda olacaklar ameliyathanenin kapısında kardeşlerini bekleyecekler inşaallah. Son 2 günüm heyecanımız tavan yaptıİçini ferah tut stres yapma canım. Sağlıkla kucağına alırsın inşllah bebeğini. Geride 2 evladını bırakıp gidecek olman sıkıntı yaptırıyodur belki de. 2. 3. olunca çoğu kadın geridekileri düşünerek sıkıntı stres yaptığını söylüyor hep
Hayırlısı canım, son günler beklemek daha zor oluyor gerçekten. Kavuşma heyecanı mıdır nedendir ben de pek uyuyamıyorum buaralar. Gece bi uyanıyorum 1 saat uykum kaçıyor, uyuyamıyorum bir türlüBugün bende kontrole gittim kızlar. 3500 gr olmuşuz. Gelişimi 40 haftada. Doktorum tahliller istedi. Haftaya perşembe çatı muayenesi yapıp doğuma karar vericez ve netleşecek artık. 1 hafta bana nasıl geçer hiç bilmiyorum.