Benim de 2.bebeğim olacak 3.yü düşünmüyorum. Tüpleri bağlatsam mı diye düşündüm ben de ama hastalık olur sağlık olur Allah'ım korusun kötü bişey olur yeniden bebek sahibi olmam gerekirse diye tereddüt ettim. Tüpleri bağlattığında bile hamile kalan olduğu gibi, tüpleri açtırdığı halde hamile kalamayanlar da varmış. Türk filmi gibi çok trajik yaklaştım olaya ama en kötüsü geliyor insanın aklına böyle durumlarda, ondan kararsız kaldım bende.Canım benim 3. Bebeğim. İlk ikisi sezeryan oluğu için mecbur bu da sezeryan. 3. Sezeryan olması endişelendiriyor beni ama inşaallah sorunsuz çıkarız ikimiz de. Doktor tüpleri bağlatıp bağlatmayacağıma da sordu ama emin olamadım. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda. Bir daha bebek düşünmüyorum çok şükür 3 Ü de isteyerek oldu bu dan sonra düşünmem ama yine de tüpleri bağlama fikri nedense korkutuyor beni. 2. Bebeğim de de sormuşlardı 3. İstediğim için yaptırmamıştım. Şimdi karar veremiyorum.
Kaç yaşındasın canım? Yengem 2. Çocuktan sonra bağlamıştı sonradan pişman oldu.Benim de 2.bebeğim olacak 3.yü düşünmüyorum. Tüpleri bağlatsam mı diye düşündüm ben de ama hastalık olur sağlık olur Allah'ım korusun kötü bişey olur yeniden bebek sahibi olmam gerekirse diye tereddüt ettim. Tüpleri bağlattığında bile hamile kalan olduğu gibi, tüpleri açtırdığı halde hamile kalamayanlar da varmış. Türk filmi gibi çok trajik yaklaştım olaya ama en kötüsü geliyor insanın aklına böyle durumlarda, ondan kararsız kaldım bende.
Canım ben de aynen senin gibi düşünüyorum aslında. Bi de dediğin gibi tüpler bağlı olsa bile ben yine korunacağım çünkü onun da garantisi yokmuş. Ben de madem korunacağım o zaman bağlamaya ne gerek var mantığındayım. Çok şükür 3 Ü de planlı gebeliktir. Allah istemediğimiz gebelik ler yaşatmaz inşaallahBenim de 2.bebeğim olacak 3.yü düşünmüyorum. Tüpleri bağlatsam mı diye düşündüm ben de ama hastalık olur sağlık olur Allah'ım korusun kötü bişey olur yeniden bebek sahibi olmam gerekirse diye tereddüt ettim. Tüpleri bağlattığında bile hamile kalan olduğu gibi, tüpleri açtırdığı halde hamile kalamayanlar da varmış. Türk filmi gibi çok trajik yaklaştım olaya ama en kötüsü geliyor insanın aklına böyle durumlarda, ondan kararsız kaldım bende.
Aynen bizim de çok şükür planlı oldu ikisi de. 3.yü ne bünyem kaldırır ne bütçem diyorum ama korunurken nasip olursa da başım gözüm üstüne derim yani. Gel bağlatmayalım, tedbiri de elden bırakmayalımCanım ben de aynen senin gibi düşünüyorum aslında. Bi de dediğin gibi tüpler bağlı olsa bile ben yine korunacağım çünkü onun da garantisi yokmuş. Ben de madem korunacağım o zaman bağlamaya ne gerek var mantığındayım. Çok şükür 3 Ü de planlı gebeliktir. Allah istemediğimiz gebelik ler yaşatmaz inşaallah
Ben 33üm canım, tekrar bebek istemem Rabbim olanlara sağlık sıhhat versin inşallah. Ekstra bi durum olursa keşke dememek için ve Rabbimin verdiği bizlere biçtiği bi özelliği oynayıp değiştirmemek için bağlatmama kararı aldım.Kaç yaşındasın canım? Yengem 2. Çocuktan sonra bağlamıştı sonradan pişman oldu.
Gün boyu giysiler üzerimde kaldığında sanırım biraz giysi izi oluyor, onu bile çatlak sanıp kremleniyorum hemen. İnşallah olmaz, daha olmadı bendeBu arada çatlagi oluşan var mı kızlar diğer şubat anneleri grubunda çatlağı başlayanlar olmuş korktum valla. Her gece pehlivan gibi yaglaniyorum ama olacağı varsa çatlayacaz biliyorum tedbiri almak amaçlı elimden geleni yapıyorum yine de
Çok doldurmamışsın en ihtiyaç olan şeyler bende herşeyi.yıkadım ütüledim bi çantaya koymak kaldı. Onları da halledicem canım bi.isterseEvet artık son zamanlar olduğu için zor oluyor fazla ayakta duramayizdoktorum 36da başlıyorum nstye ama seninki 35e denk geliyor bakarız diğerlerini ona göre ayarlarız dedi cnm ben çanta olarak hazırlamadım aldiklarimi yıkayıp utuleyip dolaba koydum ama ikinci doğum olacağı için çok tedarikliyim
Aldiklarim
Lohusa kilodu pedi, göğüs ucu kremi
,gogus pedi, bebek bezi , pişik kremi, hastane için terlik bir gecelik bir pijama takimi.
Hastane çıkışı evde vardı yeni almadım tulum aldım yeni birkaç tane onları koyarım. Battaniye ve anakucagini da unutmasak tamamdırDağıtılacak biseyler aldım masa süsleme için şekerlik şerbetlik bardak masa ortusu. Kapı susum kaldı sipariş edeceğim cikolatalarimla ❣ hepimiz için keskesiz bir doğum olsun inşallah
Benim çatladı canım. Yağlandığım halde yanlarımdan bi kaç yer bide alt taraftan 2 kısımda var. Hatta göğüslerim de çatladı azıcık derim hiç gerilmeye gelemedi.Bu arada çatlagi oluşan var mı kızlar diğer şubat anneleri grubunda çatlağı başlayanlar olmuş korktum valla. Her gece pehlivan gibi yaglaniyorum ama olacağı varsa çatlayacaz biliyorum tedbiri almak amaçlı elimden geleni yapıyorum yine de
Ayy canım benimki de çok yapıyo bi yere bi dikiyo kendini nefes alamıyorum. İnşallah erkenden gelmez denilenlere göreKızlar benim bebis gün içinde bir yere dayaniyor dakikalarca sert kalıyor orası diğer formlarda erken gelmek isteyen bebek yapar VS yazmışlar. 38 den sonra her an bekliyorum gerçi ama insan yine de tedirgin oluyor. Sanci ağrı VS de şu an için daha olmadı şükür.
Genelde 37de bakıp ona göre normal ya da sezaryen olup olmadığını söylüyorlarmis benim de ayın 20sinde var bakalım. Bizim doktor 34ten sonra her gidişte nst istiyor. Bir de bazı hastaneler ucretliymis çok şaşırdım onaKızlar bugün nst ye girdim azıcık kasılma var. Doktor aşağıya bastırıyo mu diye sordu. Bastırıyo ama arada. Düzenli olarak kasılmam yok. Haftaya yine nst+kontrolüm var. Bakalım ne diyecek. Çatıya falan bakar mı meraktayım.
Bende ilk kez bugün girdim 35+4teyim işte. Evet ben ödedim canım tek nst 20 lira.Genelde 37de bakıp ona göre normal ya da sezaryen olup olmadığını söylüyorlarmis benim de ayın 20sinde var bakalım. Bizim doktor 34ten sonra her gidişte nst istiyor. Bir de bazı hastaneler ucretliymis çok şaşırdım ona
5 gün kaldı aslında canım dayansaydin çok mu zorluyor çalışmak. Okullarda son hafta en rahat haftadır şükür geldik sonuna kadarBen de 1 hafta daha dayanamayacağım izne ayrılıcam yarın itibariyle. 37de değil 36.haftada ayrılmış olacağım. Çalışıp da böyle erken ara dönemde ayrılan var mı acaba?
Canım ben özel eğitimde çalışıyorum. Şartlar biraz daha zorlayıcı, günde 8 saat ders, konuşmaya mecalim kalmıyor. Sandalyede oturmak bile yoruyor artık. O yüzden bırakayım dedim artık5 gün kaldı aslında canım dayansaydin çok mu zorluyor çalışmak. Okullarda son hafta en rahat haftadır şükür geldik sonuna kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?