2020 Şubat Ayı Doğum Yapacak Anneler👶

Doğum kacinaydi canım. Allah sağlıcakla kucaklarimiza almayı nasip etsin grip için de bol bol dinlenmeden geçmiyor maalesef beni de aşı koruyor sanırım Ekim sonu vurulmuştum

Gün içinde yediklerimsen kaynaklı beni de fena zorluyor özellikle gece başlıyor. Dün süt ve portakal yedim ikisi de gaz yapan yiyecekler mahvetti beni sabaha kadar inledim sislikten.

Gün içinde yediklerimsen kaynaklı beni de fena zorluyor özellikle gece başlıyor. Dün süt ve portakal yedim ikisi de gaz yapan yiyecekler mahvetti beni sabaha kadar inledim sislikten.
dün biraz fazla yedim. benim her zaman böyle.ne yesem dokunuyor.. gecede 1 kase yoğurt yedim. öyle rahatladım

Doğum kacinaydi canım. Allah sağlıcakla kucaklarimiza almayı nasip etsin grip için de bol bol dinlenmeden geçmiyor maalesef beni de aşı koruyor sanırım Ekim sonu vurulmuştum

Carsamba günü dogum cnm son 3 gün diyebilirim simdilik dogum telasindan cok kizimi iyi etme derdindeyim. Insallah bu haftayi saglikla atlatiriz... Ardindan sira sizde

Carsamba günü dogum cnm son 3 gün diyebilirim simdilik dogum telasindan cok kizimi iyi etme derdindeyim. Insallah bu haftayi saglikla atlatiriz... Ardindan sira sizde
Ay çok heyecanlı gece de eşim beni rüyasında doğum yaparken görmüş sabah bir hevesle anlatıyor iki üç haftaya bizimkiler de gelmeye başlar ama benim hala geceliğim eksik

Bir de aklıma gelmişken sorayım göğüs kremine ne zaman başlamak gerekiyor kızlar. Ya da kalkan kullanan var mıydı ben ikisini de aldım ama sanırım önceden başlamak gerekli

arkadaşlar 36+6 haftalık olduk cok şükür..ara ara kasıklarima çok hafif kramp tarzı ağrım oluyor. sizinde oluyor mu ??

Ahh canım nasıl da üst üste gelmiş ikisi. Sen 2 parçaya bölüneceksin gibi duruyo. İnşallah kızın atlatır bi an önce gribi. Bebişin de sağlıkla gelir.

Ahh canım nasıl da üst üste gelmiş ikisi. Sen 2 parçaya bölüneceksin gibi duruyo. İnşallah kızın atlatır bi an önce gribi. Bebişin de sağlıkla gelir.

Amin canim sorma Doktor bir de bebekle ayni odada bulunmasin bikac gun dedi. Ayni evde ne kadar ayri tutabilirsinki! Kac gündür kardesini bekliyor haliyle... insallah toparlar hemen. Ben dogumu bi baslatayim size birakcam sırayi

Amin canim sorma Doktor bir de bebekle ayni odada bulunmasin bikac gun dedi. Ayni evde ne kadar ayri tutabilirsinki! Kac gündür kardesini bekliyor haliyle... insallah toparlar hemen. Ben dogumu bi baslatayim size birakcam sırayi
Çok geçmiş olsun, benim kızım da zor atlattı ardından bana geçti hastalığı ben daha zor atlattım. Aman dikkat edin size geçmesin, çok zor oluyor hele doğum önü Allah korusun.

Bu arada hastane çantasını hazırlama başladım, 2 kalın 2 ince battaniye, 1 askılı 1 uzun kollu elbiseyle alt üst gecelik koydum. Karar veremiyorum kış ayındayız ama hastane sıcak olur gibi geliyor hepsinden koyuyorum. 2 çanta filan olacak herhalde benim bu gidişle. Siz nasıl düşünüyorsunuz?

Canım ben yaşamadım genellikle az yiyip sık sık yiyorum midem kazınıyo diye. Bide maden suyu içiyorum akşamları pek şişkinlik yaşamadım. Sende akşam yemeğini erken yiyip maden suyu iç bari hazmettirir

Bir de aklıma gelmişken sorayım göğüs kremine ne zaman başlamak gerekiyor kızlar. Ya da kalkan kullanan var mıydı ben ikisini de aldım ama sanırım önceden başlamak gerekli
Ben kullanıyorum canım 2 günde 1 sürüyorum lanolin lansinoh aldım. Yara olmasından çok korkuyorum.

Bende 2 battaniye hastane çıkışı ayrıca 2 takım bez biberon puset aldım. Kendime de bi gecelik bi pijama iç çamaşırı ped terlik havlu göğüs ucu kremi koydum. Bide meryem ana mı fatma ana mı diye bi bitki var ondan koydum. Suya koyunca o açıldıkça rahimde açılıyomuş dediler. Hoş daha normal sezaryen belli değil ama.

Kızlar bide bu sancı nasıl oluyo ki. Geceleri bazen kasık karın kısmımım ağrısıyla uyanıyorum. Ne olduğunu anlayamıyorum. Doğum başlasa anlamıcam gibi geliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…