- 6 Ağustos 2018
- 867
- 465
- 53
inşallah normal doğum olur.Evet uzun bi süredir normal dogum diye konusuyorduk zaten.acılma var sancı yok o yüzden gönderdi
uzun süreli ve sık oluyorsa gerçek doğum sancısı oluyormuş. kasık ağrısı yaşayınca insan tedirgin oluyor demi.. bende aynısını hissediyorum.benim kasık öyle şiddetli değil şimdilik.. 36+6 haftalıyızKızlar bide bu sancı nasıl oluyo ki. Geceleri bazen kasık karın kısmımım ağrısıyla uyanıyorum. Ne olduğunu anlayamıyorum. Doğum başlasa anlamıcam gibi geliyo.
Gece ağrıdan uyandırıyo işte. Acaba gazım mı var diyorum yoksa ishal mi olcam diyorum. Doğum olcak olsa su doğum nişanı falan gelir diyorum. Aslında ciddiye almak lazım. Wala bi doğsalar artık keşke günler azaldıkça iyice sabırsız oldumuzun süreli ve sık oluyorsa gerçek doğum sancısı oluyormuş. kasık ağrısı yaşayınca insan tedirgin oluyor demi.. bende aynısını hissediyorum.benim kasık öyle şiddetli değil şimdilik.. 36+6 haftalıyız
inşallah hayırlısıyla gelsinler bebislerGece ağrıdan uyandırıyo işte. Acaba gazım mı var diyorum yoksa ishal mi olcam diyorum. Doğum olcak olsa su doğum nişanı falan gelir diyorum. Aslında ciddiye almak lazım. Wala bi doğsalar artık keşke günler azaldıkça iyice sabırsız oldum
doktorunuz ne diyor ? açılma falan var mi ?Gece ağrıdan uyandırıyo işte. Acaba gazım mı var diyorum yoksa ishal mi olcam diyorum. Doğum olcak olsa su doğum nişanı falan gelir diyorum. Aslında ciddiye almak lazım. Wala bi doğsalar artık keşke günler azaldıkça iyice sabırsız oldum
kaçıncı haftadasınız ?Gece ağrıdan uyandırıyo işte. Acaba gazım mı var diyorum yoksa ishal mi olcam diyorum. Doğum olcak olsa su doğum nişanı falan gelir diyorum. Aslında ciddiye almak lazım. Wala bi doğsalar artık keşke günler azaldıkça iyice sabırsız oldum
amin insallahBenim de kasık ağrım oluyor ama başından beri vardı sızlama şeklinde, şimdi baskı gibi ağrım oluyor. Hiç sancı çıkmadı ama nst de. Sezaryen olacak ama günüm belli değil, hayırlısı bakalım. Herkese kolay doğumlar diliyorum şimdiden.
Daha hiç bakmadı alttan. Nst ye giriyorum hafif kasılmalarım var. Perşembe gidicem bakalım bakacak mı bu kez. 36+1im.doktorunuz ne diyor ? açılma falan var mi ?
Canım sezaryense doktorun neden gün vermedi ki. Benim hafif kasılmalarım çıkıyor nst de. Artık gelse keşke diyorum inanki. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallahBenim de kasık ağrım oluyor ama başından beri vardı sızlama şeklinde, şimdi baskı gibi ağrım oluyor. Hiç sancı çıkmadı ama nst de. Sezaryen olacak ama günüm belli değil, hayırlısı bakalım. Herkese kolay doğumlar diliyorum şimdiden.
Doğum sancısı ya da kasılması nasıl bilmiyorum tatlım ama kasık bölgemde hep ağrı sızlama hissettim ben bu gebeliğimde. Nst de hiç bir sorun yok diyor, bugün yine çekildi. Haftaya geldiğinde doğum hakkında konuşuruz dedi. Ayın 2sini istiyorum dedim, suda doğum olursa gelebilirim ancak pazara denk geldiği içün nöbet liatesini bekleyelim dedi. Bakalım hala muallak benim doğumCanım sezaryense doktorun neden gün vermedi ki. Benim hafif kasılmalarım çıkıyor nst de. Artık gelse keşke diyorum inanki. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Allah kolay bir doğum nasip etsin ikiniz de sağlıcakla çıkın inşaallah. Dualarımız sizinle.. Güzel haberlerinizi bekliyoruzYarin sabah doguma gidiyorum arkadaslar. 9 gibi sezeryana gircem insallah. Dualarinizi beklerim...
Canım hem kendi sağlığınla hep bebişin sağlığıyla su gibi geçsin. İnşallah sorunsuz kucağına alırsın.Yarin sabah doguma gidiyorum arkadaslar. 9 gibi sezeryana gircem insallah. Dualarinizi beklerim...
Canım nasıl geçti doğum? Kavuştun mu bebisinleYarin sabah doguma gidiyorum arkadaslar. 9 gibi sezeryana gircem insallah. Dualarinizi beklerim...
Aaa yeni gördüm. İnşallah her şey yolundadır. Allah analı babalı büyütsün inşallah...Yarin sabah doguma gidiyorum arkadaslar. 9 gibi sezeryana gircem insallah. Dualarinizi beklerim...
Sağlıkla gelmiştir inşallah huzurla büyüsünYarin sabah doguma gidiyorum arkadaslar. 9 gibi sezeryana gircem insallah. Dualarinizi beklerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?