2020 Şubat Ayı Doğum Yapacak Anneler👶

Evet uzun bi süredir normal dogum diye konusuyorduk zaten.acılma var sancı yok o yüzden gönderdi
inşallah normal doğum olur.
benim gecen hafta suyun biraz azalmış dedi. işte.bu hafta muayene edecek. tüp bebek tedavisiyle olduğu için riske atamam seni dedi.. ne normal doğum dedi ne de sezeryan dedi..duruma göre davranacak sanırım

Kızlar bide bu sancı nasıl oluyo ki. Geceleri bazen kasık karın kısmımım ağrısıyla uyanıyorum. Ne olduğunu anlayamıyorum. Doğum başlasa anlamıcam gibi geliyo.
uzun süreli ve sık oluyorsa gerçek doğum sancısı oluyormuş. kasık ağrısı yaşayınca insan tedirgin oluyor demi.. bende aynısını hissediyorum.benim kasık öyle şiddetli değil şimdilik.. 36+6 haftalıyız

Gece ağrıdan uyandırıyo işte. Acaba gazım mı var diyorum yoksa ishal mi olcam diyorum. Doğum olcak olsa su doğum nişanı falan gelir diyorum. Aslında ciddiye almak lazım. Wala bi doğsalar artık keşke günler azaldıkça iyice sabırsız oldum

Diğer şubat grubunda 3 kişi doğum yapmış kızlar aramızda da maksimum 10 gün var valla tedirgin olmaya başladım ve hala çantamı üşengeçlikten hazırlamadim Son günler geceleri özellikle akşamları karnım davul gibi olmaya başladı 15 kilo aldım maksimum 17 ile kapatsam bari. Gören çok karnın yok diyor ama beni akşamları çok rahatsız ediyor.

inşallah hayırlısıyla gelsinler bebisler

doktorunuz ne diyor ? açılma falan var mi ?

kaçıncı haftadasınız ?

Benim de kasık ağrım oluyor ama başından beri vardı sızlama şeklinde, şimdi baskı gibi ağrım oluyor. Hiç sancı çıkmadı ama nst de. Sezaryen olacak ama günüm belli değil, hayırlısı bakalım. Herkese kolay doğumlar diliyorum şimdiden.

Canım sezaryense doktorun neden gün vermedi ki. Benim hafif kasılmalarım çıkıyor nst de. Artık gelse keşke diyorum inanki. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

Canım sezaryense doktorun neden gün vermedi ki. Benim hafif kasılmalarım çıkıyor nst de. Artık gelse keşke diyorum inanki. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Doğum sancısı ya da kasılması nasıl bilmiyorum tatlım ama kasık bölgemde hep ağrı sızlama hissettim ben bu gebeliğimde. Nst de hiç bir sorun yok diyor, bugün yine çekildi. Haftaya geldiğinde doğum hakkında konuşuruz dedi. Ayın 2sini istiyorum dedim, suda doğum olursa gelebilirim ancak pazara denk geldiği içün nöbet liatesini bekleyelim dedi. Bakalım hala muallak benim doğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…