• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Ayı Doğum Yapacak Anneler👶

Selamlar kizlar hayırlı sağlıklı doğumlar hepimize inşallah💕zaman çok yaklasti artık dün bizde kontrole gittik 33+2 deyiz 2200gr olmuşuz şimdilik her şey normal ama baskı yapmaya basladi. Hazirliklarin çoğu tamam iki hafta sonra kontrol ve ilk nst var hastane çantası bu iki hafta içinde tamamlayacagim çoğu hazir ama eksik hiç bitmez😋❣️

İki gündür ne uyku ne yemek dişçiye gittm bugun kanal tedavısı yada cekılecek diyor.yogun enfeksıyon varmıs,kadın dogum doktoruna haber verdm antibiyptık baslandı🤦🏻‍♀️üç dört gün içinde karar ver tedavi için dedi dişçi😔geçerse agrısı dogum sonrasını beklıcem ki beklemek dayanabilmek istiyorum
Ayy hiç iyi olmamış yaaa. Tam son zamanlarında bulmuş seni. Antibiyotik içmeden bi çaresi yok muymuş

Selamlar kizlar hayırlı sağlıklı doğumlar hepimize inşallah💕zaman çok yaklasti artık dün bizde kontrole gittik 33+2 deyiz 2200gr olmuşuz şimdilik her şey normal ama baskı yapmaya basladi. Hazirliklarin çoğu tamam iki hafta sonra kontrol ve ilk nst var hastane çantası bu iki hafta içinde tamamlayacagim çoğu hazir ama eksik hiç bitmez😋
Amin canım. Artık son haftalardayız. 35te nst ye başlıyo doktorlar bende perşembe gircem bakalım. Artık kasık ağrılarım fazla oluyor. Benimki baş geliş şeklinde bastırıyo inanki. Hastane çantana neler koydun.

Ben de yarın doktora gitcem kızlar. Nstye sokar mı bilmiyorum. 28 ocak A gün vermişti 38+1 oluyorum. Sezeryan olacak arkadaşların tarihleri belli mi kaçıncı haftada alacak doktorlarının. Benim biraz erken mi olacak bilemiyorum. Bi yandan biraz daha ertelenmesini istesem mi diyorum ama Allah korusun eğer Bi sorun yaşarsam da neden ertelettimki diye vicdan azabı cekmek istemiyorum.

İnşallah hemen geçer canım. Antibiyotik falan iyi gelir. Sende ek bişiler iç. Meyve falan ye.
Sağolasın tatlım, anca 10 12 günde kendime gelebildim. 1.5 kilo verdim, bugün kontrolüm vardı bebiş kilo almış neyse ki 2200 olmuş. Çok şükür ona sevindim, ama şu burun tıkanıklığı çok beter bişeymiş. Yaşanmıyor öyle, spreylere bağımlı olmamak için gün içinde direndim ama akşamdan akşama kullandım mecbur, zararı olmaz inşallah 😔😪

Ben de yarın doktora gitcem kızlar. Nstye sokar mı bilmiyorum. 28 ocak A gün vermişti 38+1 oluyorum. Sezeryan olacak arkadaşların tarihleri belli mi kaçıncı haftada alacak doktorlarının. Benim biraz erken mi olacak bilemiyorum. Bi yandan biraz daha ertelenmesini istesem mi diyorum ama Allah korusun eğer Bi sorun yaşarsam da neden ertelettimki diye vicdan azabı cekmek istemiyorum.

Benim sezeryan tarihim de 15i. 37+6 oluyoruz. Doktorum bu tarihi uygun gördü. Biz de tamam dedik canim. Zaten sezeryani genellikle 38 de yapiyolar sanirim...

Benim sezeryan tarihim de 15i. 37+6 oluyoruz. Doktorum bu tarihi uygun gördü. Biz de tamam dedik canim. Zaten sezeryani genellikle 38 de yapiyolar sanirim...
Ben de doktorun verdiğitarihe göre hareket edeceğim canım rn iyisi o zaten. Şimdi sıra bekliyorum bakalım bebiş ne durumda merakla bekliyorum. Sen de sağlıcakla al kucağına inşaallah canımm

Kızlar 28 ine kesinleşti günümüz. 2500 gr olmuş boyu da biraz uzun dedi doktor. Herşey yolunda çok şükür son 20 gün🥰

Kızlar 28 ine kesinleşti günümüz. 2500 gr olmuş boyu da biraz uzun dedi doktor. Herşey yolunda çok şükür son 20 gün🥰
Kızlar doktorunuz neye dayanarak sezaryen dedi ki size. Benimki doğumla ilgili hiç.bişi demiyo. Baş geliş dedi ama dönebilirde dedi. 39dan öncede sezaryene almam dedi. Tek dediği bu. Son ana kadar normali bekleyecek gibi de ondan mı demiyo ki.

Sağolasın tatlım, anca 10 12 günde kendime gelebildim. 1.5 kilo verdim, bugün kontrolüm vardı bebiş kilo almış neyse ki 2200 olmuş. Çok şükür ona sevindim, ama şu burun tıkanıklığı çok beter bişeymiş. Yaşanmıyor öyle, spreylere bağımlı olmamak için gün içinde direndim ama akşamdan akşama kullandım mecbur, zararı olmaz inşallah 😔😪
Doğumdan önce atlattın şükür. Bide doğumda öyle olsaydın nolcaktı. Bebiş iyiyse sorun yoktur. Doktorun nst ye falan soktu mu canım. Doğumla ilgili bişi dedi mi

Kızlar doktorunuz neye dayanarak sezaryen dedi ki size. Benimki doğumla ilgili hiç.bişi demiyo. Baş geliş dedi ama dönebilirde dedi. 39dan öncede sezaryene almam dedi. Tek dediği bu. Son ana kadar normali bekleyecek gibi de ondan mı demiyo ki.
Canım benim 3. Bebeğim. İlk ikisi sezeryan oluğu için mecbur bu da sezeryan. 3. Sezeryan olması endişelendiriyor beni ama inşaallah sorunsuz çıkarız ikimiz de. Doktor tüpleri bağlatıp bağlatmayacağıma da sordu ama emin olamadım. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda. Bir daha bebek düşünmüyorum çok şükür 3 Ü de isteyerek oldu bu dan sonra düşünmem ama yine de tüpleri bağlama fikri nedense korkutuyor beni. 2. Bebeğim de de sormuşlardı 3. İstediğim için yaptırmamıştım. Şimdi karar veremiyorum.

Canım benim 3. Bebeğim. İlk ikisi sezeryan oluğu için mecbur bu da sezeryan. 3. Sezeryan olması endişelendiriyor beni ama inşaallah sorunsuz çıkarız ikimiz de. Doktor tüpleri bağlatıp bağlatmayacağıma da sordu ama emin olamadım. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda. Bir daha bebek düşünmüyorum çok şükür 3 Ü de isteyerek oldu bu dan sonra düşünmem ama yine de tüpleri bağlama fikri nedense korkutuyor beni. 2. Bebeğim de de sormuşlardı 3. İstediğim için yaptırmamıştım. Şimdi karar veremiyorum.
anladjm canım. Benim.ilk ondan bişi demiyo demekki. Allah 3üne uzun sağlıklı ömür versin. İstemiyorsan bağlat daha rahat olursun. Ama allah sana 4.yüde verecekse oda çare değil. Benim teyzem tüpleri bağlıyken 18 16 yaşlarında 2 çocuğu varken hamile kaldı doğurdu. Sen tedbirini al. Gerisi allahtan artık.

Amin canım. Artık son haftalardayız. 35te nst ye başlıyo doktorlar bende perşembe gircem bakalım. Artık kasık ağrılarım fazla oluyor. Benimki baş geliş şeklinde bastırıyo inanki. Hastane çantana neler koydun.
Evet artık son zamanlar olduğu için zor oluyor fazla ayakta duramayiz 🤦🏼‍♀️ doktorum 36da başlıyorum nstye ama seninki 35e denk geliyor bakarız diğerlerini ona göre ayarlarız dedi🐣 cnm ben çanta olarak hazırlamadım aldiklarimi yıkayıp utuleyip dolaba koydum ama ikinci doğum olacağı için çok tedarikliyim😝
Aldiklarim
Lohusa kilodu pedi, göğüs ucu kremi
,gogus pedi, bebek bezi , pişik kremi, hastane için terlik bir gecelik bir pijama takimi.
Hastane çıkışı evde vardı yeni almadım tulum aldım yeni birkaç tane onları koyarım. Battaniye ve anakucagini da unutmasak tamamdır👍 Dağıtılacak biseyler aldım masa süsleme için şekerlik şerbetlik bardak masa ortusu. Kapı susum kaldı sipariş edeceğim cikolatalarimla ❣️ hepimiz için keskesiz bir doğum olsun inşallah💕

Canim benim de kizim sezeryanla dogmustu, 41 haftayi doldurmustuk onunla, ne sanci ne açılma vardi. Mecburen sezeryan oldum. Simdi ikincisinde kacinilmaz oluyor . Senin ilk oldugu icin duruma gore bekleyip karar vermek icin bekliyordur muhtemelen

anladjm canım. Benim.ilk ondan bişi demiyo demekki. Allah 3üne uzun sağlıklı ömür versin. İstemiyorsan bağlat daha rahat olursun. Ama allah sana 4.yüde verecekse oda çare değil. Benim teyzem tüpleri bağlıyken 18 16 yaşlarında 2 çocuğu varken hamile kaldı doğurdu. Sen tedbirini al. Gerisi allahtan artık.
Haklısın canım Allah verecek olduktan sonra biz ne yapsak önüne geçemeyiz. Zaten Allah verdikten sonra istemem deyip başka Bi yoleçmem ama tedirgin eden 3.sezeryan olması. Ameliyat hakkımı bitirmiş oluyorum zaten 3 le sanırım, 😄 Biz elimizden gelen tedbiri alcaz dediğin gibi tüpler bağlıyken bile hamile kalınabiliyosa her koldan korunmak lazım😂😂

Kızlar benim bebis gün içinde bir yere dayaniyor dakikalarca sert kalıyor orası diğer formlarda erken gelmek isteyen bebek yapar VS yazmışlar. 38 den sonra her an bekliyorum gerçi ama insan yine de tedirgin oluyor. Sanci ağrı VS de şu an için daha olmadı şükür.

Doğumdan önce atlattın şükür. Bide doğumda öyle olsaydın nolcaktı. Bebiş iyiyse sorun yoktur. Doktorun nst ye falan soktu mu canım. Doğumla ilgili bişi dedi mi
Aynen çok şükür canım. Nst ye giriyorum artık her gittiğimde. Şimdilik sancı falan yok, çok iyi diyor nst sonucuma. Doğumu net konuşmadık ama normalde 10u görünüyor ya 4ü 5i gibi alırız demişti, öyle kaldı. Ben 2sinde istiyorum ama 2sei pazar gününe denk geliyor, nasıl olacak bilmiyorum henüz muallak o yüzden benim doğum işi. Devlet hastanesine gittiğim için nöbet sistemine göre oluyormuş haftasonuna denk geldiği için, liste son 10 gün kala açıklanır dedi başhekim onu bekliyorum. 🤷‍♀️

Kızlar benim bebis gün içinde bir yere dayaniyor dakikalarca sert kalıyor orası diğer formlarda erken gelmek isteyen bebek yapar VS yazmışlar. 38 den sonra her an bekliyorum gerçi ama insan yine de tedirgin oluyor. Sanci ağrı VS de şu an için daha olmadı şükür.
Benim bebeğim de öyle yapıyor, resmen ittiriyor o bölgeden, sivriliyor orası ve bana ateş basıyor birden o öyle yapınca. Ama nst de hiç sancım çıkmadı şimdiye kadar...

Back