2020 Şubat Ayı Doğum Yapacak Anneler👶

Hazırlıklar bitmiş sayılır artık. Neden yasakladı ki canım. Ben yatıyorum inanki omuzlarımla birlikte kollarım ağrıyo çünkü yan yata yata
Kan dolaşımı açısından sanırım canım sırt üstü hariç istediğin yine yatabilirsin dedi. Ama geceleri uyanınca kendimi sırt üstü yatarken buluyorum bazen

Teşekkür ederim, benim şanssızlığım gribin sinüzite dönmesi oldu malesef. Yoksa hemen atlatıyordum o tarz enfeksiyonları. Burun tıkanıklığı ve ağrı mahvediyor şuan, antibiyotiğe başladım mecburen. Doğuma da 1 ay kaldı kilo almam gerekirken 1 kilo verdim maalesef ☹

Ge;miş olsun canım. Son ayda yakalamış seni grip. Bebekler büyüdükçe sıkıntılar ağrıyo inanki neyseki az kaldı artık biraz daha dayanmamız lazım
Sağol canım yaa aynen son anda olacak iş değil bu ama nasip artık. İnşallah kronik bişey değildir de bi iki haftada geçmesine razıyım. Doğum anında tıkalı burunla çok stres yaparım yoksa

Sağol canım yaa aynen son anda olacak iş değil bu ama nasip artık. İnşallah kronik bişey değildir de bi iki haftada geçmesine razıyım. Doğum anında tıkalı burunla çok stres yaparım yoksa
İnşallah hemen geçer canım. Antibiyotik falan iyi gelir. Sende ek bişiler iç. Meyve falan ye.

Kızlar kontrolden geldim. Haftaya çağırdı nst ye sokmaya başlayacak artık. 2700 gr olmuşuz. Ama kafa gelişimi önde gidiyo. Baş geliş ama sezaryene dönebilir dedi.

Kızlar kontrolden geldim. Haftaya çağırdı nst ye sokmaya başlayacak artık. 2700 gr olmuşuz. Ama kafa gelişimi önde gidiyo. Baş geliş ama sezaryene dönebilir dedi.
Beni 3 hafta sonraya çağırdı şaşırdım 37. Haftada görüşürüz dedi geçen gittiğimde alttan muayene etti kan devam ediyormuş sandığı için. Çatı muayenesi dedikleri o mu anlamadım ama herslde 37de de alttan bakıp normal mi sezaryen mi bir şeyler belirlenir diye düşünüyorum

Dun biz de kontroldeydik. 2700 olmusuz kilo aliyoruz ama en basindan oldugu gibi olmasi gerektiginden daha az. 2800, 2900 civari dogmasini bekliyorum dedi doktor. Anestezi icin kan tahlillerni de verdik, haftaya kontrolde onun sonuclarini da ogrencez. 10 gün kaldi kavusmama yavruma... sevinc, merak, heyecan, stres, korku hepsi var...

Ay çok az kalmış ben de sabahtan beri ütü ile uğraşıyorum şükür hepsi bitti yarın çantamı hazırlayacağım hayırlısıyla. Hepsini katlayıp üstünü örttüm toz olmasın diye. Bir tek benim gecelik, tac ve lohusa kulodu kaldı. Terlik VS evden ayarlayacağım zaten memleket dışında doğum yapacağım gelen giden olmaz hastaneye

Hazir olmak en iyisi canim son haftalarda ne olur bilinmez.Biz de son iki haftadir her kontrole gidisimizde ne olur neolmaz diye cantamizla gidiyoruz cnm hastaneye varmak 1 bucuk saat falan suruyor cünkü. Hersey hazir bekliyorum... Kizim var o hastalandi bugun de... umarim o gune kadar iyilesir o gune kadar, aklim bir yandan onda kalacak..

Alttan muayene için erken değil mi. Çatı muayenesinde doktor 2 parmağını sokup içerde açıyomuş dediler bana. Benimki 38den önce yapmıyo sanırsam. Bide kanaman hala var mı

Az kalmış canım yaaa. 10 gün nedir ki. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Sağlıkla gelsin minik

Alttan muayene için erken değil mi. Çatı muayenesinde doktor 2 parmağını sokup içerde açıyomuş dediler bana. Benimki 38den önce yapmıyo sanırsam. Bide kanaman hala var mı
Yok canım sadece o günün sabahı gelmişti akıntı gibi bir şey o da önceki gün çok yordum kendimi ondan kaynaklı kesin ama gittiğimde doktorum kanama hala devam sanıp bakmıştı bir de parmakla bakmadı bir alet taktı takınca açılan herhangi zararı olmayacak dedi gerçekten de herhangi bir sıkıntı yaşamadım sonrasında. 37de gideceğim muhtemelen çatı muayenesi o zaman olur

Sanırım salgın var kimi duysam çocukları hasta dikkat et sana geçmesin canım. Bizim de hastane ile ev arası 1 saati geçiyor maalesef o yüzden sık sık gidemiyoruz

Sanırım salgın var kimi duysam çocukları hasta dikkat et sana geçmesin canım. Bizim de hastane ile ev arası 1 saati geçiyor maalesef o yüzden sık sık gidemiyoruz

Uzak olunca zor oluyor biz haftada bir gider olduk kontrole mecburen... insallah bulasmaz cnm yakalanmadan, saglikla atlatirim umarim.

arkadaşlar bebek yeni doğduğunda k vitamini ve hepatit aşısı yapıyorlarmış. bunun hakkında ne düşünüyorsunuz??
şimdi aşılar zararlı yaptırmayın diyen bir kesim var.
bizimde kafamız karışıyor ?
doğumda az kaldı inşallah insan düşünüyor ne yapacağız diye ?

Kızlar merhabaa son iki gündür yine diş agrısı diş etimde sızı hissediyorum aslaa uyutmuyor..listerine gargara kullanmanın bir sakıncası varmı?bilginiz var mı acaba

Wala ben yaptırırım. Kızamık çocuk felci hepatit bunlar önemli ya. Bizlere falan yapıldı bişeyimiz yok çok şükür

Kızlar merhabaa son iki gündür yine diş agrısı diş etimde sızı hissediyorum aslaa uyutmuyor..listerine gargara kullanmanın bir sakıncası varmı?bilginiz var mı acaba
Canım karbonatlı suyla gargara yap karanfil ve sarımsak geçirir derler onlardan koy bari dişine

Canım karbonatlı suyla gargara yap karanfil ve sarımsak geçirir derler onlardan koy bari dişine
İki gündür ne uyku ne yemek dişçiye gittm bugun kanal tedavısı yada cekılecek diyor.yogun enfeksıyon varmıs,kadın dogum doktoruna haber verdm antibiyptık baslandıüç dört gün içinde karar ver tedavi için dedi dişçigeçerse agrısı dogum sonrasını beklıcem ki beklemek dayanabilmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…