Gözün aydın canım. Allah yardım ediyo işte darda kalana. 21 gün müüüne hızlı geçiyo zaman. Bakalım ilk bebeğimiz gelsin sonra sırayla hepimiz patır patır doğurcaz
Grip aşısı vurdurtmadi mi doktorun canım? Benim de ayaklar zorluyor beni şişliği geçtim bilek kısmı kopacak gibiKızlar ben de malesef çok fena grip oldum. Öksürük de başladı kendimi öksürürken sıkmaktan sırtım ve kaburgalarım agrıyo. Benim vajina bölgemde ki ağrılar da aynen devam ediyor. Son bir ay zaman çabucak geçse de kavuşsak miniklerimize sağlıkla
Yok canım aşıyla ilgili bişey demedi hiç. Gerçekten hamilelikte bu grip hiç çekilecek dert değil zaten normalde de ağır geçiririm gribi şimdi iyice döküldümGrip aşısı vurdurtmadi mi doktorun canım? Benim de ayaklar zorluyor beni şişliği geçtim bilek kısmı kopacak gibi
Benim doktor ısrarla bulup yaptırın dedi ben de ağır geçiren biriyimdir normalde ama şükür 2 aydır olmuyorum grip aşının etkisi sanırım.gunde 2 kupa ıhlamur ve bol bol c vitamini tüket canım bir de mecbur dinlenmek lazım. Ben de evde yanıyorum aşırı sıcak merkezi sistem korkuyorum ince giyiniyorum diye hasta olmayaYok canım aşıyla ilgili bişey demedi hiç. Gerçekten hamilelikte bu grip hiç çekilecek dert değil zaten normalde de ağır geçiririm gribi şimdi iyice döküldüm
Neden vermedi ki acaba. Tüm doktorlar eklem kemik ağrılarında veriyo aslında. Vücudu taşıyan ayak ağrıyınca hareket edemeyince gerçekten zor oluyo.Bugun daha iyiyim canım ama sabah sol bacağıma kramp girdi ağlayarak uyandım dakikalarca geçmedi. Doktor kasik ve bel krampları dışında magnezyum vermiyorum dedi eğer sürekli tekrar ederse konuşacağım doktorla.
Canım bal zencefil zerdeçal karıştır ye. Bide c vitamini al. Bende öksürürken altıma kaçırıyodum kronik bi öksürüğüm var o iyi geldi. Hamilelikte gerçekten grip öksürük çok zorKızlar ben de malesef çok fena grip oldum. Öksürük de başladı kendimi öksürürken sıkmaktan sırtım ve kaburgalarım agrıyo. Benim vajina bölgemde ki ağrılar da aynen devam ediyor. Son bir ay zaman çabucak geçse de kavuşsak miniklerimize sağlıkla
Onu da deneyeyim canım ben de aynı şekilde öksürdükçe her yerim kasılıyo. Haftasonu iki gün yataktan hiç çıkmayacağımCanım bal zencefil zerdeçal karıştır ye. Bide c vitamini al. Bende öksürürken altıma kaçırıyodum kronik bi öksürüğüm var o iyi geldi. Hamilelikte gerçekten grip öksürük çok zor
Minik olacak demekki. Ama fındık ceviz muz falan ye bebeğe iyi geliyo. İnşallah gününe kadr bekler erken alınmaz.Kizlar bugun kontroldeydim gene. Genetikten midir nedir bilmiyorum ne yaptiysam ne yediysem benim pasaya kilo aldiramiyorumtam 35 hafta olduk 2440 gram olmus. Doktor az almis beslenemiyor, yakin takip edelim belki de daha erken almamiz gerekecek dedi. Protein agirlikli besleniyorum ama kilolar bana kaliyor...
Minik olacak demekki. Ama fındık ceviz muz falan ye bebeğe iyi geliyo. İnşallah gününe kadr bekler erken alınmaz.
mesajını okuyunca şaşırdım açıkçası. bizde 34+4 ölçülen kilomuz 2600 dedi. kilosu gayet iyi dedi bana doktorKizlar bugun kontroldeydim gene. Genetikten midir nedir bilmiyorum ne yaptiysam ne yediysem benim pasaya kilo aldiramiyorumtam 35 hafta olduk 2440 gram olmus. Doktor az almis beslenemiyor, yakin takip edelim belki de daha erken almamiz gerekecek dedi. Protein agirlikli besleniyorum ama kilolar bana kaliyor...
mesajını okuyunca şaşırdım açıkçası. bizde 34+4 ölçülen kilomuz 2600 dedi. kilosu gayet iyi dedi bana doktor
inşallah. bizimde 1 haftada 100 gram almış. 2600 olmuş. bir haftada cok almamış ama birşey demediBize de cok zayif degil ama son haftalarda daha fazla almasi lazim beslenemiyor olabilir, eger beslenemiyorsa erken aliriz dedi, haftaya tekrar kontrol var. Geçtiğimiz iki hafta 150ser gr almis ama ben 200 250 almasini beklerdim dedi. Insallah toparlar...
aramızda 3-4 gun var sanırım. biz 34+5 olduk bugün.Bize de cok zayif degil ama son haftalarda daha fazla almasi lazim beslenemiyor olabilir, eger beslenemiyorsa erken aliriz dedi, haftaya tekrar kontrol var. Geçtiğimiz iki hafta 150ser gr almis ama ben 200 250 almasini beklerdim dedi. Insallah toparlar...
12 kilo aldim suana kadar. Son iki haftada 3 kilo almisim sadece 300 grami bebege... 38. Haftada sezeryan tarihimiz var ozmana kadar 2800 olsa sukretcem...su
aramızda 3-4 gun var sanırım. biz 34+5 olduk bugün.
siz kaç kilo aldınız toplamda ? ben cok kilo almadım
O zaman minik olacak delikanlı. Benim 32 de 2200 dü haftaya 34te gidicem bakalım ne kadar olmuş. Heyecanla bekliyorumBize de cok zayif degil ama son haftalarda daha fazla almasi lazim beslenemiyor olabilir, eger beslenemiyorsa erken aliriz dedi, haftaya tekrar kontrol var. Geçtiğimiz iki hafta 150ser gr almis ama ben 200 250 almasini beklerdim dedi. Insallah toparlar...
Henüz hazırlamadım canım ama 1 takım 1 hastane çıkışı battaniye bez biberon falan koymayı düşünüyorum. Kendime de 1gecwlik 1 pijama iç çamaşırı ped terlik falan ekstra ne lazım olur hiç bilmiyorumPeki doğum çantası için neler koyacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?