- 6 Ağustos 2018
- 867
- 465
- 53
olur inşallah12 kilo aldim suana kadar. Son iki haftada 3 kilo almisim sadece 300 grami bebege... 38. Haftada sezeryan tarihimiz var ozmana kadar 2800 olsa sukretcem...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olur inşallah12 kilo aldim suana kadar. Son iki haftada 3 kilo almisim sadece 300 grami bebege... 38. Haftada sezeryan tarihimiz var ozmana kadar 2800 olsa sukretcem...
Az değilmi ya ben üç beş takum bebe için 3 pijama kendim için iki üç çeşit battaniye falan bu gidişle bavulla gidicem sanırımHenüz hazırlamadım canım ama 1 takım 1 hastane çıkışı battaniye bez biberon falan koymayı düşünüyorum. Kendime de 1gecwlik 1 pijama iç çamaşırı ped terlik falan ekstra ne lazım olur hiç bilmiyorum
Ne bileyim bana yeter gibi geldi. Hastanede lazım olursa eşim getirir. Fazla götürsem kullanılmasa bile gelince yıkayıp ütülemem gerekecek o yüzden fazla almıcam.Az değilmi ya ben üç beş takum bebe için 3 pijama kendim için iki üç çeşit battaniye falan bu gidişle bavulla gidicem sanırım
Öyle tabi ama nasılsa o makina çalışacak az gelmesindense bi kaç yedek fazla götürme taraftarıyım ben belkide ben abartıyorumdur birazNe bileyim bana yeter gibi geldi. Hastanede lazım olursa eşim getirir. Fazla götürsem kullanılmasa bile gelince yıkayıp ütülemem gerekecek o yüzden fazla almıcam.
Herkes bi çok şey koyuyo da ben pek koca bavul taşıma taraftarı değilim. O yüzdwn en minimal şekilde hazırlıcamÖyle tabi ama nasılsa o makina çalışacak az gelmesindense bi kaç yedek fazla götürme taraftarıyım ben belkide ben abartıyorumdur biraz
Eğer tam liste hazırlarsan yol göstermesi için incelemek isterim yol gösterirHerkes bi çok şey koyuyo da ben pek koca bavul taşıma taraftarı değilim. O yüzdwn en minimal şekilde hazırlıcam
Kızlar bugün sabah affedersiniz wc sonrası hafif kanli bir akıntı geldi tedirgin oldum ama ne ağrı ne sancı var bebek de hareketli biraz korktum doktordan haber bekliyorum. Bu hafta son hazırlıkları yapmam gerekiyor sanırım hiç değilse çanta hazırlansın dedim
Kızlar kaç gündür bakamadım bile foruma fecii hasta oldum. Önce 4 yaşındaki kızım hastalandı 4 5 gün onla uğraştım, tam o ayaklandı derken ben hastalandım. Hiç böyle olmamıştım, ateş halsizlik boğaz ağrısı kulak ağrısı burun tıkanıklığı derken günlerdir uyku bilmiyorum. Acilde filan da hiç bir şey yapmıyorlar hamileyim diye, biraz hafifledim ama sinüzite döndü sanırım inanılmaz baş ağrım var. O yüzden hastane çantasıymış, oymuş buymuş hiç bir şey yapamadım. karnım içeriden çimdikleniyormuş gibi acıyor zaman zaman, bebek zaten hareketliydi ateş daha bi hareketlendirdi onu o hiç durmadan gerindi içerde canım acıdı artık resmen. Bitse de kurtulsak şu süreçten demeye başladım, vaktinde doğsun tabii inşallah ama çektiklerim çok ağır geldi şu sıra
Çok geçmiş olsun canım maalesef bol vol yatıp dinlenmek dışında bir şey geçirmiyor lanet gribi. Ben de 24. Haftada fena gribe yakalanmıştım 10 günde zor attım önemli olan çok ateşlenmemekmis
Ayyy insan panikler hazır beklemek lazım artık. Neyseki sorun yokmuş sevindim. Gününü beklesin ufaklıkKızlar bugün sabah affedersiniz wc sonrası hafif kanli bir akıntı geldi tedirgin oldum ama ne ağrı ne sancı var bebek de hareketli biraz korktum doktordan haber bekliyorum. Bu hafta son hazırlıkları yapmam gerekiyor sanırım hiç değilse çanta hazırlansın dedim
Elbette canım bu hafta hazırlıcam artık.Eğer tam liste hazırlarsan yol göstermesi için incelemek isterim yol gösterir
Ge;miş olsun canım. Son ayda yakalamış seni grip. Bebekler büyüdükçe sıkıntılar ağrıyo inanki neyseki az kaldı artık biraz daha dayanmamız lazımKızlar kaç gündür bakamadım bile foruma fecii hasta oldum. Önce 4 yaşındaki kızım hastalandı 4 5 gün onla uğraştım, tam o ayaklandı derken ben hastalandım. Hiç böyle olmamıştım, ateş halsizlik boğaz ağrısı kulak ağrısı burun tıkanıklığı derken günlerdir uyku bilmiyorum. Acilde filan da hiç bir şey yapmıyorlar hamileyim diye, biraz hafifledim ama sinüzite döndü sanırım inanılmaz baş ağrım var. O yüzden hastane çantasıymış, oymuş buymuş hiç bir şey yapamadım. karnım içeriden çimdikleniyormuş gibi acıyor zaman zaman, bebek zaten hareketliydi ateş daha bi hareketlendirdi onu o hiç durmadan gerindi içerde canım acıdı artık resmen. Bitse de kurtulsak şu süreçten demeye başladım, vaktinde doğsun tabii inşallah ama çektiklerim çok ağır geldi şu sıra
Valla bir ara sadece beyazları yikadim napacam VS diye düşünüyordum eve geldim hemen renkli kıyafetlerini de attım akşam. Bugün de battaniyeleri hazırlarım yarın da ütü yaptık mı tamamdır. Şükür hiç sıkıntı yok dedi rahim ağzı VS de mesafesi iyimisAyyy insan panikler hazır beklemek lazım artık. Neyseki sorun yokmuş sevindim. Gününü beklesin ufaklık
Hazırlıklar bitmiş sayılır artık. Neden yasakladı ki canım. Ben yatıyorum inanki omuzlarımla birlikte kollarım ağrıyo çünkü yan yata yataİyi gidiyor canım tüm kıyafetler battaniyeler VS yıkandı ütüye de yarın başlayacağım nasipse. Benim de bebis döndüğü için kaburgalarima tekme atıyor bazen çığlık atacak gibi oluyorum sıkıştırıyor sıpa. Bir de geceleri bir saga bir sola dönüp yatmaktan fenalık geldi doktor sırt üstü yasakladı çok özledim kaç gündür şaka maka 39 gün kaldı şaka gibi