2020 Şubat Ayı Doğum Yapacak Anneler👶

6 hafta baya olmus canim. Ben cok sabirsizlaniyorum kontrol vakti gelinceye kadar Artik sıklasti kontrollerimde 2 hafta sonrasina gidecez. Biz de aynen cok hareketliyiz cnm, kaburgama dayaniyor tekmeler cogu zaman... kontrollerden iyi haberler gelir insallah

Benim de bugün derste otururken kazaktan dışarı çıkacak sandım öyle bir hareketliydi ki resmen dışarıdan tutacak gibiydim tabi gülmemek için kendimi zor tuttum çocuklar diyecek kendi kendine ne gülüyor hoca diye

kızlar nasılsınız. Doğum çantası hazırlayanınız oldu mu. Bana alakasız gelen bi ton şey koymamı söylüyolar. Neler koydunuz.

Ben aha hiç bişey hazırlaması. Bugün çalışabilir raporu aldım. 1700 gr olmuş bizim minik keyfi yerindeymiş çok şükür

Ben aha hiç bişey hazırlaması. Bugün çalışabilir raporu aldım. 1700 gr olmuş bizim minik keyfi yerindeymiş çok şükür
Çalışabilir raporunu dilekçe ile direkt kurumuna mi veriyoruz. Bizimkiler çok bilinçsiz yanlış bir şey yapıp günlerimi yemelerinden korkuyorum. Yarın alacağım ben de inşallah dilekçeyi de yarın verip raporu ertesi gün eklesem dosyaya sıkıntı çıkmaz inşallah

Suan o kadar moralim bozukki kizlar anlatamam. Sizlere biraz derdimi anlatayim dedim. Esimin gorevi nedeniyle kibristayiz. Annem hamileligimin son zamanlarinda yaninda olayim diye buraya gelmisti. Okula bu sene bir de kizim cunku. Esim zaman goreve gidiyor annem bana buyuk destekti. Bugun Turkiyeye giris cikis yapip geri gelcekti. Malesef bu sure zarfinda yasa degismis, kibrista kalma suresi azaltilmis ve annem bu sureyi doldurmus geri gelemiyor. Doguma gelebilecek baska kimsem yok. Son haftalarima girdim, ucaga binis izni de alamıyorum, dolayısıyla ben de gidemiyorum. Tam son haftalarda ve dogumda yalniz olacagim. Gun boyu ağladım... Bana dua edin lutfen...

Canım ben öğretmenim. Dilekçe istemediler daha önceki çalıştığım okullarda direkt aldığım raporu vereceğim bugün. İznimi ne zaman başlayacağı da raporda yazıyor. Önceki doğumlar da sıkıntı yaşamadım yine öyle olur inşaallah

Canım senin adına çok üzüldüm ama uçaga 36 hafta dolana kadar doktor raporuyla alıyorlar diye biliyorum. Çünkü ben de doğuma az bir süre kala rapor alıp uçak yolculuğu yapmıştım. Doktoruna durumu A latırsan senin için rapor hazırlayıp yardımcı olabilir belki şansını Bi denesen.

Allah yardımcın olsun canım bir çıkar yol bulursunuz inşallah.

Ben de bugün aldım canım 21 Ocak izne ayrılış yazıyor. Aşırı gerginim birkaç gündür nedense hatta bugün müdürle takisiyorduk bu rapor yüzünden adam gibi açıklama yapmıyorlar sanki biz her yıl doğum yapıyoruz gibi bilgili sanıyorlar. Yanlış bir şey yapmaktan korkuyorum ben de evrak konusunda.

Bugün bebisi görmeye gittik sağ olsun yine yüzünü göstermedi sıpa. Gelişimi gayet iyi dedi doktor 2023 gr 43.5 cm olmuş. Ancak baş aşağı dönmemiş makat geliş dedi doktor 3 hafta sonra yine gel takibe alacaz dedi döner diye umuyorum

Bazı idareciler gerçekten garip oluyo sanki. İzinleri cebinden veriyorlar. Ben dde bugün verdim raporumu 37 de tekrar almam gerekli mi dedim yok dedi müdür yardımcısı. Sonuna kadar devam edeceksen Bi daha rapora gerek yok dedi. 20 ocak benim de izin başlangıcı. Benim 3. Doğumu ama her sene bişey değişebildiği için ben de tedirgin oluyorum

Maşaallah canımm. Benim kızım dönmüş ama ne fayda önünde 2 sezeryan var malesef. Sağlıkla gelsinler de minikler heyecan sarmaya başladı çoktan

Maşaallah canımm. Benim kızım dönmüş ama ne fayda önünde 2 sezeryan var malesef. Sağlıkla gelsinler de minikler heyecan sarmaya başladı çoktan
Benimki de tahmini ne zaman döner acaba. Ayın 3unde randevu. Bir de plt biraz düşük çıktı takibe alalım dedi doktor korkacak bir şey yokmuş ama tedirgin oluyor insan. Trambositmis kan değeri düşüklüğü mu ne

Daha dönmesi için vakit var bence canım hayırlısı olsun inşaallah. Benim vajina bölgemde çok agrı oluyo kemiklerim sızlıyor resmen kalsiyum ilacımı da duzenli içemiyorum. Doktor takibe alacakmış zaten hiç stres yapma canım

Ahh canım yaa. Allah y!rdımcın olsun. Bu konuda prosedürler nedir bilmem ama illa bi çözümü vardır. Kendini üzme herşey önünde sonunda olacağına varıyor

Maşallah yaa bizde yarın gidicez bakalım bizimki ne durumda. İnşallah döner eğer normal istiyorsan

İzninin sisteme işlenip işlemediğini nereden görüyoruz canım ben bulamadım dün doktor giriyorum bugün de okuldakiler girdik dedi ama bulamadım hiçbir yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…