Canım mebbis ten izin işlemlerine baktım ama benim de yok. Doğumdan sonra işlenmesi gerekmiyor mu acaba göremedim ben deİzninin sisteme işlenip işlemediğini nereden görüyoruz canım ben bulamadım dün doktor giriyorum bugün de okuldakiler girdik dedi ama bulamadım hiçbir yerde
Kan değeri hangisi oluyor canımKızlar bugün kontrolumüzü olduk. 2200 gram 44 cm olmuşuz baş aşağı da dönmüşüz kasık ağrılarımın sebebi oymuş baskı yapmaya başlamış. Doktor 2 hafta sonra yine çağırdı. Artık 2 haftada bi gidecekmişim. Bide kanım çok düştüğü için kan hapını falan kesti her hafta yaptırmam için 4 kan serumu verdi. Bunlar senin kanını 12ye kadar çıkarır dedi. Bende durumlar böyle.
Her ay hemogram testi istiyo doktorum. Hgb (hemoglobin) değeri düşük. Her testte bi öncekinden daha da düşüyo. Doktor bu hapla olacak iş değil dedi. Serum verdi.Kan değeri hangisi oluyor canım
Doğum şeklin belli mi canımKızlar nasılsınız hersey yolunda mı?ultrason 2 subat dogum tarihi gösteriyor ama benım ıcımden hep ocak ortası gibi geliyor
Normal doğum diye konustuk insallah bi aksilik çıkmazz.senin belli oldu muuDoğum şeklin belli mi canım
Hayır doktorum bişi demiyo bana. Baş geliş dedi ama herşey değişebilir dedi. 38.haftada falan çatı muayenesi yapacak galibaNormal doğum diye konustuk insallah bi aksilik çıkmazz.senin belli oldu muu
Ben yıkadım ütüledim canım. Ama halen çantam hazır değil 34te falan hazırlarım diye düşündüm. Bu aylarda ayak şişliği normal galiba bende o durumdayım. Bastıkça tabanlarım acıyo artıkKızlar hastane çantasıni veya bebeğin eşyalarıni yıkayıp utuleyenler var mı? Aslında çok hevesliyim ama nedense aşırı yorgun hissediyorum kendimi gözümde büyüyor. Özellikle ayak ve bilekleirm yeniden fazlaca şişti bilekle ayak birleşmiş gibi resmen doktor normal dedi ama beni yorgun hissettiriyor
Ben daha hiç bişey hazırlaması canım. Sadece sabun tozu pişik kremi ve bebeyağını aldım. Benim de ayaklarım artık N nedenimi taşımıyor çok yoruluyorum. Okulda kalan dört haftayı geçirmeyi dört gözle bekliyorum. Benim de ayaklarım ve ayak bileklerim çok şiştiKızlar hastane çantasıni veya bebeğin eşyalarıni yıkayıp utuleyenler var mı? Aslında çok hevesliyim ama nedense aşırı yorgun hissediyorum kendimi gözümde büyüyor. Özellikle ayak ve bilekleirm yeniden fazlaca şişti bilekle ayak birleşmiş gibi resmen doktor normal dedi ama beni yorgun hissettiriyor
Çok sevindim canım Allah yardım ediyor bak ne güzelCantayi bugun hazirladik biz de. Kontrollerim artık sıklaştı. Persembe tekrar randevumuz var. Son 21 gün... Bu arada dogumda yalniz kaldigimi annemin gelemeyecegini bahsetmistim. Dualariniz icin tesekkur ederim annem bugun gelebildi dogumda yanimda olacak
Gözün aydın canım. Allah yardım ediyo işte darda kalana. 21 gün müüüCantayi bugun hazirladik biz de. Kontrollerim artık sıklaştı. Persembe tekrar randevumuz var. Son 21 gün... Bu arada dogumda yalniz kaldigimi annemin gelemeyecegini bahsetmistim. Dualariniz icin tesekkur ederim annem bugun gelebildi dogumda yanimda olacak
Canım aynı şeyi bende yaşıyorum doktoruma sordum bebek bu aylarda hızla büyüdüğü için içten kasların geriliyor dedi. Benimde içten yanma var minik minik bi sürü iğne batırıyolar gibi hissediyorıum. Son ayımızda dayanıcaz mecburKızlar dünden beri göbek deliğimin çevresi sanki içten yirtilacakmis gibi geriliyor dışarıdan da aşırı sis ve davul gibi. Özellikle öksürürken falan canım yanıyor göbek deliği üstü fazlaca ağrıyor sizce nedendir?
Bugun daha iyiyim canım ama sabah sol bacağıma kramp girdi ağlayarak uyandım dakikalarca geçmedi. Doktor kasik ve bel krampları dışında magnezyum vermiyorum dedi eğer sürekli tekrar ederse konuşacağım doktorla.Canım aynı şeyi bende yaşıyorum doktoruma sordum bebek bu aylarda hızla büyüdüğü için içten kasların geriliyor dedi. Benimde içten yanma var minik minik bi sürü iğne batırıyolar gibi hissediyorıum. Son ayımızda dayanıcaz mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?