• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Ayı Doğum Yapacak Anneler👶

İzninin sisteme işlenip işlemediğini nereden görüyoruz canım ben bulamadım dün doktor giriyorum bugün de okuldakiler girdik dedi ama bulamadım hiçbir yerde
Canım mebbis ten izin işlemlerine baktım ama benim de yok. Doğumdan sonra işlenmesi gerekmiyor mu acaba göremedim ben de

Kızlar bugün kontrolumüzü olduk. 2200 gram 44 cm olmuşuz baş aşağı da dönmüşüz kasık ağrılarımın sebebi oymuş baskı yapmaya başlamış. Doktor 2 hafta sonra yine çağırdı. Artık 2 haftada bi gidecekmişim. Bide kanım çok düştüğü için kan hapını falan kesti her hafta yaptırmam için 4 kan serumu verdi. Bunlar senin kanını 12ye kadar çıkarır dedi. Bende durumlar böyle.

Kızlar bugün kontrolumüzü olduk. 2200 gram 44 cm olmuşuz baş aşağı da dönmüşüz kasık ağrılarımın sebebi oymuş baskı yapmaya başlamış. Doktor 2 hafta sonra yine çağırdı. Artık 2 haftada bi gidecekmişim. Bide kanım çok düştüğü için kan hapını falan kesti her hafta yaptırmam için 4 kan serumu verdi. Bunlar senin kanını 12ye kadar çıkarır dedi. Bende durumlar böyle.
Kan değeri hangisi oluyor canım

Kızlar nasılsınız hersey yolunda mı?ultrason 2 subat dogum tarihi gösteriyor ama benım ıcımden hep ocak ortası gibi geliyor🤔😂

Kızlar hastane çantasıni veya bebeğin eşyalarıni yıkayıp utuleyenler var mı? Aslında çok hevesliyim ama nedense aşırı yorgun hissediyorum kendimi gözümde büyüyor. Özellikle ayak ve bilekleirm yeniden fazlaca şişti bilekle ayak birleşmiş gibi resmen doktor normal dedi ama beni yorgun hissettiriyor

Kızlar hastane çantasıni veya bebeğin eşyalarıni yıkayıp utuleyenler var mı? Aslında çok hevesliyim ama nedense aşırı yorgun hissediyorum kendimi gözümde büyüyor. Özellikle ayak ve bilekleirm yeniden fazlaca şişti bilekle ayak birleşmiş gibi resmen doktor normal dedi ama beni yorgun hissettiriyor
Ben yıkadım ütüledim canım. Ama halen çantam hazır değil 34te falan hazırlarım diye düşündüm. Bu aylarda ayak şişliği normal galiba bende o durumdayım. Bastıkça tabanlarım acıyo artık

Ben daha hiç bişey hazırlaması canım. Sadece sabun tozu pişik kremi ve bebeyağını aldım. Benim de ayaklarım artık N nedenimi taşımıyor çok yoruluyorum. Okulda kalan dört haftayı geçirmeyi dört gözle bekliyorum. Benim de ayaklarım ve ayak bileklerim çok şişti

Az kaldı dayanın kızlar çok ayakta durmamaya özen gösterin. Ben de bu hafta içi ya da hafta sonu çantayı ayarlarım diyorum. Bir tane falan Kadife tulum aldık mı eksikler tamam gibi bir şey. Titreşimli ana kucağı konusunda kararsız kaldık işimize yarar mı acaba?

Cantayi bugun hazirladik biz de. Kontrollerim artık sıklaştı. Persembe tekrar randevumuz var. Son 21 gün... Bu arada dogumda yalniz kaldigimi annemin gelemeyecegini bahsetmistim. Dualariniz icin tesekkur ederim annem bugun gelebildi dogumda yanimda olacak🤗😊

Cantayi bugun hazirladik biz de. Kontrollerim artık sıklaştı. Persembe tekrar randevumuz var. Son 21 gün... Bu arada dogumda yalniz kaldigimi annemin gelemeyecegini bahsetmistim. Dualariniz icin tesekkur ederim annem bugun gelebildi dogumda yanimda olacak🤗😊
Çok sevindim canım Allah yardım ediyor bak ne güzel 💕benim hafta içi okuldan kaynaklı yorgun geliyorum ancak hafta sonuna hazırlarım. Eşim de normalde son dakikacidir ama o bile hazır mı çantamız hazır mı deyip duruyor 😁

Bu arada e bebekte güzel indirimler var kızlar özellikle battaniyelerde ben muslinleri aldım 15 TL ye geliyor daha geçen gün mağazasından 30 a aldım aynısını. Aziz Bebenin de tulumlari çok güzel oluyor öneririm

Eklentiler

• Screenshot_20191223_182536_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_20191223_182536_com.instagram.android.jpg
    70,8 KB · Görüntüleme: 16
  • Screenshot_20191223_171015_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_20191223_171015_com.instagram.android.jpg
    90,4 KB · Görüntüleme: 15
Kızlar dünden beri göbek deliğimin çevresi sanki içten yirtilacakmis gibi geriliyor dışarıdan da aşırı sis ve davul gibi. Özellikle öksürürken falan canım yanıyor göbek deliği üstü fazlaca ağrıyor sizce nedendir?

Gözün aydın canım. Allah yardım ediyo işte darda kalana. 21 gün müüü😅 ne hızlı geçiyo zaman. Bakalım ilk bebeğimiz gelsin sonra sırayla hepimiz patır patır doğurcaz 😂😂

Kızlar dünden beri göbek deliğimin çevresi sanki içten yirtilacakmis gibi geriliyor dışarıdan da aşırı sis ve davul gibi. Özellikle öksürürken falan canım yanıyor göbek deliği üstü fazlaca ağrıyor sizce nedendir?
Canım aynı şeyi bende yaşıyorum doktoruma sordum bebek bu aylarda hızla büyüdüğü için içten kasların geriliyor dedi. Benimde içten yanma var minik minik bi sürü iğne batırıyolar gibi hissediyorıum. Son ayımızda dayanıcaz mecbur

Canım aynı şeyi bende yaşıyorum doktoruma sordum bebek bu aylarda hızla büyüdüğü için içten kasların geriliyor dedi. Benimde içten yanma var minik minik bi sürü iğne batırıyolar gibi hissediyorıum. Son ayımızda dayanıcaz mecbur
Bugun daha iyiyim canım ama sabah sol bacağıma kramp girdi ağlayarak uyandım dakikalarca geçmedi. Doktor kasik ve bel krampları dışında magnezyum vermiyorum dedi eğer sürekli tekrar ederse konuşacağım doktorla.

Back