• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Ayı Doğum Yapacak Anneler👶

Çok normal. Yutabildiğini gösteriyor ki bu çok önemli bir beceri. ❤
Araştırdım iyi diyolar. Zaten benim oğluşum bi obur olacak gibi 😂 bugün sabah saatlerinde oldu bide akşam oldu. Ben başta kalbi galiba diyodum da bu kadar sık olması iyi mi. Baya içerdeki sıvıyı içiyo gibi

Ay dünden beri sizden aşağı baldırdan bileğe kadar kramp yaşıyorum kızlar sanırım bundan sonra atacak. Ödemler de fenalaştı hiçbir ayakkabım olmuyor 😥bileklerimdeki kemikler görünmüyor parmağım içine gömülüyor resmen 🤭 inşallah alınan kilolara ödem de dahildir. Bu arada çatlagi oluşan var mı diğer formda çatlamaya başladım diyenler olmuş
Kramp 2 3 kez oldu şu an yok çok şükür. Sadece kuyruk sokumu kemiğim acıyo benim. Sorma benimde 1 haftadır bilekler şiş tuzu kesmeye çalışıyorum daha da artmasın diye. Çatlağa gelecek olursak daha yok ama nasıl kaşınıyo anlatamam. Geriliyo galiba

Araştırdım iyi diyolar. Zaten benim oğluşum bi obur olacak gibi 😂 bugün sabah saatlerinde oldu bide akşam oldu. Ben başta kalbi galiba diyodum da bu kadar sık olması iyi mi. Baya içerdeki sıvıyı içiyo gibi
Evet o sıvıyı içip işiyor, sıvı her 3 saatte bir yenileniyor ve aynı süreç tekrarlanıyor. Korkma ❤️

Kramp 2 3 kez oldu şu an yok çok şükür. Sadece kuyruk sokumu kemiğim acıyo benim. Sorma benimde 1 haftadır bilekler şiş tuzu kesmeye çalışıyorum daha da artmasın diye. Çatlağa gelecek olursak daha yok ama nasıl kaşınıyo anlatamam. Geriliyo galiba
Sakın kaşıma canım herkesin öyle başlamış 😑 haftaya kontrolüm muhtemelen magnezyum verir artık

Kızlar ya karnımda bazen tık tık tık şeklinde kalp atar gibi ses geliyo. Kesiliyo sonra ne olduğunu anlamadım. Siz yaşıyo musunuz böyle bişi
Hıçkırık canım o, bayaa 2 3 dakika sürüyor, kimi zaman günde 3 kere hıçkırık tutuyor bizim prensesi. Kendisi rahatsız olup kıpırdanıp duruyor hıçkırık zamanlarında 🤣

Kış aylarında bütün cilt kuruyor ya zaten, ne kadar sık kremlesek de yine de kuruyor ve kaşınıyor. Medicasol diye bi krem var, çok kaşındığım zaman 2 gün yatmadan sürmüştüm, bana iyi geldi kaşınmıyor öyle çok 1 haftadır.

Eklentiler

• A9B22A55-CC8E-4792-B6C7-CDB0DE624761.jpeg
    A9B22A55-CC8E-4792-B6C7-CDB0DE624761.jpeg
    62,8 KB · Görüntüleme: 14
Kızlar nasılsıniz var mı kontrole giden bebislerin durumu nedir🥰 hazırlıklar nasıl gidiyor? Az önce ne var ne yok döktüm eksikleri tamamlamak için şükür birkaç parça eksik kalmış onları da aldık mı tamamdır. Minik minik kıyafetlerin içine gireceği günlerin yaklaştığını düşündükçe huzur doluyor kalbim 💕

İlk hamileliğimizi öğrendiğimiz günden bugünlere gelebildik çok şükür. Artık çok az kaldı hazırlıklar hız aldı, bizleri de bir telaştır aldı... Biz de miniğimizin odasını boyadık, dolabını düzenledik, giysiler yıkanıp ütülenecek sıra ona geldi, sonra hastane çantası hazırlamaya başlarız herhalde 🤗 İlk bebek bezimizi ve şampuanlarımızı da aldık, resmen gün sayıyoruz artık 🥰

Bayanlar merhaba bir hafta önce ikili tarama için test verdim. Şimdi internetten sonuca baktim. Sonuç şu şekilde görünüyor siz bilirsiniz bu olumsuz anlamına mı geliyor

Eklentiler

• IMG_20191211_114725.jpg
    IMG_20191211_114725.jpg
    23,6 KB · Görüntüleme: 30
Kızlar nasılsıniz var mı kontrole giden bebislerin durumu nedir🥰 hazırlıklar nasıl gidiyor? Az önce ne var ne yok döktüm eksikleri tamamlamak için şükür birkaç parça eksik kalmış onları da aldık mı tamamdır. Minik minik kıyafetlerin içine gireceği günlerin yaklaştığını düşündükçe huzur doluyor kalbim 💕

Bugun kontroldeydik cnm cok sukur bi problemimiz yok. Sanci da cikmadi nstde. Hazirliklarim da ufak bikac eksik disinda tamam sayilir. Son 34 gün 🤗🤭 vakit hic gecmiyor gibiydi, simdi de sona yaklastigima inanamiyorum😊

Bugun kontroldeydik cnm cok sukur bi problemimiz yok. Sanci da cikmadi nstde. Hazirliklarim da ufak bikac eksik disinda tamam sayilir. Son 34 gün 🤗🤭 vakit hic gecmiyor gibiydi, simdi de sona yaklastigima inanamiyorum😊
Ay senin baya az kalmış canım. Bakalım benim de haftaya kontrol 6 haftadır görmüyoruz bebisi merak ediyorum gelişimini. Birkaç gündür artık dışarıdan da net şekilde görülüyor hareketleri göbeğimi dalgalandiriyor 😁

Back