- 12 Ağustos 2018
- 2.094
- 2.221
- 133
Çok arada yokluyor gelen şey çok minikti zaten tuvalete gitmesem onuda anlayamazdımLekelenmelere normal diyorlar canım. Ağrı sızın var mı peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok arada yokluyor gelen şey çok minikti zaten tuvalete gitmesem onuda anlayamazdımLekelenmelere normal diyorlar canım. Ağrı sızın var mı peki
Çok arada yokluyor gelen şey çok minikti zaten tuvalete gitmesem onuda anlayamazdım
[/QUOTE
Doktora gittin mi peki canım
Canım eğer şiddetli kanama yada kanama olunca tehlikeli olabilir, ama lekeden zannetmiyorum kötü birşey olacağını. Ama eğer sürekli devam ederse bi doktora görün derim.Çok arada yokluyor gelen şey çok minikti zaten tuvalete gitmesem onuda anlayamazdım
Bana da çok geç geldi, ama eğer kanaman olursa gelirsin dedi onun haricinde gerek duymadı erken gitmeme. Size de bir sorayım dedim. Bakalım senin doktorun ne diyecek canım.Çok geç dwğil mi canım ya ben daha hiç gitmedim ama bana fazla geldi sanki
Bakalım canım cumartesi günü neler diyecek. Test isteyecek mi. Keseyi falan görcez miBana da çok geç geldi, ama eğer kanaman olursa gelirsin dedi onun haricinde gerek duymadı erken gitmeme. Size de bir sorayım dedim. Bakalım senin doktorun ne diyecek canım.
Bakalım canım, haberlerini bekliyoruzBakalım canım cumartesi günü neler diyecek. Test isteyecek mi. Keseyi falan görcez mi
iyi yapmışsın canım. bişi yoksa bile en azından için rahat olur. güzel haberlerini bekliyoruz.Dün gece doktora yazınca bu sabah çağırdı hemen gidicem, sizlere de haber veriirim
hayırlı olsun canım. allah kucağımıza almayı nasip etsin bizlere. kasık ağrın normal. ben hamile olduğumu öğrendim ama öyle bir ağrı çekiyodum ki acaba hamile değilim de adet mi olcam dedim kendi kendime. 5ten sonra baya geçiyo amaMerhabalar, burayı takip etmek iyi oluyor :) ben henüz 3 haftalık hamileyim doktora hiç gitmedim cuma günü gitmeyi düşünüyorum. Kasık ağrılarım çok oluyor oda normalmiş sanırım. inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz miniklere
Aynen bende oyle adet olacakmışım gibiydim o yüzden hiç hamile olduğumu düşünmemiştim, çok şükür.hayırlı olsun canım. allah kucağımıza almayı nasip etsin bizlere. kasık ağrın normal. ben hamile olduğumu öğrendim ama öyle bir ağrı çekiyodum ki acaba hamile değilim de adet mi olcam dedim kendi kendime. 5ten sonra baya geçiyo ama
Hoşgeldin aramıza canım, kasık ağrısı normal dediğin gibi adet olacakmış gibi oluyor ama adet olmuyorsun inşallah güzel haberlerle gel canım, hayırlı olsun senin miniğinde.Merhabalar, burayı takip etmek iyi oluyor :) ben henüz 3 haftalık hamileyim doktora hiç gitmedim cuma günü gitmeyi düşünüyorum. Kasık ağrılarım çok oluyor oda normalmiş sanırım. inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz miniklere
Bende de hafif gabizlik var Bende 5+5 im ayrıca fena halde gaz şişkinliği yaşıyorum özellikle akşama doğru fena oluyorumYok zaten vardı. Şimdi iyice taş oldu karnım. 3 aylık gibi göbeğim çıktı. Gidince söylücem yoksa 9 ay naparım
aynı dertten muzdaribiz. doktora gittin mi danıştın mı bu konuyu. ben cumartesi gidince söylücem. aslında neden böyle oluyo anlamıyom hep sıvı şeyler yiyorum katı da yemiyorum. ekmek hamur işini falan kestim.Bende de hafif gabizlik var Bende 5+5 im ayrıca fena halde gaz şişkinliği yaşıyorum özellikle akşama doğru fena oluyorum
Dün doktora gittim ama söylemeyi unuttum keseyi görünce haftaya salı tekrar kalp atışları için çağırdı sanırım o zaman söyleyeceğim şikayetlerimi doktorun yanına gidince unutuyorum nedense :)aynı dertten muzdaribiz. doktora gittin mi danıştın mı bu konuyu. ben cumartesi gidince söylücem. aslında neden böyle oluyo anlamıyom hep sıvı şeyler yiyorum katı da yemiyorum. ekmek hamur işini falan kestim.
hayırlı olsun canım. doktor tam gün söylüyo mu 5+3 5+1 gibi. sat a göre ben 5+3 üm bugün ama benim testte adet tarihinden sonra çıktı geç döllenmeden şüphe ediyorum. cumartesi gidicem bende doktora. ayrıca çok su iç idrar yolları hamilelikle birlikte seni mahveder. inşallah sonucunda da kötü bişi çıkmazSelam hatunlar bende 5+5 im. Ama yumurtlama gününden sora denediğimiz için 5+1 gibi yiz. Dün doktora gittim ilk kontrol. Minik bezelyemi gördüm henüz çok küçük. Haftaya kalp atışı için çağırdı. Onlar haricinde gebelikten önce kan ve idrar testleri yaptırmıştım sanırım idrarda sıkıntı var su azmı içiyorsun dedi ki evet çok az su içiyordum. Bol su iç dedi tekrardan idrar kültürü istedi bugün yaptırdım bakalım haftaya ne dicek inşAllah bişey olmaz
bebişler heyecan yaptırıyo canım :) bende cumartesiyi iple çekiyorum ama günler geçmek bilmiyo nedenseDün doktora gittim ama söylemeyi unuttum keseyi görünce haftaya salı tekrar kalp atışları için çağırdı sanırım o zaman söyleyeceğim şikayetlerimi doktorun yanına gidince unutuyorum nedense :)