Ay hiç bilmiyorum canım yaa dönüp durdu sürekli yakalayamadık. Çok net de göstermiyordu sanki cihaz 5 hafta sonra randevum canım tekrar. Çok var arada kadın doğuma gidip bidaha soracağım görünür inşallah bakalımHadi yaa canım kendini göstermeyen bebeğe kız diyolar ama. 20.haftada falan öğrendi benim kuzenim kızdı hep. İnşallah hayırlısı olur. Sonraki kontrol ne zaman
Genelde ayda 1 oluyor.kızlar doktor randevularınız ne sıklıkta oluyor? benim doktorum üç haftada bir çağırıyor.
Ayda bir gidiyorum canım ben.kızlar doktor randevularınız ne sıklıkta oluyor? benim doktorum üç haftada bir çağırıyor.
5 hafta sonra detaylı ultrasonda mı bakacak peki. 20. haftada falan detaylı hltrasonda bakıyolarmış ya. Sen 1hafta içinde git yine gösterir belkiAy hiç bilmiyorum canım yaa dönüp durdu sürekli yakalayamadık. Çok net de göstermiyordu sanki cihaz 5 hafta sonra randevum canım tekrar. Çok var arada kadın doğuma gidip bidaha soracağım görünür inşallah bakalım
Gözün aydın canım. Cuma da ben öğrenicem inşallah merakla bekliyorum. 12.haftada bana da erkek gibi dendi muhtemelen benimki de erkektirBugun biz de cinsiyeti netlestirdik cok şükür. 12. Haftamizda erkek demisti doktorumuz. Simdi de erkek oldugu kesinlesti. Birdahaki kontrolumuzde detayli ultrasona gircez. Darisi cinsiyeti netlesmeyenlerin basina kizlar
Nuba göre tahminde bulunur. Genellikle tutuyor.kızlar cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendiniz?
perşembe günü 12+0 olacağız acaba söyler mi doktorum
Evet canım o ultrason randevum 1 ay sonra genel muayene olacak yine. Bu pazartesi değil de sonraki pazartesi yine gitmeyi düşünüyorum ya bakalım.5 hafta sonra detaylı ultrasonda mı bakacak peki. 20. haftada falan detaylı hltrasonda bakıyolarmış ya. Sen 1hafta içinde git yine gösterir belki
Canım benim 12 de erkek gibi diye söyledi. İlla tahmin eder sanırsam.kızlar cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendiniz?
perşembe günü 12+0 olacağız acaba söyler mi doktorum
Benimde 6.haftadan beri kusmam var canım 12de biter dediler ama 15teyim benimde arttı. Önceden sabah vardı güzdüz de arasıra oluyordu şimdi günde 4 5 kez çıkarıyorum. Bu durum her gebede farklı oluyor. Doktorum öyle dedi. Belki şu an en top seviyeyi yaşıyoruzdur hafifler inşallah. Yoksa 9 ay devam ederse hiç çekilmezHerkese merabalar bende aranıza yeni katildim.insallaj şubat annesi olacagim.16.haftadayim.ama bulantilarim gittikçe artıyor.kusmalarimda öyle hergün dramamine kullaniyorum.hatta ikiye çıkardım.ama ilk gebeligimden farklı bu bulantilar.midemde hep balgam hissi var.beni çok rahatsiz ediyor.normal mi acaba böyle olması.yoksa farklı bir şeyden kaynaklaniyor acaba bulantilarim.randevum iki hafta sonra doktoruma soramadim.ben 12.haftada gececek derken artıyor.insallah hepimizin saglik li bebekleri olur
inşallah 1 aydır bugünü bekliyorum çünküCanım benim 12 de erkek gibi diye söyledi. İlla tahmin eder sanırsam.
Baş ağrısı 2 3 gün bende de geçmedi. Gece uyandığım zamanlarda bile ağrımaya devam ediyordu. Eğilince zonklama hissediyordum. Genel bir durum mu acaba gebeliğe özgüBurun tıkanıklığı sanırım bende de başladı kızlar bunun yanı sıra dün saatlerce başım ağrıdı gündüz vakti uyumama rağmen geçmedi. Şükür şu an ağrı yok ama burun tıkanıklığı bu haftalarda oluyormuş sanırım
Burun tıkanıklığı sanırım bende de başladı kızlar bunun yanı sıra dün saatlerce başım ağrıdı gündüz vakti uyumama rağmen geçmedi. Şükür şu an ağrı yok ama burun tıkanıklığı bu haftalarda oluyormuş sanırım
Evet kızlar bu haftalarda baş ağrısı ve baş dönmesi, burun tıkanıklığı gibi şikayetler artıyormuşBaş ağrısı 2 3 gün bende de geçmedi. Gece uyandığım zamanlarda bile ağrımaya devam ediyordu. Eğilince zonklama hissediyordum. Genel bir durum mu acaba gebeliğe özgü
Ben de içmedim henüz hiç ilaç. Çok ağrım var ama yine de dayandım inşallah daha şiddetli olup içmek zorunda kalmam.Valla tıkanıklıkla beraber baş ağrısı tekrardan başladı şu an. Bir de sırt ağrım destek verince çekilmez bir haldeyim. Umarım çok sürmez bu durum çünkü gerekmedikçe ilaç içmemeye gayret edeceğim hamilelikte
Insallah Allah başka sıkıntı vermesin ama çok zor bi yaz mevsimi gecirdim.Benimde 6.haftadan beri kusmam var canım 12de biter dediler ama 15teyim benimde arttı. Önceden sabah vardı güzdüz de arasıra oluyordu şimdi günde 4 5 kez çıkarıyorum. Bu durum her gebede farklı oluyor. Doktorum öyle dedi. Belki şu an en top seviyeyi yaşıyoruzdur hafifler inşallah. Yoksa 9 ay devam ederse hiç çekilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?