- 12 Mayıs 2019
- 299
- 177
- 33
Benim de kızKız bebek bekleyenleri duyunca mutlu oluyorum. Bu sene erkek bebek senesi diyor herkes, basbayağı kız da var işte. Yeniden umut doğdu bana kız mı benimki de acaba diye
Hadi hayırlı olsun canım aynen bu sene erkek senesi inşallah sağ salim alırız kucaklarimizaKızlar bende cinsiyeti öğrendimerkek bu sene erkek senesi diyolar kız çok nadir etrafımda da hep erkek var sağ salim doğurmayı nasip etsin allah hepimize
Sağ bacağımın arkasında kalçamdan aşağı doğru inen bir ağrı var, siyatik ağrısı gibi. Bir de sabahları belim çok ağrıyor.Kızlar durumlar nasıl bel ağrısı yaşayan var mi aranızda ben oturduğum yerde bile ağrıyor bacaklarım da ağrıyor ne yapacağım bilmiyorum özellikle sol tarafta felaket bir ağrı var sizler ne durumdasınız
Daha da çok var yandık böyle giderse benim sabah hiç bir şeyim yok da gün ilerledikçe kötü oluyorum birde hep uyku hâli ayık gezemeyeceğim galiba şimdi bi nete bakayım dedim uyku bastırdıSağ bacağımın arkasında kalçamdan aşağı doğru inen bir ağrı var, siyatik ağrısı gibi. Bir de sabahları belim çok ağrıyor.
Bende bir de ayak bacak bilek şişmesi var. Annem diyoki kızım ben 8 aydan sonra bukadar şiştim. Gün sonunda bileklerim bir şişiyor ki, şaka gibi.Daha da çok var yandık böyle giderse benim sabah hiç bir şeyim yok da gün ilerledikçe kötü oluyorum birde hep uyku hâli ayık gezemeyeceğim galiba şimdi bi nete bakayım dedim uyku bastırdı
Canım ayak.şişmesi bende de var. Doktorum ayaklarını yüksek yere koyarak yat aşağı doğru çok sallama ve sallar pozisyonda çok durma dedi. Tuzu da kes oda suyu tutup şişiriyoBende bir de ayak bacak bilek şişmesi var. Annem diyoki kızım ben 8 aydan sonra bukadar şiştim. Gün sonunda bileklerim bir şişiyor ki, şaka gibi.
İnşallah sıcaktan böyledir de kışın bukadar şişmez.
Şimdi terlik vs iş görüyor. Kışın napıcaz?
Bende ilk kızımda böyle şişerdim birde kramlar olurdu felaket yürüyemezdim artık kışın o kadar şişmiyor artık sıcakla alakalı mi bilmiyorum ama bu hamileligim de öyle bir şey yaşamıyorum çok şükürBende bir de ayak bacak bilek şişmesi var. Annem diyoki kızım ben 8 aydan sonra bukadar şiştim. Gün sonunda bileklerim bir şişiyor ki, şaka gibi.
İnşallah sıcaktan böyledir de kışın bukadar şişmez.
Şimdi terlik vs iş görüyor. Kışın napıcaz? ☹
Oooo maşallah 4. mü?Benim bebeğim çok tembel ama hiç tik yok göbek de yok piyasada 4. Hamileliğim olmasına rağmen diğerlerinde böyle değildi içerde 10 kişi vardı sanki bunda ultrasonda görmesem hamile değilim derim çünkü hiç bir belirtti yok bakalim tembel bebiş ne zaman uyanacak
Ne güzel allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah benim de diğerleri kuvvetliydi ama bunda çak ağır gibi hatta bugün hiç iyi değilim karnımın içinde sanki küçük bir kitle var gibi ağrıyor bi yere toplanmış elime geliyor hissediyorum ve çok ağrıyor sanki yara gibi daha önce hiç başıma gelmedi böyle birşey şimdiye kadar da hareketleri hissetmediğim için de dinlesem de hareket yok niye bu kadar sertleşti bilmiyorum senin de mi öyle acaba bi kontrol edebilir misin acaba çünkü tedirginim artıkOooo maşallah 4. mü?İki gün önce fındık yiyip uzandım, başladı yine tıptıpa saydım 4 kere yaptı. İlk kızımı da 18.haftada hissetmiştim ben, benimkiler biraz güçlü kuvvetli sanırım sağlam tekmeliyorlar
Allah Allah doktoruna sordun mu neden sertlik oluyor acabaNe güzel allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah benim de diğerleri kuvvetliydi ama bunda çak ağır gibi hatta bugün hiç iyi değilim karnımın içinde sanki küçük bir kitle var gibi ağrıyor bi yere toplanmış elime geliyor hissediyorum ve çok ağrıyor sanki yara gibi daha önce hiç başıma gelmedi böyle birşey şimdiye kadar da hareketleri hissetmediğim için de dinlesem de hareket yok niye bu kadar sertleşti bilmiyorum senin de mi öyle acaba bi kontrol edebilir misin acaba çünkü tedirginim artık
Inşallah bakalım ara ara gidiyor sertlik yok sezaryen değildiler karnım yok ki gerilsin belli bir bölgeye toplanıyor inşallah normaldirAllah Allah doktoruna sordun mu neden sertlik oluyor acabaBende öyle kitle tarzında bir sertlik yok, sadece gergin ve bu aralar kuru bir cilt var. Sezaryen miydi doğumlarınız? Sezaryen kesisi mi öyle bir hissiyat yarattı acaba, aklıma şuan başka bir şey gelmiyor ne yazık ki İhmal etmeden görünün bi doktora, inşallah ciddi bir durum değildir
İnşallah canım ihmal etme yine sor mutlaka.Inşallah bakalım ara ara gidiyor sertlik yok sezaryen değildiler karnım yok ki gerilsin belli bir bölgeye toplanıyor inşallah normaldir
Gözün aydın canımÇok şükür cinsiyeti öğrendik biz de, kızınız olacak dedi doktor bu sabahOdadan bi çıkışım var, ağzım kulaklarımda çıktım resmen. ❣
Kızlar bide kıpırdaması nasıl bir his? Böyle bişi kayıyor gibi hissediyorum bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?