2020 Şubat Ayı Doğum Yapacak Anneler👶

Yaa kızlar genital bölgenin alt tarafında ağrı sancı gibi bir his yaşayan var mı acaba? Ben gün boyu oturuyorum o yüzden mi ağrıyor demeye başladım 1 aydır ağrım var çok fena yürürken bile rahatsız ediyo akşamüstüne doğru. Var mı sizde de o bölgede sızlama gibi bi ağrı?

Selam kızlar dün doktora gittim artık yanılma payı sıfıra yakın erkek görüyorum kesin dedi çok şükür bulantı, kusma yaşamadım hala da böyle devam. Bir iş yapınca erken yorulmalarim var sadece bir de hamileliğin ilk gününden beri gün içinde hapşırmalarim arttı alerji diyeceğim ama hiçbir şeye alerjim yok diye biliyorum. Bir de maalesef cereyanda kaldım sanırım biraz üsüttüm inşallah limonla ıhlamurla falan atlatabilirim

Net ogrenmissin cnm gozunaydin deyim benim de sali netlescek iple cekiyorum randevuyu. Ayni halsizlik 1 haftadir bende de var. Hatta hamilelegin basindaki cabuk yorulmalar ve kalp carpintisi da geri geldi. Neden oluyor acep?

Net ogrenmissin cnm gozunaydin deyim benim de sali netlescek iple cekiyorum randevuyu. Ayni halsizlik 1 haftadir bende de var. Hatta hamilelegin basindaki cabuk yorulmalar ve kalp carpintisi da geri geldi. Neden oluyor acep?
Valla bir süredir bu çabuk yorulmalarim var canım ama buna da şükür başka sıkıntı yok birkaç gündür de topluca arkadaslarla yiyip iciyoruz kılo almaktan da korkuyorum neyse kendi evime geçeyim 2 hafta sonra düzenimi tekrardan sağlayacağım.

Gözün aydın canım. Artık alışveriş başlar senin. İnşallah haftaya cuma öğrenicem bende. Ballı limonlu su da iyi geliyo ondan da dene. Hemen toplarsın inşallah kendini. Yorulmalar bende de var bi.iş yapmak zor geliyo tüm enerjim gidiyo gibi oluyo. Bu aylar normal galiba

Oturmaktan şüpheleniyosan arada bir kalkıp gezin canım belki geçer. Ama doktoruna sor sen onu yine de. Bende biraz özel bölgenin üst tarafında ağrı hissettim. Rahim büyümesi baskı yapar rahmin hızla büyüyo dediler bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…