• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Ayı Doğum Yapacak Anneler👶

Valla bir süredir bu çabuk yorulmalarim var canım ama buna da şükür başka sıkıntı yok birkaç gündür de topluca arkadaslarla yiyip iciyoruz kılo almaktan da korkuyorum 😀 neyse kendi evime geçeyim 2 hafta sonra düzenimi tekrardan sağlayacağım.
Kaç haftalıkken öğrendin cinsiyeti cnm

Kızımda hamile olduğumu anlamadım o kadar normaldi ki herşey bu defa brz zorlanıyorum 15 haftalık oldum hala aşırı halsizim
Wala canım ben 6.haftadn beri kusuyorum baş ağrısı çekiyorum. Hep yattım işimi bıraktım. Bu haftalarda da kemik ağrım çıktı. Baya zor yani. Ne zaman bitecek diye gün sayıyorum

Wala canım ben 6.haftadn beri kusuyorum baş ağrısı çekiyorum. Hep yattım işimi bıraktım. Bu haftalarda da kemik ağrım çıktı. Baya zor yani. Ne zaman bitecek diye gün sayıyorum
Bende aynıyım evden dışarı çıkamıyorum ya ilk üç ay halsizlik normal dedi Doktorum ama hiç geçmiycek sanki mide bulantım fln olmadı iki kere fln oldu bşy çıkmadı ondada

Kemik ağrısı derken.. Bendede son iki gündür sol kol ağrısı başladı korktum önce kalple ilgilimi ki diye

Bende aynıyım evden dışarı çıkamıyorum ya ilk üç ay halsizlik normal dedi Doktorum ama hiç geçmiycek sanki mide bulantım fln olmadı iki kere fln oldu bşy çıkmadı ondada
Ayy ne güzrl bulantı insanı mahvediyo. Yemek yiyemiyosun. Ben bi çok şeyden tiksindim. Tost iyi geliyo sadece 2 aydır tost yemekten bıktım.

Kemik ağrısı derken.. Bendede son iki gündür sol kol ağrısı başladı korktum önce kalple ilgilimi ki diye
Kollarım bacaklarım ağrıyo canım. Kemiklerim sızlıyo. Arkadaşım magnezyum ve kalsiyum eksikliğidir bebek senden çektikçe sana ağrı yapar takviye al dedi. Doktoruma sorucam işte haftaya cuma bakalım ne ilaç verecek

Kollarım bacaklarım ağrıyo canım. Kemiklerim sızlıyo. Arkadaşım magnezyum ve kalsiyum eksikliğidir bebek senden çektikçe sana ağrı yapar takviye al dedi. Doktoruma sorucam işte haftaya cuma bakalım ne ilaç verecek
Rüyalar ne alemde ben gecede 2 defa rüya görüyorum

Senin ilk hamileliğin galiba ondan da brz zorlanırsın canım ben kızımdan snra bi kaç kere hamile kaldım dış gebelik düşük fln oldu bi kaç kez

Oturmaktan şüpheleniyosan arada bir kalkıp gezin canım belki geçer. Ama doktoruna sor sen onu yine de. Bende biraz özel bölgenin üst tarafında ağrı hissettim. Rahim büyümesi baskı yapar rahmin hızla büyüyo dediler bana.
Biraz araştırdım da 12 ile 20.haftalar arası çatı kemiği ağrısı yaşanabilirmiş bazı gebelerde. O da geldi beni buldu sanırım. Sınıfta öz3l öğrencilerle 40 dakika oturmam lazım malesef, 20 dakika arada merdiven inip çıkıyorum biraz o da zorluyo tabii çok yürüyüş alanı yok burda o yüzden mecburi oturma söz konusu 😩

13+2 de tahmin etti 14+3te artık kesin gibi dedi canım
Ben düngece rüyamda ultrason da dktr erkek diyo ve bana ultrason kağıdını veriyo o ultrason kağıdında erkek diye yazmış snra başka dktr erkeğe benziyo diyo daha snra kız olabilir diyo kız diyo snrada

Ben düngece rüyamda ultrason da dktr erkek diyo ve bana ultrason kağıdını veriyo o ultrason kağıdında erkek diye yazmış snra başka dktr erkeğe benziyo diyo daha snra kız olabilir diyo kız diyo snrada
Bende bu perşembe 16 haftalık kontrolüm var o zaman öğrenicem inşallah

Selam arkadaşlar hamilelik serüvenleri nasıl gidiyor:KK39: neler yaşıyorsunuz ve yaşadığınız şeylere karşı nasıl çözümler buluyorsunuz? benim son bir haftadır inanılmaz derecede burnum tıkandı.Nefes alamıyorum, uyuyamıyorum hatta yemek bile yiyemiyorum oksijensiz kalmaktan :cry: aranızda benim gibi olup çözüm bulan var mı? İlk haftalarda mide bulantısı yoktu ama tiksinme hissi giderek artıyor azalması gerekirken. ben yoğurt yiyerek bu durumu atlatıyorum. İlk üç aylık dönem bittiği için artık iştahsızlık hissetmem beni rahatsız etmeye başladı. Sizin iştahlar ne durumda?

Ay bugün kontrolüm vardı, her şey yolunda çok şükür ama 2 doktor bi bebeğin cinsiyetini göremediler. Yine öğrenemedim.😩 Bebişim kıpır kıpır döndü durdu, göstermedi bize cinsiyetini bir türlü. 🥺 Rüyamda bi gün kız bi gün erkek bebek görmekten nevrim döndü artık bi netlik kazanamadık hala yaaa çok merak ediyorum artık... :olamaz:

Selam arkadaşlar hamilelik serüvenleri nasıl gidiyor:KK39: neler yaşıyorsunuz ve yaşadığınız şeylere karşı nasıl çözümler buluyorsunuz? benim son bir haftadır inanılmaz derecede burnum tıkandı.Nefes alamıyorum, uyuyamıyorum hatta yemek bile yiyemiyorum oksijensiz kalmaktan :cry: aranızda benim gibi olup çözüm bulan var mı? İlk haftalarda mide bulantısı yoktu ama tiksinme hissi giderek artıyor azalması gerekirken. ben yoğurt yiyerek bu durumu atlatıyorum. İlk üç aylık dönem bittiği için artık iştahsızlık hissetmem beni rahatsız etmeye başladı. Sizin iştahlar ne durumda?
Merhaba canım burun tıkanıklığı bende de başladı ama çok ileri boyutta değil şimdilik. Tiksinme durumu yiyeceklere karşı hiç olmadı benim, sadece tatlı yiyemedim bi iki kek filan denedim yiyebiliyorum artık ama canım istemiyor yine de. Parfüm, sabun, deterjan, diş macunu gibi kokular hala rahatsız ediyor onda bir değişiklik olmadı. Başka da pek bir şey yok şimdilik. 🤔

Ay bugün kontrolüm vardı, her şey yolunda çok şükür ama 2 doktor bi bebeğin cinsiyetini göremediler. Yine öğrenemedim.😩 Bebişim kıpır kıpır döndü durdu, göstermedi bize cinsiyetini bir türlü. 🥺 Rüyamda bi gün kız bi gün erkek bebek görmekten nevrim döndü artık bi netlik kazanamadık hala yaaa çok merak ediyorum artık... :olamaz:
Biz de Cuma günü kontrole gideceğiz cinsiyet tahmini yaparım demişti bakalım öğrenebilecek miyiz:KK16: İçime birşey de doğmuyor cinsiyetiyle alakalı hayırlısı inş Hoppa hepsi sağlık ve mutlulukla gelsin inş

Biz de Cuma günü kontrole gideceğiz cinsiyet tahmini yaparım demişti bakalım öğrenebilecek miyiz:KK16: İçime birşey de doğmuyor cinsiyetiyle alakalı hayırlısı inş Hoppa hepsi sağlık ve mutlulukla gelsin inş
Ben de çok takılmamıştım cinsiyet olayına elbet öğreneceğiz diye, bu kontrole fazlaca kaptırmışım kendimi öğrenemeyince üzüldüm merakım arttı iyice. Hayırlısı bakalım bi iki hafta sonra gider sorarım artık. 🤔

Hadi yaa canım kendini göstermeyen bebeğe kız diyolar ama. 20.haftada falan öğrendi benim kuzenim kızdı hep. İnşallah hayırlısı olur. Sonraki kontrol ne zaman

Burun tıkanıklığı hiç olmadı canım bende. Sadece kemik ağrılarım ve baş ağrım çok. Tiksinmem çok fazla karpuz kavun tavuk balık et bi çok şeyden tiksiniyorum. Kusmam çok fazla azalır diyolar ama gün günü tutmuyo bazen günde 5 6 kez çıkarıyorum. Böyle gidiyor bakalım şu an.

Back