2020 Şubat Ayı Doğum Yapacak Anneler👶

Bende de baş ağrısı çok fazla kızlar. Boynumun iki yanından kulağıma ordan başıma vuruyo. Acaba fıtık mı var bile demeye başladım. Ama sizlerde yaşıyormuşsunuz. Bu da bu sürecin bir parçası galiba

Bende hafta hafta hamilelik diye kitap var orada da yazıyor 16. Haftaya girişte burun tıkanıklığı, baş ağrısı ve baş dönmesi şikayetleri artabilir diye. Çok sürmez inşallah okul başlayınca hiç çekilmez ders anlatırken işkence olur

Ben derslere devam ediyorum ve gerçekten işkence oluyor konuşmak istemiyorum resmen Buaralar iyiyim ama öyle çok ağrımıyor fakat bukez de boğaz yanması başladı üşüttüm sanırım, faranjit zorluyor beni, gece bal yiyorum bi kaşık yumuşatıyor

Bizimde cinsiyetimiz belli oldu bir kızım olacakmış 15. Haftada öğrendim ama sanki değişecek gibi geliyor bana çünkü hislerim beni yaniltmaz 3 hafta sonra yine randevum o zaman kesinlesin her halde

Kızlar nasıl gidiyor burun tıkanıklıkları valla 2 gündür fena benim üstüne hapşurma da girince anlamadım grip miyim nezle miyim bir de göbüsler ne durumda benim 5. Aya gireceğime kimse inanmıyor sanırım iç karnım geniş yani umarım öyledir

İyi geceler kızlar. Bende yeni üye oldum aslında cinsiyet tahmini için üye olmuştum burayı da buldum. 16. haftadayım bende. Bir kızım var 7 yaşında. Hep baş ağrılarından bahsetmişsiniz bende mi anormallik var tansiyonum mu çıkıyor acaba diyordum sizde de varmış meğer :) inşallah hepimiz sağlıklı hayırlı doğumlar yaparız

Bende de extra boğaz yanması ile öksürük başladı. Kullandığım uygulamada bu hafta için bağışıklığın bu haftalarda benim yüzümden düşebilir anne, mesajı vardı. Sanırım o durumu da yaşıyoruz cümbür cemaat. Göbiş bayaa çıktı benim ortada top gibi duruyo ayaktayken. Dün de çok net bi şekilde 4 kere tekmesini hissettim, vuruş şeklindeydi çünkü. Çok güzel bi duyguydu, özlemişim bu hissi.

Benim bebeğim çok tembel ama hiç tik yok göbek de yok piyasada 4. Hamileliğim olmasına rağmen diğerlerinde böyle değildi içerde 10 kişi vardı sanki bunda ultrasonda görmesem hamile değilim derim çünkü hiç bir belirtti yok bakalim tembel bebiş ne zaman uyanacak

Hoş geldin canım inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin o baş ağrıları beni de mahvetti bu kaç gündür de bacak ağrılarım başladı sanki çekiliyorlar çok erken ama nasıl geçer bilmiyorum

Hoş bulduk canım inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız bebeklerimizi. Cinsiyeti belli mi bebeğinin

Inşallah canım, evet benimki belli oldu kız dedi değişmezse tâbi çünkü doktor fazla önemsemeden baktı geçiştirdi gibi sonrakinde inşallah kesinleşir
Kız nadir sanırım bu sene hep erkek duydum Allah hayırlı evlat versin de fark etmez gerçi. Benimde haftaya randevu var bakalım inşallah gösterir. Bir kızım var tekrar kız istiyorum içimden geçen o ama önce sağlık tabi

Kızlar bende cinsiyeti öğrendim erkek bu sene erkek senesi diyolar kız çok nadir etrafımda da hep erkek var sağ salim doğurmayı nasip etsin allah hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…