Gözün aydın canım bulantın bitmiş darısı bulantı çekenlerin başınaIyi bayramlar herkese arkadaslar. Genel olarak nasil gidiyor hamileliginiz? Benim haytimi zehir eden bulantilarim cok şükür gecti. Henuz hamile oldugum belli degil, hic gobek cikmadi diyebilirim. Ve ikinci gebeligim olmasina ragmen henüz hareketlerini hissetmiyorum. Bu da beni biraz endiselendiriyor. Haftaya sali kontrolumu iple cekiyorum. Siz hareketlerini hiseediyor musunuz? Ya da gobeginiz cikti mi?
Seninle günlerimiz aynı canım sen erken hissetmişsin baya. Kontrolde bizimki çok hareketli ama hiç his yok bende henüz. Cinsiyeti öğren bakalım bende haftaya öğrenicemBen bir iki kez kıpırtısını hissettim. 2.bebek daha çabuk hissedilirmiş ya, zaten 1 hafta önde gidiyor gelişimi. Sanırım bu yüzden erkenden hissettim. Kavun ve bal yedikten hemen sonra hissettim bu arada sevdi galiba o tadları, uzuuun zamandır ekşi tuzludan gına geldi bebişime sankiCinsiyet henüz muamma bakalım pazartesi soracağım ben de
Gözün aydın canım bulantın bitmiş darısı bulantı çekenlerin başına14+4deyim ben hiç hareket hissetmedim. Göbeğime gelecek olursak baya şişti dışardan belli olıyo artık
BennnnMerhaba güzel anne adayları,
Bende yeni bir hamile olarak şubat ayını iple çekiyorum artık. Bu süreçte şubata kadar birlikte kendi ve bebek değişimlerimizi yazıp istişare yapalım istedim. Hepimize güzel hamilelikler. Allahta kucağımıza sağ salim almayı nasip etsin inşallah.
Canım bende çok zayıf hamile kalmadım 63 falandım 60a indim en son şimdi 62lerdeyim. Sadece sabah kusmalarım var oda kiloma etki etmiyo artıkAy cok tesekkur ederim. 5 kilo kadar verdikten sonra suan istahimin artmasiyla birlikte sanki herseyi yillardir yememis gibiyim. Sizin kilo alimlariniz nasil kizlar? Ben biraz kilolu basladim. Basta kilo versem de kilo durumum biraz sıkıntı...
Hoşgeldin aramıza canımBennnn
Aynen, her gün hissetmiyorum tabii ama iki kez farklı gün ve zamanlarda hissettim. Bu ara benim göbekte bi inme söz konusu bu arada çok şişti şimdi normal, akşam 6dan sonra bir şey yemedim onun etkisi mi acaba bilemedim.Seninle günlerimiz aynı canım sen erken hissetmişsin baya. Kontrolde bizimki çok hareketli ama hiç his yok bende henüz. Cinsiyeti öğren bakalım bende haftaya öğrenicem
Ben henüz 1 kilo aldım bu zamana kadar. 58dim 59 oldum. Hiç kusmadığım için kilo vermedim, yemeğimi normal yedim. Tatlı hiç tüketmediğim için çok almadım bence yoksa yemek yerken bulantımı hissetmiyorum diye sürekli birşeyler yemek istiyordum. Güzel yedim yani 3.5 ay boyuncaAy cok tesekkur ederim. 5 kilo kadar verdikten sonra suan istahimin artmasiyla birlikte sanki herseyi yillardir yememis gibiyim. Sizin kilo alimlariniz nasil kizlar? Ben biraz kilolu basladim. Basta kilo versem de kilo durumum biraz sıkıntı...
Amaaan boşver çok kilo iyi değil zaten. Kontrollerde bebiş sağlıklıysa gelişimi iyiyse gerisi fasa fiso... Ben ilk gebeliğimde 20 kilo almıştım bi çok kemiksel ağrı filan çektim bana zor oldu, vermesi de bi o kadar zordu tabii 18ini verdim 2si kalmıştı. Bukez dikkat edicem diyorum ya hayırlısı bakalımKilo konusunda sanırım ben baya kötüyümm 50 kilo ile hamile kaldım şuan 48 kiloyum ama hala iştahım açılmış değil sanırım kilo almadan doğurcam
Ben kiloluyum o yüzden göbeğim çıktı ilk hamileliğim içimde birşey olduğunu hissediyorum ama hareketlerini bilemiyorumIyi bayramlar herkese arkadaslar. Genel olarak nasil gidiyor hamileliginiz? Benim haytimi zehir eden bulantilarim cok şükür gecti. Henuz hamile oldugum belli degil, hic gobek cikmadi diyebilirim. Ve ikinci gebeligim olmasina ragmen henüz hareketlerini hissetmiyorum. Bu da beni biraz endiselendiriyor. Haftaya sali kontrolumu iple cekiyorum. Siz hareketlerini hiseediyor musunuz? Ya da gobeginiz cikti mi?
Yemediğin için de olabilir gaz falan varsa ondan şişlik yapıp inmiş olabilir. Pazartesi haberini bekliyoruz canımAynen, her gün hissetmiyorum tabii ama iki kez farklı gün ve zamanlarda hissettim. Bu ara benim göbekte bi inme söz konusu bu arada çok şişti şimdi normal, akşam 6dan sonra bir şey yemedim onun etkisi mi acaba bilemedim.Erkek erken hissedilir derler ama bakalım ne diyecek doktor merak ediyorum, yazarım buradan öğrenince
Canım kemiksel ağrı demişsin bende şimdi kollarım backlarım da kemik ağrısı yaşıyorum gece uyutmuyo ağrıdan. Sende öyle bişi mi yaşadın ve nasıl geçtiAmaaan boşver çok kilo iyi değil zaten. Kontrollerde bebiş sağlıklıysa gelişimi iyiyse gerisi fasa fiso... Ben ilk gebeliğimde 20 kilo almıştım bi çok kemiksel ağrı filan çektim bana zor oldu, vermesi de bi o kadar zordu tabii 18ini verdim 2si kalmıştı. Bukez dikkat edicem diyorum ya hayırlısı bakalım
Yok tatlım benim sol kalça kemiğim kitlenmişti yürüyemedim filan. Koldaki kemik ağrısı kalsiyumla alakalı olabilir, bacaklar da henüz çok kilo artışımız olmadığı için yine aynı sebepten ağrıyordur muhtemelen ama sormak lazım tabii. Hiç doktorlar her ağrıya gebelikten diyor ya orası da ayrıCanım kemiksel ağrı demişsin bende şimdi kollarım backlarım da kemik ağrısı yaşıyorum gece uyutmuyo ağrıdan. Sende öyle bişi mi yaşadın ve nasıl geçti
Aynen ondan sanırım akşama eve dönerken kocaman oldu yine göbeğimYemediğin için de olabilir gaz falan varsa ondan şişlik yapıp inmiş olabilir. Pazartesi haberini bekliyoruz canım
Hoş buldum canım 15 haftalık oldumHoşgeldin aramıza canımallah bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. Kaç haftalıksın
Sizler kaç haftalıksınız Allah hepimizin yardımcısı olsun sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimiziHoş buldum canım 15 haftalık oldum
Süt ürünleri çok tüketmiyorum olabilir belki doktora söylücem bakalım ne diyecekYok tatlım benim sol kalça kemiğim kitlenmişti yürüyemedim filan. Koldaki kemik ağrısı kalsiyumla alakalı olabilir, bacaklar da henüz çok kilo artışımız olmadığı için yine aynı sebepten ağrıyordur muhtemelen ama sormak lazım tabii. Hiç doktorlar her ağrıya gebelikten diyor ya orası da ayrı
Aynı haftada sayılırız. Cinsiyeti belli mi canımHoş buldum canım 15 haftalık oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?