2020 Şubat Ayı Doğum Yapacak Anneler👶

Gözün aydın canım bulantın bitmiş darısı bulantı çekenlerin başına 14+4deyim ben hiç hareket hissetmedim. Göbeğime gelecek olursak baya şişti dışardan belli olıyo artık

Seninle günlerimiz aynı canım sen erken hissetmişsin baya. Kontrolde bizimki çok hareketli ama hiç his yok bende henüz. Cinsiyeti öğren bakalım bende haftaya öğrenicem

Gözün aydın canım bulantın bitmiş darısı bulantı çekenlerin başına 14+4deyim ben hiç hareket hissetmedim. Göbeğime gelecek olursak baya şişti dışardan belli olıyo artık

Ay cok tesekkur ederim. 5 kilo kadar verdikten sonra suan istahimin artmasiyla birlikte sanki herseyi yillardir yememis gibiyim. Sizin kilo alimlariniz nasil kizlar? Ben biraz kilolu basladim. Basta kilo versem de kilo durumum biraz sıkıntı...

Bennnn

Canım bende çok zayıf hamile kalmadım 63 falandım 60a indim en son şimdi 62lerdeyim. Sadece sabah kusmalarım var oda kiloma etki etmiyo artık

Seninle günlerimiz aynı canım sen erken hissetmişsin baya. Kontrolde bizimki çok hareketli ama hiç his yok bende henüz. Cinsiyeti öğren bakalım bende haftaya öğrenicem
Aynen, her gün hissetmiyorum tabii ama iki kez farklı gün ve zamanlarda hissettim. Bu ara benim göbekte bi inme söz konusu bu arada çok şişti şimdi normal, akşam 6dan sonra bir şey yemedim onun etkisi mi acaba bilemedim. Erkek erken hissedilir derler ama bakalım ne diyecek doktor merak ediyorum, yazarım buradan öğrenince

Ben henüz 1 kilo aldım bu zamana kadar. 58dim 59 oldum. Hiç kusmadığım için kilo vermedim, yemeğimi normal yedim. Tatlı hiç tüketmediğim için çok almadım bence yoksa yemek yerken bulantımı hissetmiyorum diye sürekli birşeyler yemek istiyordum. Güzel yedim yani 3.5 ay boyunca

Kilo konusunda sanırım ben baya kötüyümm 50 kilo ile hamile kaldım şuan 48 kiloyum ama hala iştahım açılmış değil sanırım kilo almadan doğurcam

Kilo konusunda sanırım ben baya kötüyümm 50 kilo ile hamile kaldım şuan 48 kiloyum ama hala iştahım açılmış değil sanırım kilo almadan doğurcam
Amaaan boşver çok kilo iyi değil zaten. Kontrollerde bebiş sağlıklıysa gelişimi iyiyse gerisi fasa fiso... Ben ilk gebeliğimde 20 kilo almıştım bi çok kemiksel ağrı filan çektim bana zor oldu, vermesi de bi o kadar zordu tabii 18ini verdim 2si kalmıştı. Bukez dikkat edicem diyorum ya hayırlısı bakalım

Ben kiloluyum o yüzden göbeğim çıktı ilk hamileliğim içimde birşey olduğunu hissediyorum ama hareketlerini bilemiyorum

Yemediğin için de olabilir gaz falan varsa ondan şişlik yapıp inmiş olabilir. Pazartesi haberini bekliyoruz canım

Canım kemiksel ağrı demişsin bende şimdi kollarım backlarım da kemik ağrısı yaşıyorum gece uyutmuyo ağrıdan. Sende öyle bişi mi yaşadın ve nasıl geçti

Canım kemiksel ağrı demişsin bende şimdi kollarım backlarım da kemik ağrısı yaşıyorum gece uyutmuyo ağrıdan. Sende öyle bişi mi yaşadın ve nasıl geçti
Yok tatlım benim sol kalça kemiğim kitlenmişti yürüyemedim filan. Koldaki kemik ağrısı kalsiyumla alakalı olabilir, bacaklar da henüz çok kilo artışımız olmadığı için yine aynı sebepten ağrıyordur muhtemelen ama sormak lazım tabii. Hiç doktorlar her ağrıya gebelikten diyor ya orası da ayrı

Süt ürünleri çok tüketmiyorum olabilir belki doktora söylücem bakalım ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…