Amin teşekkür ederim , hepimizin inşallahAllah yardımcınız olsun gerçekten iş yükünüz ağırmış.
Bende henüz yok canım. Sadece kemik ağrılatım var kollarım kopacak gibi ağrıyor. Kemiklerim içi sızlıyo sankiBacak krampları başlayan var mı acaba? Benim dün gece 2 defa kramp girdi sağ baldırıma. Artık 2.trimester de olduğum için başladı sanırım ama bana biraz erken geldi yine de
Her türlü kalsiyum şart o zaman ama ben hiç süt içemiyorum. Zaten laktoz intoleransım var laktozsuz sütlerde de tatlımsı bi lezzet var içemiyorum. Ayran şişiriyor, rahatsız ediyor. Azıcık yoğurt ve peynir tek tüketimim. Ne olacak böyle hiç bilmiyorum...Bende henüz yok canım. Sadece kemik ağrılatım var kollarım kopacak gibi ağrıyor. Kemiklerim içi sızlıyo sanki
Bende hiç süt sevmiyorum canım. Genel olarak süt ürünleri de midemi rahatsız ediyo. Ne olacak bilmiyorum. Bide dişlerin de ağrır diyorlar inşallah öyle bişi olmaz.Her türlü kalsiyum şart o zaman ama ben hiç süt içemiyorum. Zaten laktoz intoleransım var laktozsuz sütlerde de tatlımsı bi lezzet var içemiyorum. Ayran şişiriyor, rahatsız ediyor. Azıcık yoğurt ve peynir tek tüketimim. Ne olacak böyle hiç bilmiyorum...
Hoşgeldin canım.Merhabalar anneler konuyu yeni keşfettim bi şubati bekleyen hamiş olarak bende aşırı bel kalça krampları oluyor bide siz cinsiyetleri öğrendiniz mi doktor bana daha erken dedi söylemedi
Maalesef benim dişlerim de daha doğrusu diş etlerim de başladı ağrımaya. Çok hassas ve araya bişi kaçsa çıkarmak ölüm, fecii kanıyorBende hiç süt sevmiyorum canım. Genel olarak süt ürünleri de midemi rahatsız ediyo. Ne olacak bilmiyorum. Bide dişlerin de ağrır diyorlar inşallah öyle bişi olmaz.
Hoşgeldin aramıza canım. Aynen benim de yeni başladı dün gece de oldu kısa süreli ama biraz erken başladı sanki. İlk hamileliğimde 2 ay gilan yürüyememiştim kalça krambından ayağımı kaldıramıyor sürüyordum. Bukez baldıran başladı inşallah ilerlemez. Geçmiş olsun, ilk bebeğin mi?Merhabalar anneler konuyu yeni keşfettim bi şubati bekleyen hamiş olarak bende aşırı bel kalça krampları oluyor bide siz cinsiyetleri öğrendiniz mi doktor bana daha erken dedi söylemedi
Hosbuldum canım Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallahHoşgeldin canım.Cancell0 arkadaşımız da bcak krampları yaşıyo. Onun dışında henüz kramp şikyeti yok gibi. Ben yalnızca kemik ağrıları yaşıyorum şu an. Bebişin cinsiyetini erkek gibi dedi doktor ama 2 hafta sonra netleşecek inşallh
Hosbuldum canım evet benim ilk bebeğim daha belim bazen kirleniyor hiç kalkamıyorum olsun bebekler sağlıklı olsunda inşallahHoşgeldin aramıza canım. Aynen benim de yeni başladı dün gece de oldu kısa süreli ama biraz erken başladı sanki. İlk hamileliğimde 2 ay gilan yürüyememiştim kalça krambından ayağımı kaldıramıyor sürüyordum. Bukez baldıran başladı inşallah ilerlemez. Geçmiş olsun, ilk bebeğin mi?
Kanama bende de çok var. Kalsiyum desteğini ilaçla almak için doktoruma sorucam gidince. Zaten vitamine falan başlarız 16.haftada demişti. Bakalım neler verecekMaalesef benim dişlerim de daha doğrusu diş etlerim de başladı ağrımaya. Çok hassas ve araya bişi kaçsa çıkarmak ölüm, fecii kanıyor
İnsan özendikçe bazen böyle sorunlarla karşılaşabiliyor. Dediğin gibi bebişler sağlıklı olsun, biz moral bozup stres yapmayalım gerisi olur gider inşallah. 9ay bizlerle olacak minnaklarımız yapacak bir şey yokHosbuldum canım evet benim ilk bebeğim daha belim bazen kirleniyor hiç kalkamıyorum olsun bebekler sağlıklı olsunda inşallah
Aynen canım bayram sonu pazartesi ben de gideceğim. Bakalım neler verecekKanama bende de çok var. Kalsiyum desteğini ilaçla almak için doktoruma sorucam gidince. Zaten vitamine falan başlarız 16.haftada demişti. Bakalım neler verecek
Kız mıydı canım seninHerkese iyi bayramlarbakalım ben de perşembe tekrardan gideceğim cinsiyeti bir kez daha görsün tatil dönüşü bebise bir şeyler bakayım artık
Yok canım erkek dedi ama yanılma payı olabilir tabi dedi de sanmıyorum ben hep erkek bebek görüyordum rüyalarımdaKız mıydı canım senin
Bana da erkek gibi dedi.bende 2 kez hep kız bebek gördüm 10 gün sonra gidince öğrenicem bakalımYok canım erkek dedi ama yanılma payı olabilir tabi dedi de sanmıyorum ben hep erkek bebek görüyordum rüyalarımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?