Yok canım 22 sinde kontrolum var o zaman net söyliycem dedi Doktorum sizinki belli oldu muAynı haftada sayılırız. Cinsiyeti belli mi canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım 22 sinde kontrolum var o zaman net söyliycem dedi Doktorum sizinki belli oldu muAynı haftada sayılırız. Cinsiyeti belli mi canım
Aynen ben de çok tüketemiyorum sadece peynir, birazcık da yoğurtSüt ürünleri çok tüketmiyorum olabilir belki doktora söylücem bakalım ne diyecek
Benim de 23ünde söyleyecek canım erkek gibi dedi ama net değil henüz.Yok canım 22 sinde kontrolum var o zaman net söyliycem dedi Doktorum sizinki belli oldu mu
Kalsiyum takviyesi verecek mi bakaljm doktor. Şu an folik asit mi kullanıyosun sende.Aynen ben de çok tüketemiyorum sadece peynir, birazcık da yoğurt
Evet onu da unutmaya başladım 2 gün kullanmadım sanırım. Hiç unutmazdım ama artık 6 ay olacak hala kullanmaktan sıkıldım galiba birazKalsiyum takviyesi verecek mi bakaljm doktor. Şu an folik asit mi kullanıyosun sende.
Hayırlısı canım ilk bebeğin miBenim de 23ünde söyleyecek canım erkek gibi dedi ama net değil henüz.
Aynrn insan sıkılıyo. Benim eşim sağolsun her gece getiriyo unutmama imkan yokEvet onu da unutmaya başladım 2 gün kullanmadım sanırım. Hiç unutmazdım ama artık 6 ay olacak hala kullanmaktan sıkıldım galiba biraz
Evet ilk bebeğim seninHayırlısı canım ilk bebeğin mi
Benim 2. Bebeğim olcak inşallahEvet ilk bebeğim senin
Bi kızım var 11 yaşındaBenim 2. Bebeğim olcak inşallah
Belirtilerin neler bu haftalara kadarEvet ilk bebeğim senin
Net ogrenmissin cnm gozunaydin deyim benim de sali netlescek iple cekiyorum randevuyu. Ayni halsizlik 1 haftadir bende de var. Hatta hamilelegin basindaki cabuk yorulmalar ve kalp carpintisi da geri geldi. Neden oluyor acep?Selam kızlar dün doktora gittim artık yanılma payı sıfıra yakın erkek görüyorum kesin dedi çok şükür bulantı, kusma yaşamadım hala da böyle devam. Bir iş yapınca erken yorulmalarim var sadece bir de hamileliğin ilk gününden beri gün içinde hapşırmalarim arttı alerji diyeceğim ama hiçbir şeye alerjim yok diye biliyorum. Bir de maalesef cereyanda kaldım sanırım biraz üsüttüm inşallah limonla ıhlamurla falan atlatabilirim
Valla bir süredir bu çabuk yorulmalarim var canım ama buna da şükür başka sıkıntı yok birkaç gündür de topluca arkadaslarla yiyip iciyoruz kılo almaktan da korkuyorum neyse kendi evime geçeyim 2 hafta sonra düzenimi tekrardan sağlayacağım.Net ogrenmissin cnm gozunaydin deyim benim de sali netlescek iple cekiyorum randevuyu. Ayni halsizlik 1 haftadir bende de var. Hatta hamilelegin basindaki cabuk yorulmalar ve kalp carpintisi da geri geldi. Neden oluyor acep?
Maşallah. Sen daha tecrübelisin o zaman canım.Bi kızım var 11 yaşında
Ehh biraz :)Maşallah. Sen daha tecrübelisin o zaman canım.
Gözün aydın canım. Artık alışveriş başlar senin. İnşallah haftaya cuma öğrenicem bende. Ballı limonlu su da iyi geliyo ondan da dene. Hemen toplarsın inşallah kendini. Yorulmalar bende de var bi.iş yapmak zor geliyo tüm enerjim gidiyo gibi oluyo. Bu aylar normal galibaSelam kızlar dün doktora gittim artık yanılma payı sıfıra yakın erkek görüyorum kesin dedi çok şükür bulantı, kusma yaşamadım hala da böyle devam. Bir iş yapınca erken yorulmalarim var sadece bir de hamileliğin ilk gününden beri gün içinde hapşırmalarim arttı alerji diyeceğim ama hiçbir şeye alerjim yok diye biliyorum. Bir de maalesef cereyanda kaldım sanırım biraz üsüttüm inşallah limonla ıhlamurla falan atlatabilirim
Kızımda hamile olduğumu anlamadım o kadar normaldi ki herşey bu defa brz zorlanıyorum 15 haftalık oldum hala aşırı halsizimMaşallah. Sen daha tecrübelisin o zaman canım.
Oturmaktan şüpheleniyosan arada bir kalkıp gezin canım belki geçer. Ama doktoruna sor sen onu yine de. Bende biraz özel bölgenin üst tarafında ağrı hissettim. Rahim büyümesi baskı yapar rahmin hızla büyüyo dediler bana.Yaa kızlar genital bölgenin alt tarafında ağrı sancı gibi bir his yaşayan var mı acaba? Ben gün boyu oturuyorum o yüzden mi ağrıyor demeye başladım 1 aydır ağrım var çok fena yürürken bile rahatsız ediyo akşamüstüne doğru. Var mı sizde de o bölgede sızlama gibi bi ağrı?