2020 Şubat Ayı Doğum Yapacak Anneler👶

1 bardak su içiyosam ardından limonata içiyodum biraz iyi geliyo diye. Şimdi ondan da tiksindim. Artık kesilsin diye dua ediyorum inanki. Halı yıkatmaya, yanımda poşet taşımaya bıktım.
İnşallah biran önce geçer çok iyi anlıyorum;(benim bulantilarimda bu hafta çok zorladı beni dolabi açamıyorum yemek zaten yapamıyorum en ufak koku tetikliyor bu hafta 11+0da gittim doktora daha cinsiyet göstermedi haftaya ikili teste cagirdi detaylı ultrasonda başka bı doktor inceleyecek inşallah ozaman görür çok meraklardayim

Teşekkür ederim kızlar 13 hafta ögrendim.biraz daha erken bir vakitte doktorun tahmini kızdı biraz bekleyelım dedi sonra 13+3 de kız dedi
Doktorun tahmini değişmiyor demek ki. 12+1 de doktor erkek gibi dedi 16da net söylerim dedi merakla bekliyorum

Bu haftalarda en ağır zamanları yaşıyoruz galiba detaylı ultrasona bu hafta alıyorlar mı benim doktorum 20.hftada dedi.

Bu haftalarda en ağır zamanları yaşıyoruz galiba detaylı ultrasona bu hafta alıyorlar mı benim doktorum 20.hftada dedi.
Benim gittiğim hastanede ikili teste kendi doktorum bakmiyormus perinatolog olan başka bı doktor bakacakmis detaylı ultrason değil ama buda detaylı gibi olacak anladığım kadariyla

D vitamini olarak ocean markayı iyi diye duydum canım. Demir de bi bilgim yok. Hatta ocean ı bebeklere de öneriyorlar
Ben de duydum ocean ı sağol canım hatta onu mu alsam diye düşünmüyor değilim. Birkaç hafta daha bekleyip doktora da danışmak en iyisi sanırım.

Benim gittiğim hastanede ikili teste kendi doktorum bakmiyormus perinatolog olan başka bı doktor bakacakmis detaylı ultrason değil ama buda detaylı gibi olacak anladığım kadariyla
Ben ikili test yaptırmadım belki o yüzden öyle bi ultrasona sokmadı doktorum

Seneye erkek senesi sanırım diye demistim kızlar ben de şimdi doktordan çıktım 13. Haftamiz yüksek ihtimal erkek görüyorum dedi ben de kız çok istiyordum nasip artık 2. Ye şaka bir yana sağlıklı olsunlar da. İkili testi yaptırmayı düşünmediğimizi söyledik burun kemiği ve ense kalınlığı gayet iyi dedi ultrasonda gerisi Allaha kalmış. Ayrıntılı ultrasona artık

Gözün aydın olsun cidden erkek senesi galiba aynen artik ikinciye tatlı bir kızın olur sağlıkla kucağına al inşallah

Gözün aydın olsun cidden erkek senesi galiba aynen artik ikinciye tatlı bir kızın olur sağlıkla kucağına al inşallah
Amin canım en önemlisi sağlıklı olmaları yoksa tüm bebisler canımız ciğerimiz
Çalışan hamiş var mı aramızda ??
Ben öğretmenim yaz tatilindeyim şu an 1 eylül is başı ilk ayları yaz tatiline denk getirmem dinlenme açısından çok iyi oldu şükür. Ocak ortasında da izne ayrılıp tekrar eylül başında is başı kısmetse bebek de büyümüş olur biraz

Tuba Hocam ben de öğretmenim sizce 2. Dönemi kapatır mıyız ?

Ben de nasip olursa 37. Haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum. 2. Dönemi evde geçirebilmek için ama tam örtüşmüyor sanırım özellikle karne ve seminer dönemi dönüş yapmalıyım sanırım. Kredi borcumuz olduğu için ücretsiz izne de ayrılamam.

Çalışan hamiş var mı aramızda ??
Ben de çalışıyorum. Özel Eğitim öğretmeniyim özel sektörde çalışmak çok daha yorucu ne yazık ki. Günde 8 saat derse giriyorum küçüklü büyüklü öğrencilerim var bazen grup oluyor 6saatin sonunda bitmiş oluyorum zaten eve kendimi atıp yatış moduna geçiyorum

Allah yardımcınız olsun gerçekten iş yükünüz ağırmış.

Tuba Hocam ben de öğretmenim sizce 2. Dönemi kapatır mıyız ?
Valla hocam eğer rapor alamazsınız muhtemelen haziranda başlatırlar ama o saatten sonra gelecek ucretli öğretmeni çıkartmak isterler mi bilmem bence seminere yetişiriz ki 15 hazirandan önce başlayalım ki maaş işlensin malum masraflar dünya kadar

Şimdiki hesaplarıma göre mayısın yarısı gibi ücretli iznim bitecek gözüküyor tabi doğum ne zamana denk gelir ne kadar kayar bilemiyorum şuan :) Bakalım hayırlısı olur inşallah. Bebişler 7 aylık olunca dönüyoruz tekrar 2020 Eylül de :)

Hocam ücretli izin olduğu için ücretsiz izne ayrılmadığınız sürece her türlü yatar maaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…