2020 Şubat Ayı Doğum Yapacak Anneler👶

Canım şu an ayda 1 kez çağırıyo doktorum. Bazen meraktan 3 haftada gidiyorum ama ilk aylar çok sık kontrol olmuyo eğer doktor sıkıntı sorun görmüyosa

Hadi yaa. Bana bişey diyende yok. O zaman normal bu süre. Bekliycem artık 1-2 hafta daha.

Benim 3 ayım doldu folikasitin bitince başla dedi ben yazıyorum dedi. Daha almadım, az kaldı folik asitim de. Öyle ayaklarımda yanma ateş hissetmiyorum canım ama yorgunluk oluyor bende de. İş çıkışı yemek yiyip atıyorum kendimi hiç ev işi yapmak istemiyorum. Zaten bulantılarım akşam artıyo, eskisi kadar ağır geçmiyo ama yine de o değişik hissiyat oluyor akşamları on buçuk gibi uykum geliyor yatıyorum ben de.

Ay ne güzel bebisler kendilerini göstermeye başlamış. Kilo alımlarınız nasıl kızlar 4. Aya girdik malum.ben 1 kilo aldım şükür çok korkuyordum kilo almaya meyilli olduğum için
Ben de 1 kilo aldım ama asıl sonrasından korkuyorum geçen sefer geriye kalan 5 ayda 20 kilo almıştım çünkü.

Ben annemde olmasam Napardin kim bilir sagolsun yemek iş yok benim bu halsizlik dışında diğer şeyleri önemsemiyorum da bu da geçse hiç hamile değilim sanki mide bulantısı hiç yaşamadım desem yeridir tiksinti hiç olmadi yani bakalim nereye kadar bu halsizlikdevam edecek randevum da doktorum büyük ihtimalle d vitamini ve demir verir diye umuyorum çünkü onun eksikliği var galiba

dunsal08 Yok canım benim de öyle dedi hemen başlamadım folik asit takviyen bitince başlarsın dedi, d vitaminlerinin içeriğinde hatta bebek için verilen demir takviyelerinde dahi paraben türevi zararlı bileşenler olduğunu duymuştum. O yüzden sordum acaba araştırıp kullanan var mı diye. Olmazsa bu konuyla ilgili bi başlık mı açsak?

Doktor ilaç verse de benim içim içmeye hiç el vermiyo. İçinde illaki bi sürü bileşen var. İnşallah önümüzdeki haftalarda kesilir. 4.aya girdik girecez artık
Inşallah gerçekten bende aynı durumda inşallah geçer benim artik eskisi kadar olmuyor sanki normale dönüyorum artık

Senin daha yoğun bi halsizlik durumun var o halde kan değerlerin normal miydi? Demir eksikliği halsizlik yapıyor ama bilinmez tabiki. Ben bi baytamfan sonra diğer doktoruma da danışıp öyle başlarım herhalde vitamin ve demire... İnşallah senin de bu yakınmaların son bulur vakitlice , insan hamileliğin tadını çıkaramıyor çünkü böyle olunca

Bakalım işte 2 haftam kaldı randevuma ne diyecek doktorum

Aman kusma olmasın canım şükret. Ben 7 haftadır bıktım. İnşallah öğrenirsin cinsiyeti insan merak ediyo. Bana erkek gibi dedi 16.haftada kesin söyleyecekmiş doktorum
Kusma yok şükür canım ama sanırım et ürünlerinden biraz tiksinme geldi en sevdiğim Kızartma tavuğu bile minicik iki parça zor yedim neyse geçer bu da inşallah. Salı günü bir ihtimal bizimkini de tahmin eder sanırım geçen makas tarak yaptılar erkek çıktı , Çin takvimine göre kız tüm hurafeleri yapıyorlar sağ olsunlar bakalım hangisi doğru çıkacak

Kızlarrrr merhabalar bende geldim aranıza. Salı günü randevum var inşallah öğrenebiliriz cinsiyetini

1 bardak su içiyosam ardından limonata içiyodum biraz iyi geliyo diye. Şimdi ondan da tiksindim. Artık kesilsin diye dua ediyorum inanki. Halı yıkatmaya, yanımda poşet taşımaya bıktım.
allah yardımcın olsun dilerim bi an önce geçer

Teşekkür ederim kızlar 13 hafta ögrendim.biraz daha erken bir vakitte doktorun tahmini kızdı biraz bekleyelım dedi sonra 13+3 de kız dedi

D vitamini olarak ocean markayı iyi diye duydum canım. Demir de bi bilgim yok. Hatta ocean ı bebeklere de öneriyorlar

Bende balık ve tavuk yemiyorum görünce bile içim kalkıyo hemen geçecek elbet bunlar da. Ohh sizin hepsi yapılmış. Benim çin takvimine kese içindeki durumuna göre hep kız ama doktor erkek gibi dedi. 3 hafta sonra netleşecek bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…